Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

László Imre: Eddig 100 millió forintot költöttünk a védekezésre

Ez a lényeg
-
  Tegnap 14:52 Vélemény

Olyan feladatokat látott el az újbudai önkormányzat, amit törvényileg is a Fidesz-kormánynak kellett volna.

Németh Imre: A Fidesz költségvetése a cserbenhagyás költségvetése

Az Mszp soproni képviselője szerint a koronavírus-járvány megmutatta, hogy hatalmas lyukak tátonganak a magyar szociális ellátórendszeren.

Gerentsér Imre veszi át a DKT vezetését

MMonline
-
  Tegnap 09:43 Karrier

Változik a hazai internetes oldalak auditált látogatottságmérését koordináló DKT Kft. vezetése, Papliczky Páltól Gerentsér Imre veszi át az ügyvezetői pozíciót június 1-ével. Papliczky Pál a Mediaworks-höz távozik, a DKT elnökségét továbbra is Sopov István vezeti. Papliczky Pál 2019 júniusában vette át az ügyvezetőséget, az elmúlt egy évben…

Gerentsér Imre lesz a Digitális Közönségmérési Tanács ügyvezetője

Media1
-
  20.05.28 13:43 Média

A Ringier Axel Springer Magyarország Kft. digitális üzletágának igazgatói posztjáról napok múlva leköszönő Gerentsér Imre annak a Papliczky Pálnak a helyére kerül, aki a Mediaworkshöz igazol.

Kojmáthi Imre lebuktatta őket: “Eldönthetnék, melyik nap ki milyen számot hazudik!”

BalraMagyar
-
  20.05.27 20:27 Vélemény

Semmilyen támogatást nem kap a 330 ezer hivatalosan regisztrált álláskereső 46%-a, vagyis közel a fele, de ennél többen vannak munka nélkül. A számuk a félmillióhoz közelit – mondta Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke, szombaton sajtótájékoztatón. Ez annak az eredménye, hogy a kormány „szokásához híven trükközött, és bezengte, hogy itt 70%-os…

Az első részben Kocsis Imre Antal szerepel

Teol
-
  20.05.27 11:30 Megyei

Közismert szekszárdi embereket kért fel arra a Szekszárd a Mi városunk Mozgalom, hogy egy filmsorozatban mondják el érzéseiket, emlékeiket szeretett városunkkal kapcsolatban.

Szijártó Imre: Hullarablók

A Mi Hazánk politikai haszonszerzésre használja két fiatal tragikus halálát.

László Imre: A jövő évben 2,4 milliárd forintot von el a kormány Újbudától

A Fidesz azért dolgozik, hogy egyre kiszolgáltatottabb helyzetbe hozza az ellenzéki önkormányzatokat – mondja Újbuda polgármestere.

Megújult a Gaál Imre Galéria belső kertje

Ittlakunk
-
  20.05.27 00:26 Budapest 20. ker

„Húsz évvel ezelőtt, a galéria felújításakor született meg egy eldugott belső udvarban az a kis kert, amely mostantól Pesterzsébet egyik gyöngyszemeként várja a látogatókat.Két évtized után a Szociális Foglalkoztató munkatársai tervezték és újították meg a lakóházakkal ölelt teret, amelyben Medgyessy Ferenc és Meszlényi János alkotásai láthatók” –

László Imre: Buta, szakmaiatlan dolgot követett el Kásler Miklós

Mérhetetlenül gyáva és otromba lépés volt a minisztertől, hogy az orvosokra próbálta hárítani a kórházi ágyak kiürítésének felelősségét – mondja Újbuda polgármestere.

A buszok is kerülnek, megállók maradnak ki szerdától a Nagy Imre út felújítása miatt

PécsiStop
-
  20.05.26 10:48 Megyei

Május 27-én délelőtt felújítási munka kezdődik a Nagy Imre út Keszüi út és Maléter Pál út közötti szakaszán, a munkálatok két ütember bontva, másfél-másfél hónapig tartanak majd a tervek szerint. Az útszakaszon félpályán haladhat a forgalom Uránváros irányába, ezért a Tüke Busz figyelmeztet, az autóbuszok terelőútvonalon közlekednek a…

Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat: Iohannis nem méltó a Nagy Károly-díjra

Erdély Ma
-
  20.05.26 08:10 Határtalan

Megdöbbentő és felháborító, hogy a magyarellenes Klaus Iohannis államelnöknek ítélnék oda az európai egység vagy az európai országok közötti együttműködéséért járó Nagy Károly-díjat – emelte ki sajtótájékoztatóján Benkő Erika.

Boráros Imre is csatlakozik a Los Angeles-i magyarok kezdeményezéséhez

ma7.sk
-
  20.05.25 17:26 Könyv

A Trianon-centenárium kapcsán egy nemzetegyesítő kezdeményezéshez kérték Boráros Imre, Kossuth-díjas színművész közreműködését. A Los Angeles-i Magyar Színház Reményik Sándor Eredj, ha tudsz című versét oly' módon örökíti meg videófelvételen, hogy a mű valamennyi versszakát más-más magyarlakta vidéken élő-alkotó…

Mennyire “Junior”? Madách Imre: Az ember tragédiája „junior” / Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Revizor
-
  20.05.24 23:48 Kultúra

Az előadás címe: Az ember tragédiája “junior”. Vajon mit takar, miben nyilvánul meg a “junior jelleg"? Cseke Péter negyedéves kaposvári osztálya majdnem teljes létszámban és rengeteg szerepben vesz részt a kecskeméti Kelemen László Kamaraszínházban bemutatott, ifjúságnak szánt előadásban. Szemerédi Fanni Írása.