Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 73 hír

Nyugdíjas kor? Ráérünk arra még! Vagy mégsem?

ProfitLine
-
  Ma 10:00 Gazdaság  Nyugdíj

Egyre tovább élünk, de mégsem teszünk félre idősebb korunkra, így a most aktív magyaroknak várhatóan a nyugdíj mellett is keményen dolgozniuk kell majd a tisztességes megélhetésért – legalábbis erre engednek következtetni az OTP Öngondoskodási Index* eredményei és a társadalmi trendek. A várható élettartam folyamatosan emelkedik,…

"Bebetonozza a kormány a nyugdíjasok szegénységét"

Napi
-
  Ma 09:45 Gazdaság  HírTV

Több ezer embert érinthet hátrányosan, hogy a 2019-es költségvetésben megszüntették az 55 év feletti kedvezményes foglalkoztatás intézményét - idézi a Hír TV a Nyugdíjasok Országos Képviseletének elnökét, Papp Katalint.

Ön hogyan képzeli el, vagy mivel tölti jelenleg a nyugdíjas éveit?

Szon
-
  Ma 08:32 Megyei 

Nyíregyháza - Csáti Béláné: Beosztom az időmet, a háztartás és a kikapcsolódás kitölti a napjaimat. A férjem meghalt, a gyermekünknek már saját családja van, így eljárok nyugdíjas klubba, színházba, sétálni az erdőbe.

Ingyen diákbérlet és rendkívül olcsó nyugdíjas bérlet az esztergomi buszokon

infoVáros
-
  Tegnap 19:00 Megyei 

Esztergomi, vagy Esztergomban iskolába járó tanulóknak az önkormányzat döntésének köszönhetően ingyen lesz a buszbérlet szeptembertől. A nyugdíjasoké pedig 500 forintra csökken.

Tudják, hogy kevés lesz a nyugdíj, de nem tesznek félre

KamaraOnline
-
  Tegnap 15:03 Gazdaság  Nyugdíj

A most aktív magyaroknak várhatóan a nyugdíj mellett is keményen dolgozniuk kell majd a tisztességes megélhetésért – legalábbis erre engednek következtetni az OTP Öngondoskodási Index eredményei és a társadalmi trendek.

Egyre tovább élünk, mégsem spórolunk a nyugdíjas éveinkre

Beol
-
  Tegnap 14:42 Életmód  Nyugdíj

Aki nem kezd el még aktív éveiben megtakarítani, félő, hogy idős korában is dolgozni kényszerül majd.

Az orosházi nyugdíjasok rákaptak a videojátékokra

24
-
  Tegnap 14:35 Bulvár 

Az orosházi evangélikus nyugdíjas klubban szokatlan események történtek július elején. Két népszerű YouTuber vezette be a videojátékok világába a közösséget. Fény derült arra, hogy a Biblia és játékok között található párhuzam.

Ne gondolja, hogy ráér a nyugdíjjal

MFor
-
  Tegnap 12:15 Gazdaság  Nyugdíj

Egyre tovább élünk, de mégsem teszünk félre idősebb korunkra, így a most aktív magyaroknak várhatóan a nyugdíj mellett is keményen dolgozniuk kell majd a tisztességes megélhetésért – legalábbis erre engednek következtetni az OTP Öngondoskodási Index eredményei és a társadalmi trendek. A várható élettartam folyamatosan emelkedik,…

Ha ilymódon folytatod, mi lesz veled nyugdíjas?

TőzsdeFórum
-
  Tegnap 12:06 Pénzügy  Nyugdíj

Egyre tovább élünk, de mégsem teszünk félre idősebb korunkra.

Még nagyobb szegénység várhat a nyugdíjasokra

HírTV
-
  Tegnap 11:52 Belföld  HírTV

Így gondolja a Nyugdíjasok Országos Képviseletének elnöke.

Borzasztó hír jött a nyomorgó nyugdíjasokról

ATV
-
  Tegnap 11:28 Belföld  Nyugdíj

Korábban mi is megírtuk, hogy 2018 januárjában 1 997 898 volt azoknak a nyugdíjasoknak a száma, akiknek belföldre folyósította a Magyar Államkincstár az öregségi nyugdíjukat. Csaknem harmaduk viszont havonta 100 ezer forintot sem kap.

Egyre valószínűbb, hogy nyugdíjas korunkban is dolgozni fogunk

VG
-
  Tegnap 11:13 Gazdaság  Nyugdíj

Egyre tovább élünk, de mégsem teszünk félre idősebb korunkra, így a most aktív magyaroknak várhatóan a nyugdíj mellett is keményen dolgozniuk kell majd.

Új vezetőket választottak a nyugdíjasok

Heol
-
  Tegnap 10:37 Belföld 

Új vezetőséget választottak a Liszt Ferenc Vasutas Nyugdíjas Klubban a közelmúltban. A közösség irányítói azt a szemléletmódot szeretnék folytatni, amely immár több mint két évtizede meghonosodott náluk.

Óriási pofon vár a nyugdíjasokra - emiatt sokan foghatják a fejüket

Napi
-
  Tegnap 10:36 Gazdaság  Nyugdíj

Egyre tovább élünk, de mégsem teszünk félre idősebb korunkra, így a most aktív magyaroknak várhatóan a nyugdíj mellett is keményen dolgozniuk kell majd a tisztességes megélhetésért – legalábbis erre engednek következtetni az OTP Öngondoskodási Index eredményei a bank közleménye szerint.

Meghátrál a kormány a nyugdíjasok előtt

Napi
-
  Tegnap 10:16 Gazdaság 

Nehéz küzdelemben sikerült elérni, hogy a kormány egy asztalhoz üljön azokkal, akik az idős rokonaikat otthon ápoló emberek jobb anyagi támogatásáért küzdenek. Egyes vélemények szerint még emelhetik is a pénzüket.