Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

Potápi: A kultúra után immár az oktatásban, a gazdaságban és a médiában is egységesül Kárpát-medence

Potápi Árpád János szerint a kultúra után immár az oktatásban, a gazdaságban és a médiában is egyre inkább lehet egységes Kárpát-medencéről beszélni.

Szünetel az oktatás egy sepsiszentgyörgyi iskolában a légúti megbetegedések miatt

Maszol
-
  Ma 16:29 Határtalan

Erre a hétre kényszerszünetet rendeltek el a sepsiszentgyörgyi Mihai Viteazul Főgimnáziumban, miután a diákok körében rohamosan növekszik a felső légúti megbetegedések száma és egy influenza-fertőzést is igazoltak az iskolában.

Ebből a rajzból megérted, mi a baj az oktatással

NLC
-
  Ma 14:08 Belföld

L. Ritók Nóra rajzolta le, miért tűnik reménytelennek a helyzet.

Az örökké balszerencsés román oktatásügy!

Főtér
-
  Ma 08:14 Vélemény

Jelen szöveg az Adevărul oldalon megjelent cikk fordítása. A címet és alcímeket a szerkesztőség adta. Monica Cristina Anisie asszony, a Ludovic Orban úr által vezetett kormány oktatási minisztere teszi a dolgát: végleg rögzíti magát a kormány leggyengébb alkatrésze helyzetében. És ha igaz, hogy Anisie asszony elsősorban Klaus Iohannis úr…

Ismét kórházba kerültek tizennégyen az aradi német iskola tanulói közül, miután egy hétig szünetelt az oktatás

Ismét kórházba kerültek hétfőn tizennégyen az aradi Adam Müller-Guttenbrunn német iskola tanulói közül. A gyerekek rosszullétre, hányingerre, fejfájásra panaszkodtak, és kiütések jelentek meg az arcukon.

A DK felszólította a kormányt: a futballra költött közpénzeket fordítsák az oktatásra és egészségügyre!

A Demokratikus Koalíció felszólította a kormányt, hogy a futballra költött közpénzeket fordítsa az orvosok, az ápolók, a mentők és a tanárok fizetésére.

Rámutatott az IKV furcsaságaira, oktatást kapott a képviselőnő

SzegedMa
-
  Tegnap 14:16 Belföld

"Nem tudom eldönteni, hogyan tegyek jót a munkám során" – mondja Chovanecz Kata.

A KÍNAI OKTATÁSÜGYI MINISZTÉRIUM DELEGÁCIÓJA AZ ELTE-N

Debreceni Nap
-
  Tegnap 12:35 Megyei

Fang Junt, a Nemzetközi Együttműködések Főosztályának vezetőhelyettesét és munkatársait az ELTE részéről Borhy László rektor és Hamar Imre nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes fogadta, a megbeszélésen jelen volt Dubéczi Zoltán, a Magyar Rektori Konferencia főtitkára is. Magyarországi körútja keretében 2020. január 14-én az…

Keresés az Oktatási Hivatal iskolaérettségi döntései között

Szülői Hang
-
  Tegnap 07:29 Életmód

Az önkéntes és anonim szülői visszajelzések alapján az alábbi felületen lekérdezhető, hogy az Oktatási Hivatal (OH) milyen döntéseket hozott eddig

Egy japán oktatási intézmény a tudtán kívül bitcoinba fektetett

BitcoinBázis
-
  20.01.19 20:13 Gazdaság

A japán Meijo Gakuin oktatási intézmény beperelte egy korábbi alkalmazottját, mert az a cége pénzét kriptopénzre költötte. Egy japán oktatási Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A magyar oktatás MacGyverei – a kötelező olvasmányok

Fidelio
-
  20.01.19 16:25 Könyv

A jövő nemzedék sorsa mindössze attól függ, hogy Gárdonyit, Szabó Magdát vagy Agatha Christie-t adnak a kezébe? Arató Lászlóval, a Magyartanárok Egyesületének elnökével - a Nat-módosítás részleteinek hiányában - a jelenlegi szabályozást vizsgáltuk meg, hogy jobban értsük, mi is lehetne a változások előremutató iránya.