Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

A járvány miatt pereskedik Lombardia és Olaszország

Napi.hu
-
 Ma 13:08Külföld

A leggazdagabb olasz tartomány, Lombardia beperelte a központi kormányzatot a hibás járványkezelés miatt, ami miatt feleslegesen bezáratták a tartomány boltjait.

Beperli Olaszország a Pfizert és az AstraZenecát, mert nem szállítják le a szerződésben vállalt vakcinamennyiséget

Ezzel pedig veszélyezteti az olaszok egészségét, az olasz gazdaságnak károkat okoz, és felborítja az olasz oltási tervet. Az oxfordi cég a vállaltnál 60 százalékkal kevesebb vakcinát szállít az egész EU-ba az első negyedévben.

Vízilabda olimpiai selejtező élőben: Magyarország–Olaszország

Egyetlen mérkőzésen múlik a magyar női vízilabda-válogatott tokiói részvétele: a ma esti trieszti mérkőzésaen a hazai csapatokat, az olaszokat kelle legyőzni ehhez.

TikTok-profilokat blokkolnak egy kislány halála miatt Olaszországban

A tízéves kislány egy kihívást akart teljesíteni a TikTok nevű oldalon.

Olaszországban TikTok-profilokat függesztenek fel egy kislány halála miatt

444.hu
-
 Tegnap 16:02Külföld

A jelek szerint „fojtogatós játék” okozta halálát.

Az összes 13 év alatti TikTok-felhasználót letilthatják Olaszországban

Liner
-
 Tegnap 11:31Külföld

Az olasz adatvédelmi felügyelő szervezet pénteken egy kérelmet nyújtott be a TikTok felé, melyben azt követelik, hogy tiltsanak ki minden gyermekkorú júzert az országban.

Olaszország legnépszerűbb úti céljai

Kevés ország kínál annyit az utazóknak, mint pont a szépséges Olaszország:  álomszép szigetek, gyönyörű tengerparti üdülőhelyek, történelmi látnivalók,  kultúra, finom borok és ételek minden mennyiségben.  Bemutatunk tíz gyönyörű olasz úti célt az egyik legszebb mediterrán országban.

Olaszországban részben betiltották TikTok-ot egy 10 éves kislány halála miatt

A palermói gyermek a „blackout challenge”-et szerette volna posztolni, ezért egy övet tett a nyakába, és visszatartotta a lélegzetét, miközben filmezte magát a telefonjával.

véget ér El Shaarawy kínai kalandja, visszatér Olaszországba

FociClub
-
 21.01.22 23:14Foci

Órákon belül nyélbe üthetik az üzletet.

Olaszországba igazolhat a West Ham egykori támadója

FociClub
-
 21.01.22 18:09Foci

Mégsem a "kalapácsosokhoz" tér vissza...

Kamikaze kormányzás jöhet Olaszországban

Bár Giuseppe Conte olasz kormányfőnek végül sikerült biztosítania a többséget a törvényhozásban, kormányozni csak újabb képviselők kormányoldalra állításával fog tudni a Szenátusban. A gazdaság már katasztrofális állapotban van, a tavalyi recesszió 10 százalék körüli, az államadósság pedig megközelítette a 160 százalékos szintet. Az uniós…

Hatalmas bálna vetődött partra Olaszországban

A Földközi-tenger partjainál soha akkor bálna tetemével nem találkoztak még, mint a hétvégén Olaszország déli részén, számolt be

Óriási bálnatetemet vontattak ki a partra Olaszországban

Hatalmas bálnatetemet emeltek ki a Földközi-tengerből a dél-olaszországi Sorrento partjainál. A tetem az egyik legnagyobb, amit Földközi-tengerben valaha találtak. A helyi parti őrség búvárjai vasárnap fedezték fel a maradványokat Sorrento közelében, egy fiatal bálnaborjú vezette el őket a tetemhez. Nem sokkal a megtalálás után a test a felszínre e

Hatalmas bálnatetem bukkant a felszínre Olaszországban

Egy bálnaborjú vezette el a szakembereket ahhoz a hatalmas bálnatetemhez, ami a dél-olaszországi Sorrento partjainál emelkedett a felszínre. A tetemet sikerült kiemelni.