Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 168 hír

Az ötszörös olimpiai aranyérmes Keleti Ágnes gratulált a jövő bajnokainak

Az elmúlt tanév Diákolimpia döntőin elért kimagasló eredményeiért vehettek át díjakat pedagógusok és iskolák képviselői a Magyar Diáksport Szövetség által rendezett ünnepségen. A díszvendég a 99 éves, ötszörös olimpiai bajnok tornász Keleti Ágnes volt.

Elégedettek az olimpia szervezői az előkészületekkel

Úgy állunk, ahogy fél évvel a rajt előtt szerettünk volna - mondják a japánok.

Óriási sikert ért el a magyar sportolónő az ifjúsági olimpián

Nagy Laura és a kanadai Nathan Young aranyérmet nyert a curlingesek vegyes páros versenyében szerdán, a Lausanne-ban zajló téli ifjúsági olimpia utolsó versenynapján.

Dr. Nagy Zsigmond: nem véletlenül olimpiai sportág a karate

XLFight
-
  Ma 12:31 Sport

Példaértékűnek nevezte a Magyar Karate Szakszövetség és a Nemzeti Sportügynökség közötti együttműködést Dr. Nagy Zsigmond. A hazai világversenyek megrendezésére szakosodott szervezet ügyvezető igazgatója ugyanolyan fontosnak tartja a február 7 – 9. között Budapesten megrendezendő korosztályos karate Európa-bajnokságot, mint…

Az olimpia segítségével pörgetnék fel a turizmust Japánban

Turizmus.com
-
  Ma 11:03 Utazás

A japán kormány bejelentette azt az ambiciózus célt, hogy 40 millióra emeli a turisták számát az idén. Ez komoly növekedés lenne a 2019-es 33,5 millióról, de szakértők szerint nem kizárt, hogy sikerül elérni.

Ez bizony elúszott – Nem lesz ott a magyar kézilabdacsapat a tokiói olimpián

Nuus
-
  Ma 09:48 Kézilabda

A svédek megverték Izlandot, nincs meg a kvalifikáció.

Se elődöntő, se olimpiai selejtező

A Portugália elleni 34-26-os vereséggel eldőlt, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott a 7–10. helyen fejezi be az Euró­pa-bajnokságot.

Kézilabda Eb: Véget értek az olimpiai álmok

A svédek után a portugálok is megálljt parancsoltak a tornán sokáig erőn felül teljesítő magyar férfiválogatottnak: a fájó vereséggel eldőlt, nincs olimpia.

Férfi kézilabda: nem lesz ott a magyar válogatott a tokiói olimpián

Malmö -  A magyar együttes csoportjában ötödik lett, az Eb-t pedig kilencedikként zárja, így nem vehet részt áprilisban olimpiai selejtezőtornán.

Győztek a svédek, elúszott az olimpiai kvalifikáció

A svéd válogatott simán nyert Izland csapata ellen szerdán az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.

Az olimpiára száguld a világ leggyorsabb vezető nélküli vonata

Ki más, mint Kína építette meg a szerelvényt. 350 kilométeres óránkénti sebességgel száguld majd, s gép vezérli, mozdonyvezető csak a biztonság kedvéért utazik rajta. A Pekinget és Csangcsiaku városát összekötő vonalon a Kínai Nagy Falnál is van megálló. A vonaton lesz 5G, doppingminta tároló és érintőképernyős kijelző az üléseknél. A…

Nem jutott ki az olimpiára a magyar férfi kézilabda-válogatott

A svéd válogatott simán nyert Izland csapata ellen szerdán az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában. Ezzel a magyar együttes csoportjában ötödik lett, az Eb-t pedig kilencedikként zárja, így biztossá vált, hogy nem vehet részt áprilisban olimpiai selejtezőtornán, azaz lemarad a tokiói nyári játé

Most már biztos: nem jutott ki az olimpiára a magyar férfi kézilabda-válogatott

A svéd válogatott simán nyert Izland csapata ellen szerdán az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában. Fotó: M4Sport Ezzel a magyar együttes csoportjában ötödik lett, az Eb-t pedig kilencedikként zárja, így biztossá vált, hogy nem vehet részt áprilisban olimpiai selejtezőtornán, azaz…

Kézilabda: biztosan elszállt az olimpiai esély

A svéd válogatott 32-25-re nyert Izland csapata ellen szerdán az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.

Férfi kézilabda Eb – Győztek a svédek, elúszott az olimpiai kvalifikáció

A svéd válogatott simán nyert Izland csapata ellen szerdán az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.     Ezzel a magyar együttes csoportjában ötödik lett, az Eb-t pedig kilencedikként zárja, így biztossá vált, hogy nem vehet részt áprilisban olimpiai selejtezőtornán, azaz lemarad a tokiói…