Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 154 hír

Bajnai pénzügyminiszterének, Oszkó Péternek nagy szerepe lehetett a Malév megsemmisítésében

Az "adóelkerülés szakértőjeként" beszélnek róla - derül ki a vörös bárók cikksorozat újabb részéből.

Baj van: Oszkó Péter volt pénzügyminiszter mintha átszundikált volna egy évtizedet!

Városi Kurír
-
  20.07.10 17:55 Vélemény

Figyelemreméltó címmel közölte a Bajnai-kormány pénzügyminiszterével készített interjúját az mfor.hu. “Oszkó Péter: van hiányérzetem Budapest vezetése miatt” Csak az a fránya adó “Budapestet valamikor startup fővárosnak nevezték, de Oszkó Péter vitatja ennek megalapozottságát. Volt ebben némi nagyképűség szerinte. Az interjú videós…

Oszkó Péter szerint az önkormányzati szájkarate helyett dolgozni kellene

A korábbi pénzügyminiszter arra emlékeztetett, hogy a válságok idején a kormányok mozgástere beszűkül. Nincs ez most másképp sem, ami azzal jár, hogy az önkormányzatok költségvetéséhez is hozzá kell nyúlni. Mint elmondta, a mostani időszakkal kapcsolatban is hiányérzete van Budapest vezetése miatt.

Oszkó Péter szerint az önkormányzatok leginkább a szájkaratéban jeleskednek

Népszava
-
  20.07.10 08:34 Belföld

A volt pénzügyminiszter szerint el kellene végezni a válságkezelési munkát.

Oszkó Péter: van hiányérzetem Budapest vezetése miatt

Nem mondott le a tőzsdére lépésről a technológiai szektorban kockázati tőkebefektetőként egyre nagyobb portfoliót építő OXO Holdings, melynek alapítója a volt pénzügyminiszter, Oszkó Péter. A válság nem rázta meg a cégcsoportot, és továbbra is készülnek a 2021-re tervezett bevezetésre. Állítása szerint soha nem volt dolga a…

Szijjártó Péter: A közép-európaiak nem kérnek a kioktatásból, a lenézésből és a leckéztetésbőlSzijjártó Péter: A közép-e…

Gratulált a magyar külgazdasági és külügyminiszter a Horvát Demokratikus Közösségnek (HDZ), amely megnyerte a vasárnapi előrehozott parlamenti választásokat Horvátországban.

„Hazaérkeztem!” – Paradicsomi állapotok Scherer Péter ágyásában, akit Borbás Marcsi tanít kertészkedni

egy.hu
-
  20.07.07 09:10 Otthon

A karantén ideje alatt készítettünk egy interjút Scherer Péterrel, aki Marcsi telefonos segítségével egy gyönyörű magaságyást készített barátaival, családjával együtt. Azóta sokat sütött a nap, és esett az eső, a palánták megnőttek, a paradicsomtövek a magasba törtek, a büszke Pepe és felesége, Viki küldött róla fotót is. Mi pedig újra megkerestük

„Jobb létbiztonság” – mit is gondol Márki-Zay Péter a Kádár- és a Horthy-korszakról?

A Magyarország 20. századi gazdaságtörténetéről szóló 2005-ös PhD-értekezésében problémás kijelentéseket tesz a hódmezővásárhelyi polgármester a Horthy- és a Kádár-korszakról.

Hamarosan újjászületik a Péteri-tó Kiskunfélegyháza mellett

infoVáros
-
  20.07.07 09:42 Megyei

A földmunkák várhatóan az év végére befejeződnek, és a jövő év elején visszaállhat a tó üzemi vízszintje is. A teljes tájrekonstrukció 2021. első félévében fejeződik be.

A DK Polt Pétert kérdezi: hogyan kaphatott ilyen enyhe büntetést Kaleta?

A DK a legfőbb ügyészhez fordult, hogy megtudja, hogyan kaphatta az aberrált és pedofil Kaleta a lehető legenyhébb büntetést?

Kirekesztő Fekete Péter mesefigurája a Rotterdami Önkormányzat szerint

HírTV
-
  20.07.07 12:01 Külföld

A polgármester szerint ugyanis a népszerű mesefigura, a fekete arcúra festett Fekete Péter, kirekesztő.

Müller Péter: Az igazi szerelem olyan, mint az istenélmény

Life
-
  20.07.07 12:02 Életmód

Müller Péter: Az igazi szerelem olyan, mint az istenélmény

Bakajannisz Péter: Nem adják a franciák az acélgyárat a kínaiaknak

Mandiner
-
  20.07.07 12:23 Külföld

Egyre több ország érvényesíti a patrióta gazdaságpolitika elemeit világszerte és Franciaország sem győzi védeni a hazai gazdasági érdeket: komoly vita tárgyává vált egy acélgyár, amelyet a kínai Jingye Group tervezett felvásárolni, viszont a francia kormány több tagja sem engedné a kínai akvizíció végrehajtását.

Bakajannisz Péter: A populizmus teszi demokratikussá a demokráciát

Mandiner
-
  20.07.07 12:28 Vélemény

Míg számos liberális érzelmű szakértő a populizmus növekedését a demokrácia negatív fejleményeként éli meg, politikai fegyverként használva a kifejezést a másképp gondolkodókra, kutatók új eredményei szerint a populista pártok még növelik is a politikai részvételt.

Polt Péter mentette meg Kaletát a momentumos politikus szerint

Fekete-Győr András úgy gondolja, hogy Polt Péteren múlt, hogy a “pedofil fideszes” Kaleta Gábor nem kapott 3 év börtönt a pedofil-ügy miatt. Hosszú bejegyzésben fejtette ki véleményét a momentumos politikus, Fekete-Győr András. Szerinte ugyanis „súlyosan téves a bíróság kritikája ebben az ügyben”. Mint írja elfogadhatatlan, hogy az ügyészség…