Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 74 hír

Szikáncson dőlt meg a mai országos melegrekord

Sorra dőlnek a melegrekordok, ezúttal Hódmezővásárhely mellett volt a legmelegebb, kevés hiányzott a hőségnaphoz.

Bronzérmek az országos bajnokságokról

Győr Plusz
-
  Ma 17:27 Sport

Diák A korcsoportban Tamás Tibor Balázs, Terei Dániel bronzéremmel, a Diák B korcsoportban Bogár Márton, Kovács Boldizsár az ötödik helyen végzett. Az Ifjúsági korcsoport versenyzői között Kun Sámuel az ötödik helyet szerezte meg a rangos küzdelmekben.

Országos versenyeken remekeltek a Kertvárosi Iskola diákjai

A Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola tanulói két országos pályázaton is bizonyítottak a közelmúltban, és elhozták a II.-III.-IV. helyezéseket, díjakat. Budapesten volt az eredményhirdetés, ahol Áder János köztársasági elnök adta át a díjakat a tanulóknak.

Berettyóújfalui bíró a bíróságtörténeti kutatások országos koordinátora

Dehir
-
  Ma 15:22 Megyei

Debrecen - Az Ikonok újabb portréja Bagossyné Körtvélyesi Máriát, a Berettyóújfalui Járásbíróság bíráját mutatja be.

Országos döntőbe jutottak a félegyházi birkózók

Baon
-
  Ma 15:02 Sport

Hétvégén rendezték meg Orosházán a szabadfogású diákolimpia területi döntőjét, ahol a félegyházi birkózók kiválóan szerepeltek.

Újabb országos bajnoki címeket hoztak a versenyzők Fertőszentmiklósra

infoVáros
-
  Ma 15:00 Megyei

A Simon GYM Fertőszentmiklós Sport Egyesület csapata szombaton Baján a WFC országos bajnokságán vett részt.

Terítéken a kábítószer – országos fórum a droghelyzetről

Police
-
  Ma 14:00 Baleset-bűnügy

Terítéken a kábítószer – országos fórum a droghelyzetről ORFK Kommunikációs Szolgálat2019. 10. 22., k - 14:00 A szakmai konferencia célja a tapasztalatcsere és innovatív megoldások keresése az aktuális kábítószer-bűnözés és a szervezett bűnözői csoportok elleni küzdelemben.

Országos versenyeken bizonyítottak a Kertvárosi diákjai

A Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola tanulói két országos pályázaton szerepeltek kiemelkedően és hoztak el II.-III.-IV. helyezéseket, díjakat. Budapesten volt az eredményhirdetés, ahol Áder János köztársasági elnök adta át a díjakat a gyerekeknek. Nagy megtiszteltetés volt ez számukra.

Xviii. Országos Ifjúsági Néptáncfesztivál Nyíregyházán, a Vmkk-ban

Nyíregyháza
-
  Ma 13:34 Kultúra

Október 26-án Nyíregyházán rendezik meg a XVIII. Országos Ifjúsági Néptáncfesztivált, a Váci Mihály Kulturális Központban. A rendezvény bemutatkozási és találkozási lehetőséget kíván biztosítani az országban működő ifjúsági korosztályú együtteseknek.

Kalandok az Országos Kéktúra útvonalán, seregélyesi szervezésben

Feol
-
  Ma 13:00 Megyei

Nagyszabású természetismereti, turisztikai vetélkedőt rendez a Magyar Természetjáró Szövetség és a seregélyesi általános iskola fenntartója, a Baptista Szeretetszolgálat.

Pécsett dőlt meg az éjszakai országos melegrekord

A fővárosi és az országos legmagasabb minimumhőmérsékleti rekord is megdőlt keddre virradóra - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.  Mint írták: az országos rekord mostanáig 15,1 fok volt, amelyet 1981-ben Makón mérek. Most ennél több mint 1 fokkal melegebb volt Pécs Árpádtetőn, ahol mindössze 16,4…

Megdőlt a budapesti és az országos melegrekord is

Pécs Árpádtetőn mindössze 16,4 fokig csökkent a hőmérséklet a leghidegebb órákban.

Ismert a 2019-es nemzetiségek országos választásának eredménye

A roma nemzetiség kivételével megállapította az október 13-i országos nemzetiségi választás eredményét a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfői, október 21-i ülésén. A nemzetiségi választópolgárok október 13-án egyszerre választották meg a települési, megyei és országos önkormányzatok tagjait. A települési választáson képviselőjelöltekre…

Országos rendőrségi összesítő

Magyarországon 2019. október 21-én 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 56 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 2 balesetben 2 személy vesztette életét, 15 súlyos és 39 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány összesen 176 személyt fogott el, közülük 46 főt az ellenük érvényben…