Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Meghosszabbították a betörő letartóztatását, aki még a házi pálinkát is ellopta

Kemma
-
  20.07.14 14:04 Baleset-bűnügy

A hajléktalan férfi számos eszközt, gépet vitt el a dorogi házakból. A férfi nem először kerül összetűzésbe a törvénnyel, hasonló tettei miatt már többször ült börtönben.

Meghosszabbították a pálinkatolvaj letartóztatását

Dorogi-medence
-
  20.07.14 11:04 Megyei

Három hónappal meghosszabbították annak a hajléktalan férfinek a letartóztatását, aki 5 liter házipálinka mellett különböző tárgyakat lopott

Pálinkás József: a vagyonosabb emberek is vállaljanak társadalmi szerepet!

Az MTA volt elnökével beszélgetett a HVG egy podcast adásban. Pálinkás József a tehetősebb embereknek azt üzente: “Itt az ideje, hogy a vagyonosabb emberek rájöjjenek, van társadalmi felelősségük!” Az atomfizikus azt is mondta: „meggyőződésem, hogy ebben a rendszerben nincs negyven év.” Pálinkás József reflektált Freund Tamás…

Pálinkás: meggyőződésem, hogy ebben a rendszerben nincs negyven év

Hírklikk
-
  20.07.11 17:42 BelföldLánchídMTA

Az MTA volt elnöke nem tudja, mikor szüntetjük meg az esztelen politikai szembenállást, azt viszont igen, hogy rajtunk is múlik, „hiszen van egy szavazatunk.” A Lánchíd körüli politikai csatározást méltatlannak tartja, az MTA-nak pedig szerinte meg kell újulnia.

Pálinkás József: Itt az ideje, hogy a vagyonosabb emberek rájöjjenek, van társadalmi felelősségük

HVG
-
  20.07.11 11:30 BelföldLánchídMTA

Az MTA volt elnöke nem tudja, mikor szüntetjük meg az esztelen politikai szembenállást, azt viszont igen, hogy rajtunk is múlik, „hiszen van egy szavazatunk.” A Lánchíd körüli politikai csatározást méltatlannak tartja, az MTA-nak pedig szerinte meg kell újulnia. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.