Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 80 hír

Az egyetemen még marad a digitális oktatási rend

Beol
-
 Ma 17:59Belföld

A Gál Ferenc Egyetem (GFE) valamennyi karán, így a Békés megyeieken is a 2020/2021-es tanév végéig hatályban marad a digitális oktatási rend.

Oktatási együttműködésről egyeztettek a Debreceni Egyetemen

Haon
-
 Ma 16:50Belföld

A kazah nagykövet járt az intézményben.

Az oktatás színvonalának emeléséért

Az Október 10. Általános Iskolában körülbelül 350 diák tanulAz Október 10. Általános Iskolában körülbelül 350 diák tanul. Az iskola sportpályája tartományi támogatásból új aszfaltot kapott, és a nyári szünetben a tartományi, valamint köztársasági szintekről érkező pénzeszközöknek köszönhetően várhatóan az iskola folyosója is megújul. Tegnap…

Döntöttek a Pte karain milyen formában folytatódik az oktatás

A PTE tájékoztatása szerint Dr. Miseta Attila döntése szerint az Állam és Jogtudományi karon illetve a Közgazdaságtudományi karon marad minden digitális formában. Az Általános Orvostudományi Karon a továbbiakban jelenléti oktatással folytatódik a munka és a gyakorlati képzés, illetve jelenléti formában tartják meg a vizsgákat,…

Hétfőtől minden régióban beindul a jelenléti oktatás

Május 17-től, hétfőtől minden regionális szinten tanuló diák visszaül az iskolapadokba, tehát az óvodások, az alapiskolások és a középiskolások is. Ezt a szerdai kormányülés után jelentette be Branislav Gröhling oktatási miniszter.

A járvány miatt gyerekek milliói maradtak le a közlekedésbiztonsági oktatásról

Mabisz
-
 Tegnap 15:24Gazdaság

Az Európai Közlekedésbiztonsági Tanács (ETSC) jelentése szerint gyermekek Európa szerte kimaradtak a közlekedésbiztonsági oktatásból és tesztekből, melyek a biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedést hivatottak előmozdítani.

Gröhling: Minden iskolában újraindul a jelenléti oktatás

Nyitókép: reprofoto (Fb-live)   Frissítve: 14.26 Branislav Gröhling szerdán, a kormány ülésének szünetében bejelentette, hogy központi döntéssel az egész országban újraindul a jelenléti oktatás a tanintézményekben. Azaz minden óvodában, alapiskolában, középiskolákban. Az egyes főiskolák illetve egyetemek esetében az iskolaügyi COVID…

Koronavírus: így indult újra az oktatás itthon

Az érintett diákok 90 százalékos jelenléte mellett indult újra az oktatás az általános iskolák felső tagozataiban és a középiskolákban hétfőn.

Na de tényleg: milyen volt ez az online oktatás?

Szakmaverzum
-
 Tegnap 09:46Karrier

Megkérdeztük a legnagyobb szakképzési hallgatói szervezet kommunikációsát, hogyan élték meg ezt a fura tanévet.

Oktatásra, egészségügyre és környezetbarát közlekedésre költené a kormány az uniós alap pénzeit

Az uniós gigahitelt nem vennénk fel, csak a vissza nem térítendő támogatásra tart igényt Magyarország a helyreállítási alapból.

Az anyanyelvi oktatásról tanácskoztak a magyar kisebbség vezetői az ukrán oktatási minisztériummal

Ukrajna Oktatási és Tudományos Minisztériuma Vira Rohova miniszterhelyettes vezetésével megbeszélést tartott a magyar kisebbség szervezeteinek képviselőivel.

Oktatási intézmények fejlesztése Ipolyságon

ma7.sk
-
 21.05.11 22:02Határtalan

Ipolyság. Egy oktatási intézmény eredményességét a folyamatos fejlesztés is befolyásolja, vallják az ipolyságiak. Ehhez igazodva, illetve a mai kor igényeire és a reformkihívásokra reagálva a városatyák az elmúlt években közel 2 millió eurót költöttek a város fenntartása alá tartozó, vagy a város területén működő tanintézmények…