Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

Januári forradalom kezdődött Oroszországban?

Mihail Misusztyin lett az új orosz miniszterelnök, miután szerdán váratlanul lemondott a teljes kormány.

Újra van Oroszországnak miniszterelnöke

Megszavazta Mihail Misusztyin miniszterelnöki kinevezését csütörtökön az orosz parlament alsóháza, amit Vlagyimir Putyin elnök ezt követően rendeletben véglegesített.

Megszavazták Mihail Misusztyin miniszterelnöki kinevezését Oroszországban

Misusztyin beszédében kijelentette, hogy Vlagyimir Putyin elnök szerdai üzenetét „a szociális igazságosság hagyományos értékeken alapuló és az emberek felé forduló” programként kell értelmezni

“A jövő adószedője” Oroszország új miniszterelnöke

Mihail Misusztyint Oroszországban is alig ismerték, külföldön pedig szinte egyáltalán nem. A londoni Financial Times mégiscsak felfigyelt rá, mert az orosz adóhivatal elnökeként igen hatékony volt. 20%-al emelkedtek az óriási állam adóbevételei, melyekre nagyon nagy szüksége is volt és van Putyinnak. Putyinnak a hirtelen kormányváltást és…

A klímafegyver bevetéséről beszélnek Oroszországban

Napi
-
  20.01.16 06:20 Külföld

Egy orosz parlamenti képviselő szerint a klímaváltozás nem más, mint az Egyesült Államok új fegyvere, amivel tönkre akarja tenni Oroszországot.

Új kormányfő lesz Oroszországban, de a fő kérdés, hogy 2024 után mi történik Putyinnal

Vlagyimir Putyin elnök a teljes orosz kormány lemond(at)ásával hozta szokásos formáját. Villámgyorsan lépett, máris bejelentette, hogy az 53 éves Mihail Misusztyint, az Orosz Föderáció Adóhivatalának (FNSz) vezetőjét bízta meg az új kormány vezetésével. Ahogy Putyinnál megszoktuk, rejtélyes, váratlan elemek keveredtek a várható lépésekkel. A…

Kormánycsere Oroszországban

Vlagyimir Putyin a parlamentet erősítő alkotmánymódosítási javaslatokat jelentett be, a lemondó Medvegyev helyett Mihail Misusztyint kérte fel miniszterelnöknek

Mihail Misusztyin lehet Oroszország új miniszterelnöke

A Szövetségi Adószolgálat jelenlegi vezetőjét Vlagyimir Putyin orosz elnök javasolta a megüresedett posztra

Oroszországnak sem kegyelmezett a magyar női vízilabda-válogatott

Magyar Hang
-
  20.01.15 20:29 Sport

9-8 lett a vége, pénteken csoportrangadó jön Görögországgal.

Női vízi Eb: a magyar válogatott legyőzte Oroszországot!

NSO
-
  20.01.15 20:00 VízilabdaVízilabda

A női vízilabda-válogatottunk 9–8-ra legyőzte Oroszországot a Európa-bajnokság A-csoportjának rangadóján.

Megkezdődött a hatalmi átmenet Oroszországban

Azt sem lehet kizárni, hogy Putyin a politikai rendszer átalakításával nem várja meg az elnöki ciklus végét, és még 2024 előtt új minőségben folytatja az ország irányítását.

Négy szkíta amazon közös sírjára bukkantak Oroszországban

Múlt-kor
-
  20.01.15 17:55 Kultúra

Orosz régészek négy különböző életkorú, egyazon sírba temetett szkíta harcosnő maradványait tárták fel a Voronyezsi és a Lipecki területek határánál található, Gyevica V. jelzéssel ellátott temetkezési helyen. A legfiatalabb nő 12-13 éves lehetett halálakor, míg a többit 20-29, 25-35, illetve 45-50 éves korában érhette a vég.

Már meg is van, ki lesz Oroszország új miniszterelnöke: meglepő nevet dobott be Putyin

Mihail Misusztyint, a Szövetégi Adószolgálat vezetőjét javasolta Vlagyimir Putyin orosz elnök a megüresedett miniszterelnöki posztra szerdán a parlament alsóházának - közölte a Kreml sajtószolgálata.