Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 263 hír

Új műfaj született a Madách Színházban: Élőben játszik otthonából Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Madách Színház egy világszinten is új műfajt teremt a kultúra világában. A „Madách Színház élőben az Ön otthonában” című internetes előadássorozat keretein belül az intézmény két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben. Carol Rocamora…

Az Alkotmánybíróság is elhajtotta Márki-Zay Pétert

Promenad
-
  Ma 07:15 Színes

Megint felsült a vásárhelyi polgármester! Lassan kétéves cirkusza végén a taláros testület is kimondta, a sajtó nem követhet el törvénysértést, ha teszi a dolgát, és tudósít egy sajtótájékoztatóról, egy politikai vitáról.

Dobálóznak a milliárdokkal Péterffyék

Bama
-
  Tegnap 20:00 Belföld

A városvezetés a nagy Houdini árnyékában jár az ellenzék szerint.

Jakab Péter miatt kiléptek, megszűnt a zalaegerszegi Jobbik

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 17:44 Belföld

Nem vagyunk hajlandóak asszisztálni Jakab Péter diktatúrájához – indokolták kilépésüket a távozók.

Szarvas Péter: Továbbra is fontos betartani a szabályokat

Behír
-
  Tegnap 17:07 Belföld

Szarvas Pétert ezúttal is a koronavírus-járvány miatt az utóbbi időben hozott intézkedésekről, a veszélyhelyzetben hozott szigorú szabályok enyhítésének tapasztalatairól, és a következő napokban várható lépésekről kérdeztük.

Péter Bence zongorára ültetett Dance Monkey-ja jobb, mint az eredeti

Player
-
  Tegnap 16:31 Kultúra

A huszonnyolc éves zongoristazseni megint nagyot játszik.

Jakab Péter aligha fog dicsekedni azzal, amit Ungár Pétertől kapott

888.hu
-
  Tegnap 15:25 Belföld

Az LMP-s politikus szerint kevesebben lépnek ki egy magát nemzetinek tartó párt frakciójából, ha az elnök nem azt kéri számon a miniszterelnökön, hogy miért támogatja a határon túli magyarokat.

A Gyurcsányhoz közeli új pártelnök, Jakab Péter miatt kilépett két tag, ezzel megszűnt a zalaegerszegi Jobbik

Az előírt tíz alá csökkent a csoportlétszám. A távozók között van a csoport alelnöke.

Geszti Péter: mintha rólunk írták volna a Nyomorultak című musical egy változatát

Városi Kurír
-
  Tegnap 13:57 Belföld

Geszti Péter reklámszakember, dalszövegíró, előadóművész, rapper. A zenész elmondta, tény, hogy a koronavírus járvány miatt neki is elmaradtak a koncertbevételei és kiestek a darabjai után járó jogdíjak.  A sokoldalú művésszel a 168 óra készített interjút. Van tartaléka…. “Nagyon sajnálom, hogy a támogatásokról szóló vitából ennyire kínos és…

Telefonon egyeztetett Szijjártó Péter a bolgár külügyminiszterrel az Ukrajnában élő nemzeti kisebbségek helyzetéről (vid…

Szijjártó Péter telefonon egyeztetett a bolgár külügyminiszterrel az Ukrajnában élő nemzeti kisebbségek helyzetéről. Erről a magyar külgazdasági- és külügyminiszter közösségi oldalán számolt be.

Bonyolult szerkezeteket is épített híres ékszereibe Carl Peter Fabergé

Múlt-kor
-
  Tegnap 10:39 Kultúra

174 éve, 1846. május 30-án született Szentpétervárott Carl Peter (Karl Gusztavovics) Fabergé, akinek a nevét a Fabergé-tojások tették világhírűvé. Első vásárlói között volt Marlborough hercegnő, megrendelői között tudhatta a svéd és a norvég királyi családot és a Rothschild bankárdinasztiát is.

Amit szabad a Tankcsapdának, azt nem lehet Péter Szabó Szilviának

Két dolgot kell előre tudni a dolog megértéséhez (vagy, ha az nem is megy, akkor a képbe kerüléshez): május 19-én írtuk meg, hogy a Tankcsapda 2 db autós koncertet fog tartani. Tegnap meg azt, hogy a kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását – s ez az egyetlen hétvége éppen az, amin a Tankok 2 db koncertje…

Hajdu Péter visszavág: nem volt etikus Szulák Andrea kiírása, mert nem így történtek a dolgok

Állóvizet dobott a Mészáros Lőrinc közeli tévé frissen kinevezett vezérigazgatója, ugyanis két népszerű műsort rögtön le is vett a Life TV képernyőjéről.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter saját lakásukban játszanak a Madách Színház online bemutatóin

Június 4-től az Örökké fogd a kezem című darabot nézheted az interneten keresztül, de ugyanígy játsszák majd a Jövőre, veled, ugyanitt című alkotást is.