Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

OPEC: közel 3 milliárd hordóra nőtt az OECD olajtartaléka

Márciusban nyolc hónap után először nőtt az OECD kereskedelmi olajtartaléka: 10 millió hordóval 2 milliárd 987 millió hordóra bővült - áll a Kőolaj-exportáló Országok Szervezetének (OPEC) jelentésében.

Csökkent a munkanélküliségi ráta az OECD-tagállamokban márciusban

Csökkent a munkanélküliségi ráta márciusban a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) 37 tagállamában, de így is 1,2 százalékponttal haladja meg a koronavírus-járvány robbanásszerű elterjedését megelőző utolsó hónapban, tavaly februárban mért szintet.

Látszik a kiút az alagút végén: az OECD-országokban már csökken a munkanélküliek aránya

Csökkent a munkanélküliségi ráta márciusban a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) 37 tagállamában, de így is 1,2 százalékponttal haladja meg a koronavírus-járvány robbanásszerű elterjedését megelőző utolsó hónapban, tavaly februárban mért szintet. Magyarországon idén márciusban 3,9 százalékpont ált a…

Csökkent a munkanélküliség az OECD-tagállamokban

Csökkent a munkanélküliségi ráta márciusban a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (Oecd) 37 tagállamában, de így is 1,2 százalékponttal haladja meg a koronavírus-járvány robbanásszerű elterjedését megelőző utolsó hónapban, tavaly februárban mért szintet.

Örvendetes hírt közölt az OECD

Index
-
 21.05.10 16:01Gazdaság

A pandémia előtt azért jobb volt a helyzet.

Csökkent a munkanélküliségi ráta az OECD-tagállamokban márciusban

A februári 6,6 százalékhoz képest 6,5 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta márciusban a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (Oecd) 37 tagállamában. Az Oecd honlapjára kedden felkerült adatok szerint ez 1,2 százalékponttal felülmúlja a pandémia előtti utolsó hónapban, tavaly februárban mért szintet. Tavaly átlagosan 7,1…

Varga Mihály: Magyarország jól döntött, amikor csatlakozott az Oecd-hez

A miniszter szerint büszkeségre ad okot, hogy az OECD működéséhez Magyarország is hozzá tud járulni.

Varga Mihály: Magyarország jól döntött, amikor csatlakozott az Oecd-hez (videó)

Duol
-
 21.05.07 16:21Gazdaság

A miniszter szerint büszkeségre ad okot, hogy az OECD működéséhez Magyarország is hozzá tud járulni.

Magyarország jól döntött, amikor csatlakozott az OECD-hez

Varga Mihály szerint büszkeségre ad okot, hogy az OECD működéséhez hazánk is hozzá tud járulni.

Magyarország jól döntött, amikor csatlakozott az OECD-hez

Hazánk a legjobb nemzetközi gyakorlatokat ismerheti meg a globális szakmai tudáshálózat tagjaként.

Huszonöt éve csatlakozott Magyarország az Oecd-hez

Hazánk olyan globális szakmai tudáshálózatnak vált teljes jogú tagjává, amelyben a legjobb nemzetközi gyakorlatokat tudjuk megismerni.

Transzferárak és Covid-járvány – mit javasol az OECD?

Adó
-
 21.05.06 11:38Gazdaság

Az OECD által közzétett, a COVID-19 vírushelyzet transzferárakra gyakorolt hatásaival foglalkozó útmutatója iránymutatást ad az adózóknak és az adóhatóságnak transzferár kérdésekben.

Az OECD-országokban gyorsult a fogyasztói árak emelkedése márciusban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (Oecd) tagállamaiban 2,4 százalékra gyorsult a fogyasztói árak növekedése márciusban éves szinten a februári 1,7 százalékról. Márciusban az energiaárak 7,4 százalékkal, 2018 októbere óta

Az OECD-országokban nőtt az infláció márciusban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tagállamaiban 2,4 százalékra gyorsult a fogyasztói árak növekedése márciusban éves szinten a februári 1,7 százalékról.