Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 23 hír

Pásztor Erzsi: Hetente egyszer járok közértbe

Mivel a járvány idején továbbra is a nyugdíjasok vannak a legnagyobb veszélynek kitéve, Magyarország kormánya újra bevezette az idősek vásárlási sávját.

11.24. Üzenet: Pápai Attila

Nem egyszerű meghozni a mindennapi élet döntéseit.

Értékes pápai pontszerzés

Veol
-
 Tegnap 07:00Sport

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában ponttal tért haza a csoport élmezőnyéhez tartozó Lipót otthonából a Perutz FC.

11.23. Üzenet: Pápai Attila

Talán magunknak sem merjük bevallani, amikor változásra van szükségünk.

11.22. Üzenet: Pápai Attila

Gyulatelevízió
-
 20.11.22 00:00Kultúra

Minden ember szívében Isten alakú űr van.  

Közösségi összefogással váltak valóra a pápai család álmai

Veol
-
 20.11.21 15:30Megyei

Sokan fogtak össze két éve, és gyűjtötték a kupakokat a pápai, súlyos értelmi sérült fiút nevelő Sándor családnak életkörülményeik javításáért.

A Pápai Perutz FC a Lipót otthonában szerepel

Veol
-
 20.11.21 11:00Sport

A pályaválasztói jog felcserélése miatt az NB III-as labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában Lipóton lép pályára a Perutz FC.

Várja az fiatalokat az újjászervezett pápai vízilabda sport!

infoVáros
-
 20.11.21 08:17Megyei

Hat évvel ezelőtt nagyon nehéz helyzetbe került a sportág Pápán, de mára újjászervezték az egyesületet, melynek stabilizálódott a működése. Egyre több fiatal választja újra a vízilabdázást a városban.

„Zalán egy az egyben olyan, mint én” – Pápai Joci a gyermekeiről mesélt

Blikk
-
 20.11.20 18:43Bulvár

A vasárnap kezdődő Nicsak, ki vagyok? című TV2-es műsor második évadának egyik humorfelelőse lehet Pápai Joci (39), akinek annyira fontos a jókedv az életében, hogy még a párválasztásnál is figyelt erre.

Kisfiával zenél Pápai Joci

Blikk
-
 20.11.20 18:16Zene

A vasárnap kezdődő Nicsak, ki vagyok? című TV2-es műsor második évadának egyik humorfelelőse lehet Pápai Joci (39), akinek annyira fontos a jókedv az életében, hogy még a párválasztásnál is figyelt erre.

Hátrányból fordítottak a pápai kosarasok

Veol
-
 20.11.20 18:12SportLondonTenisz

A férfi kosárlabda NB I/B-s bajnokság zöld csoportjának csütörtök esti mérkőzésén a két foghíjas együttes csatájából a pápaiak kerültek ki győztesen.

Harminc napig nem lesz istentisztelet a pápai egyházközségben

Veol
-
 20.11.19 11:00Megyei

A Magyarországi Evangélikus Egyház Püspöki Tanácsa tagjainak pásztorlevele lehetőséget ad arra, hogy ne tartsanak istentiszteletet.

Olasz és észt film nyerte az 1. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál fődíjait

Az olasz Riccardo Salvetti Rwanda című filmje nyerte az 1. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál fődíját, a legjobb játékfilm pedig az észt Moonika Siimets The Little Comrade című alkotása lett.