Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Petíció: Szólítsák fel lemondásra Niedermüller Pétert a Gyurcsányékkal összefogó pártok!

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:15 Belföld

Niedermüller Péter és az őt mentegető Dk magukról állítottak ki szegénységi bizonyítványt, ezért nem is hozzájuk fordulunk – szögezte le a petíciója kapcsán aláírásokat váró CitizenGo.

„Az ellenzéki pártok fejezzék be a hangulatkeltést a koronavírus-járvánnyal összefüggésben”

Már láztalan és panaszmentes az a kínai pilóta, akit kedd este a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről szállítottak a László Kórházba.

Kiköthet az olasz partoknál több mint 400 migránssal az Ocean Viking

A dél-olaszországi Tarantóban kapott kikötési engedélyt az Ocean Viking, az Sos Mediterranée és az Orvosok határok nélkül (Msf) közös hajója kedden. Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter közölte: "túszejtésért" feljelenti a kormányfőt és a belügyi tárca vezetőjét.

Változatlanul a Fidesz-Kdnp vezeti a pártok listáját

Nem lenne győztes az „Együtt 2022” külön sem, ha most tartanának országos választást.

A homokos partok Picassója is az ausztrál erdőket gyászolja

Az Edward néven alkotó titokzatos homokrajzoló 2015 óta ragad lombseprűt, hogy a természetbe illeszkedő monumentális homokrajzokon beszéljen a számára meghatározó érzésekről és ügyekről.

Lemondásra szólították fel Dankót a parlamenten kívüli pártok

Parameter
-
  Ma 07:20 Határtalan

„A KDH felszólítja Andrek Dankót, hogy haladéktalanul mondjon le házelnöki posztjáról” - mondta kedden Stanislav Župa, a kereszténydemokraták szóvivője. A Za ľudí szerint Dankónak magyarázatot kell adnia arra, milyen kapcsolatban volt a több gyilkossági ügyben is vádolt személlyel. „Továbbá bocsánatot kell kérnie a nyilvánosságtól, amiért…

Kiköthet az olasz partoknál több mint 400 migránssal az Ocean Viking

A dél-olaszországi Tarantóban kapott kikötési engedélyt az Ocean Viking, az Sos Mediterranée és az Orvosok határok nélkül (Msf) közös hajója kedden. Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter közölte: „túszejtésért” feljelenti a kormányfőt és a belügyi tárca vezetőjét.

Pártok ellenőrzése folyamatban

ÁSZ
-
  Tegnap 13:31 Gazdaság

A párttörvény előírásainak megfelelően hét párt ellenőrzése van folyamatban, és további négy párt ellenőrzését kezdi meg az Állami Számvevőszék 2020-ban. Az ellenőrzések során az ÁSZ azt értékeli, hogy a pártok által közzétett pénzügyi kimutatások megfeleltek-e a törvényi előírásoknak, a könyvvezetés és gazdálkodás során betartották-e a…

Szlovén kormányválság: az ellenzék új választásokat, a koalíciós pártok átmeneti kormányt akarnak

ma.hu
-
  20.01.27 23:30 KülföldSzlovénia

Marjan Sarec szlovén kormányfő lemondását csalódottan vették tudomásul balközép koalíciós partnerei és többségük szerint átmeneti kormányt kellene létrehozni, míg az ellenzéki jobboldali pártok új választásokat szeretnének.

Az ellenzéki pártok közleményeket adtak ki a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából

Az MSZP, Gyurcsány Ferenc, az LMP, az MLP és a Párbeszéd megemlékező soraikban a gyűlöletkeltés elleni fellépés, illetve a közös felelősségvállalás fontosságát emelték ki.

Molnár Zsolt: Az ellenzéki pártok nem egyformán vették ki a részüket a győri kampányból

ATV
-
  20.01.27 13:57 Belföld

Az elmaradt előválasztás lehet az egyik fő oka az ellenzék vereségének Győrben – így vélekedett Molnár Zsolt az ATV Start című műsorban, miután a fideszes jelölt nagyot nyert vasárnap Győrben. A szocialista politikus közben arról is beszélt, hogy az ellenzéki pártok sem egyforma munkával szálltak be a győri kampányba, pártokat azonban nem…

A ködös délről a napcsókolta északi partokig – Kis kaliforniai ízelítő

VJM
-
  20.01.27 13:40 Utazás

Ha Kaliforniára gondolunk továbbra is Los Angeles, a Hollywood felirat és Disneyland ugrik be, pedig a partvidék ennél jóval többet rejt. Természeti szépségek, művészi ambíciók és garázsokban megbújó feltalálópalánták tekintetében is kiemelkedik. Ha ide érkezünk akkor lehet, hogy megláthatjuk a jövőt.

Őrület! Hatalmasat mozgósítanak a győri időközi véghajrájában a pártok- ebből még bármi lehet

Ma időközi polgármester választást tartanak Győrben. A választást azért kellett kiírni, mert a várost eddig irányító fideszes Borkai Zsolt belebukott a zűrös botrányaiba. A délután 1 órás részvétel még alacsonyabb volt, mint a 2019-es voksoláskor, ám hatalmas hajrát mutattak be a pártok. Szakértőnk szerint szoros lehet a vége. Ma időközi polgármest