Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Az Oktatási és Tudományos Minisztérium a Covid-19 világjárvány körülményeiben készül az új tanévre

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 12:27 Határtalan

Az Oktatási és Tudományos Minisztérium meghatározta a tárca tevékenységének kulcsfontosságú prioritásait a világjárvánnyal összefüggésben.

Jövőre több pénz juthat a közbiztonságra, az oktatásra és az egészségügyre

A kormány a jövő évi költségvetéssel egyszerre kívánja fenntartani a koronavírus-járvány elleni védekezési készültséget és minden erővel segíteni a gazdasági növekedést - mondta a pénzügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának nyilatkozva.

Felháborító: csúnyán átverte az oktatásért felelős államtitkár a mártélyi iskolába járó diákok szüleit

Bősz Anett, a DK frakció vezető-helyettese, a Liberálisok elnöke osztotta meg a vámpírkormány újabb pofátlan hazugságát. Úgy tűnik, ennek soha nem lesz vége. 

Megkezdődött a nyári vakáció, de augusztusban lesz oktatás

Felvidék.ma
-
  20.07.03 12:36 Határtalan

Bár a héten a rendkívüli tanév után megkezdődött a nyári vakáció, lesznek tanulók, akiknek ez a megszokottnál rövidebb lesz. Júliusban ugyan pihenhetnek, nyaralhatnak, de augusztusban beindul a nyári oktatás, amelyre a Szlovák Köztársaság Oktatási, Tudományos és Sportminisztériuma 500 000 eurót különített el. A tanulók számára az oktatás,…

Sajátos próbaidővel nevezték ki Skarletet megbízott oktatási miniszterré – Smihal

Karpat.in.ua
-
  20.07.03 12:24 Határtalan

Szerhij Skarletet sajátos próbaidővel nevezték ki megbízotti státusban oktatási és tudományos miniszterré, így a következő hónapokban lehetősége lesz arra, hogy bizonyítson – jelentette ki Denisz Smihal miniszterelnök.

A legtöbb egyetemen a járvány előtt megszokott módon folytatódik az oktatás

Hírklikk
-
  20.07.02 16:50 Belföld

A tavaszi félévi tanítás nagy része távoktatásban zajlott az egyetemeken is. A legtöbbjük most visszaállt a megszokott rendszerre – írja az Eduline.

Koronavírus: nagyot változhat az oktatás a szomszédban

HáziPatika
-
  20.07.02 13:44 Egészség

Sok múlik a koronavírus-járvány nyári alakulásán, Szerbiában ugyanis ettől teszik függővé, hogy szeptembertől visszatér-e a normál kerékvágásba az oktatás. Közben több szomszédunk is utazási korlátozásokat vezetett be a szerbekkel szemben.

Szerbiában ősztől ismét visszatérhet a virtuális oktatás

Szerbiában szerdáról csütörtökre 14 564-ről 14 836-ra emelkedett az igazolt fertőzöttek száma. Szerdán négy újabb halálos áldozata volt a betegségnek, így a halottak száma 281-re nőtt. Koszovóban egy nap alatt 2878-ról 2991-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Három halálos áldozata volt a Covid-19-nek az utóbbi 24 órában, ezzel 54-re…

Koronavírus: megugrott a fertőzöttek száma a szomszédban, ősztől újra virtuális oktatás jöhet

ATV
-
  20.07.02 10:58 Külföld

Ha a koronavírus aktív marad Szerbiában, ősztől ismét virtuális oktatást vezetnének be, de csak minden második héten, vagyis a diákok felváltva egyik héten iskolába járnának, a másik héten pedig otthon, online órákon vennének részt - közölte a Mladen Sarcevic szerb oktatási miniszter a Blic című napilap csütörtöki számában.

Szerbiában ősztől ismét visszatérhet a virtuális oktatás

Ha a koronavírus aktív marad Szerbiában, ősztől ismét virtuális oktatást vezetnének be, de csak minden második héten, vagyis a diákok felváltva egyik héten iskolába járnának, a másik héten pedig otthon, online órákon vennének részt - közölte a Mladen Sarcevic szerb oktatási miniszter a Blic című napilap csütörtöki számában.

Ősztől ismét visszatérhet a virtuális oktatás

Ha a koronavírus aktív marad Szerbiában, ősztől ismét virtuális oktatást vezetnének be, de csak minden második héten, vagyis a diákok felváltva egyik héten iskolába járnának, a másik héten pedig otthon, online órákon vennének részt - közölte a Mladen Šarčević oktatási miniszter a Blic című napilap csütörtöki számában.

Szerbiában ősztől ismét visszatérhet a virtuális oktatás

Ha a koronavírus aktív marad Szerbiában, ősztől ismét virtuális oktatást vezetnének be, de csak minden második héten, vagyis a diákok felváltva egyik héten iskolába járnának, a másik héten pedig otthon, online órákon vennének részt – közölte a Mladen Sarcevic szerb oktatási miniszter a Blic című napilap csütörtöki számában. Szerbiában…

Érdekes módon vezethetik be ősztől a virtuális oktatást Szerbiában

ma7.sk
-
  20.07.02 10:47 Külföld

Ha a koronavírus aktív marad Szerbiában, ősztől ismét virtuális oktatást vezetnének be.

Szerbiában ősztől visszatérhet a digitális oktatás: így képzelik el a tanítást a jövőben

Blikk
-
  20.07.02 10:30 Külföld

Szerbiában ősztől folytatnák a virtuális oktatást.