Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 71 hír

Itt a fideszes médiabirodalom nyugdíjas-gyűlölő cikk!

OLKT
-
  Tegnap 22:00 Vélemény

A jobboldali politikai kultúra szinte mindig a gyűlöletkeltésen alapul és ennek a gyűlölet keltésnek az Ő oldalukon gyakran célpontjai a szépkorúak. A Fidesz médiabirodalom frissen kinevezett vezérének most előkerült cikke élen jár a nyugdíjas-gyűlölet keltésben. A jobboldali politikai kultúrában mindig kell egy kiszolgáltatott társadalmi csoport,

A gimisek és a nyugdíjasok is örülhetnek a Telekom újításának

HVG
-
  Tegnap 19:48 MobiltechOktatás

Nyugdíjasok igényeire szabott digitális oktatás középiskolásoktól az iskolai közösségi szolgálat keretében – ezzel az elemmel bővült a Magyar Telekom Legyélteis! elnevezésű, digitális edukációs programjait összefogó kezdeményezése, amely öt budapesti iskolában indul el. A kezdeményezés célja kettős: egyrészt segíteni az idősebb generációt a…

Jubileumot ünnepel a szolnoki nyugdíjasok egyesülete

Szoljon
-
  Tegnap 17:30 Belföld

Húszéves fennállását ünnepli idén a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete.

A kormány sosem fogja megszüntetni a nők kedvezményes nyugdíjba vonulását

MFor
-
  Tegnap 10:30 GazdaságMSZPFidesz

A közmunka is velünk marad, amíg a Fidesz-KDNP van hatalmon - derül ki az EMMI államtitkárának szavaiból.

A fiatalok sem bíznak már a nyugdíjban

VG
-
  Tegnap 10:27 PénzügyNyugdíj

Míg 2017 elején a 19-29 évesek mindössze 3 százaléka fordította megtakarításainak egy részét nyugdíjra, addig 2018 elején már 11 százalékuk a végén pedig 14 százalékuk.

Alternatív javaslat a fenntartható nyugdíjrendszer érdekében

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 09:00 Vélemény

Az elmúlt években sokan felvetették a romló demográfiai helyzet miatt veszélybe került nyugdíjrendszer megreformálásának szükségszerűségét, több elképzelést is kidolgoztak.

Ezért lehet jobb a jövő nyugdíjasainak

Napi
-
  Tegnap 08:32 BelföldNyugdíj

Egyre több fiatal gondol az öngondoskodásra, a K&H ifjúsági indexe szerint míg 2017 elején a 19-29 évesek mindössze 3 százaléka fordította megtakarításainak egy részét nyugdíjra, addig 2018 elején már 11 százalékuk, 2018 végén pedig 14 százalékuk tett félre öngondoskodási céllal - írja az MTI.

Mozgás, öröm 60 felett is - számos program közül választhatnak a nyugdíjasok Szegeden

Délmagyar
-
  19.03.23 18:55 Megyei

Szenior örömtáncra és ingyenes számítógépes tanfolyamra is jelentkezhetnek a nyugdíjasok. Szegeden számtalan lehetőség közül választhatnak a 60 felettiek, hogy aktívan töltsék hétköznapjaikat.

Itt az újabb botrány: nyugdíjas-gyűlölő cikket írogatott a Fidesz-médiabirodalom új vezére

HírHugó
-
  19.03.23 12:05 Vélemény

A jobboldali politikai kultúra szinte mindig a gyűlöletkeltésen alapul és ennek a gyűlölet keltésnek az Ő oldalukon gyakran célpontjai a szépkorúak. A Fidesz médiabirodalom frissen kinevezett vezérének most előkerült cikke élen jár a nyugdíjas-gyűlölet keltésben. A jobboldali politikai kultúrában mindig kell egy kiszolgáltatott társadalmi csoport,

Egyetlen előadásán 4-500 ezer forint tiszta haszna van a 30-as nyugdíjas fb-oldal indítójának

444
-
  19.03.23 08:19 Gazdaság2 hír a témában

Emberkísérletbe fogott az egykori online újságíró-bróker: 34 évesen “nyugdíjba vonult”, azóta a befektetései hozamából él és takarékoskodik. No meg guruként beszél arról, hogyan kell nem dolgozni.

A nyugdíjas vasi rendőrök szeretnének otthonra találni

Vaol
-
  19.03.22 17:30 MegyeiRendőrségVas

Húsz évvel ezelőtt alakult meg a Vas Megyei Nyugdíjas Rendőrök Egyesülete. A jubileum alkalmából tegnap ünnepi közgyűlést tartottak a Vas Megyei Rendőr-­főkapitányság Szent László-termében.

Sürgősségi kormányrendelettel oldanák meg a polgármesterek speciális nyugdíját

Sürgősségi kormányrendelettel fogják elfogadni a közigazgatási törvénykönyvet - jelentette ki pénteken Craiován Vasile-Daniel Suciu regionális fejlesztési és közigazgatási miniszter. 

Nem számít, ki honnan ment nyugdíjba

Szon
-
  19.03.22 14:47 Megyei

Nyíregyháza - Az „örökzöldek” édestestvéreiknek tekintik a Cukorbetegek Nyíregyházi Egyesületét.

Megérheti majd nyugdíjkötvénybe fektetni

Privátbankár
-
  19.03.22 13:35 Gazdaság

A kockázatmentes befektetések között a magyar inflációkövető kötvények eddig is kiemelkedőnek számítottak. Ha még az adójukat is eltörlik, mi ösztönözheti a befektetőket arra, hogy hosszú távú lekötést vállaljanak? Csakis a még magasabb kamat.

Új részleteket árultak el a nyugdíjrendszer megmentéséről

Napi
-
  19.03.22 13:18 Cégvilág

A kormány már korábban bejelentette, hogy hamarosan piacra bocsátanak egy új nyugdíj-előtakarékossági eszközt, amellyel az öngondoskodást akarják segíteni. A nyugdíjkötvényekről most újabb részletek derültek ki.