Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Dr. Balog Ádám, az MKB Elnök-vezérigazgatója az Oracle OpenWorld szakmai előadója

Dr. Balog Ádám, az MKB Bank Elnök-vezérigazgatója az Oracle OpenWorld szervezőinek felkérésére vett részt és tartott beszámolót az MKB Bank digitalizációs tapasztalatairól és eredményeiről az IT óriás legfontosabb globális szakmai eseményének számító Oracle OpenWorld Europe rendezvényén Londonban, február 12-én és 13-án.

Dr. Balog Ádám, az Mkb Elnök-vezérigazgatója az Oracle londoni rendezvényén tartott előadást

Dr. Balog Ádám, az Mkb Bank Elnök-vezérigazgatója az Oracle OpenWorld szervezőinek felkérésére vett részt és tartott beszámolót az Mkb Bank digitalizációs tapasztalatairól és eredményeiről az It óriás legfontosabb globális szakmai eseményének számító Oracle OpenWorld Europe rendezvényén Londonban, február 12-én és 13-án.

Az ORACLE rendezvényén tartott előadást az MKB elnök-vezérigazgatója

Balog Ádám, az MKB Bank Elnök-vezérigazgatója az ORACLE OpenWorld szervezőinek felkérésére vett részt és tartott beszámolót az MKB Bank digitalizációs tapasztalatairól és eredményeiről az IT óriás legfontosabb globális szakmai eseményének számító ORACLE OpenWorld Europe rendezvényén Londonban, február 12-én és 13-án - olvasható…

Lazarvs, The Southern Oracle

Rockbook
-
  20.02.18 20:25 Zene

 Lazarvs koncert Budapesten, az A38 Hajón. Vendég: The Southern Oracle.