Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 108 hír

Miniszterelnökség államtitkára: sajnálom, ha valaki várta és nem kapta meg reggel a nyugdíját

ATV
-
  Tegnap 20:28 Belföld

Dömötör Csaba szerint, ha kiderül, hogy történt mulasztás a januárban utalt nyugdíjak ügyében, annak lesz következménye, több is, mint egy bocsánatkérés.

Elkezdődött a Paksi Városi Nyugdíjas Klub népfőiskolai programsorozata

TelePaks
-
  Tegnap 18:08 Belföld

Elkezdődött a Paksi Városi Nyugdíjas Klub népfőiskolai programsorozata. Elsőként Kuti István, paksi rendőrkapitány tartott előadást azokról veszélyekről, amellyel jellemzően az idősebb korosztály találkozik. Februárban Szabó Péter, polgármester lesz a nyugdíjas klub vendége.

A nyomorúságos nyugdíjkilátások mellett a hitelfelvétel is gond lehet a katás vállalkozóknak

HVG
-
  Tegnap 14:45 Gazdaság

Már 300 ezernél is többen választották a kata adózási formát, mire számíthatnak a katás kisvállalkozók, ha lakáshitelt vennének fel? Adnak hitelt a pénzintézetek katás jövedelemre? Vagy a kisadózók lemaradnak a jelenlegi, „még” kedvező hitelkamatokról?

Ezért kell várakoznia a nyugdíj előtt állóknak áprilisig - fontos részletek

Napi
-
  Tegnap 13:37 Gazdaság

Hogyan állapítják meg a nyugdíj összegét 2019-ben? Miért nem számítja ki a nyugdíjbiztosító a nyugdíjra való jogosultsági feltételek teljesítése előtt, előzetesen az ellátás összegét? Egyszerű a válasz: nyugdíjszámítás milliónyi adatot igénylő, rengeteg apró lépésből álló, hosszadalmas, bonyolult és drága jogi, adminisztratív és matematikai…

A nyugdíjas párnak nem esett le, hogy két világhírű focistával fotózkodnak – KÉP

Noizz
-
  Tegnap 12:30 Bulvár

Az ausztrál nyugdíjasok egy angliai utazáson vettek részt, amikor kisebb összetűzésbe keveredtek a sztárfocistákkal.

Elszegényedtek a magyar nyugdíjasok? Vagy az EU élmezőnyében vannak?

Index
-
  Tegnap 10:57 Gazdaság

Megmutatjuk, hogy teljesen rendben lévő adatokkal hogyan lehet bebizonyítani valamit és az ellenkezőjét, hogy önt már ne lehessen átverni!

Nyugdíjba vonult a vakvezető Huba

Bors Online
-
  Tegnap 10:30 Bulvár

Kilenc évet szolgált vakvezető kutyaként, most nyugdíjba vonul Huba, a labrador és golden retriever keverék négylábú. A kutyusért tolongtak a jelentkezők, végül egy olyan családhoz költözik, ahol korábban már fogadtak be nyugdíjba vonuló segítőkutyát. A sérült gyerekekkel foglalkozó Ildikó és nyugdíjas férje, Mihály a Baráthegyi…

Nagy bukta az idő előtti nyugdíjba vonulás Szerbiában

Napi
-
  Tegnap 09:46 Gazdaság

Magyarországon ugyan hat éve nem lehet a korhatár elérése előtt nyugdíjba vonulni, Szerbiában azonban bizonyos feltételekkel van erre lehetőség. Csak nem éri meg.

Pacquiao: jobb, ha Mayweather tényleg nyugdíjban marad

Profiboksz
-
  Tegnap 09:18 Boksz

A napokban ismét történt néhány verbális kardlapváltás Manny Pacquiao és Floyd Mayweather tábora között, egy visszavágó lehetőségéről. A filippínó bunyós az elmúlt hónapokban

Rakodógép gázolt halálra egy nyugdíjast

24
-
  Tegnap 09:16 Baleset-bűnügy

Halálos közúti baleset okozásával vádolják a sofőrt.

Leáztatták, lakhatatlanná vált a nyugdíjas nő otthona

Sonline
-
  Tegnap 09:00 Baleset-bűnügy

Lakhatatlanná vált egy kaposvári nyugdíjas nő lakása. A felette lakók csőtörése miatt plafonjából darabok hiányoznak, teljesen tönkrement a parkettája, bútorai is eláztak.

A nyugdíjprémium és az egyszeri juttatás – Miért kapnak kevesebbet egyesek?

Adó
-
  Tegnap 07:45 Gazdaság

2018 novemberében – a tavalyi évhez hasonlóan – a nyugdíjprémiumra, valamint az egyszeri juttatásra jogosultak megkapták az év végi juttatásukat. Az alábbiakban a nyugdíjprémium jogszabályi hátterét, annak kialakulását, valamint a nyugdíjprémiumra és az egyszeri juttatásokra vonatkozó jelenlegi gyakorlatot mutatjuk be.

Rossz hír a negyveneseknek, 2035-től fenntarthatatlan lesz a nyugdíjrendszer

Hírklikk
-
  Tegnap 05:00 Belföld

Veszélyben a ma 40-es éveiben járó korosztály időskori megélhetése Magyarországon - hangzott el az Euronews összeállításában. A nyugdíjat az állami költségvetés fizeti, de már most jóval többet kell költenie, mint amennyit erre a célra az aktív dolgozók adóként befizetnek. A helyzet pedig csak romlani fog: a gond a társadalom öregedése.

Késtek a nyugdíjak, bocsánatkérést követelnek Orbán Viktortól

ATV
-
  19.01.22 19:13 Belföld

Nem jelentek meg a kormánypárti képviselők, így elmaradt a Költségvetési Bizottság ülése, ahol a pénzügyminisztert és az Államkincstár vezetőjét hallgatták volna meg a nyugdíjkifizetések csúszása miatt. Az ellenzék szerint több millió nyugdíjas később jutott hozzá a pénzéhez, ezért Orbán Viktornak és Varga Mihálynak bocsánatot kellene…

Határozatképtelenség miatt a költségvetési bizottság nem tárgyalt a januári nyugdíjkifizetésről

MaHu
-
  19.01.22 17:01 Belföld Fidesz Nyugdíj

Határozatképtelenség miatt az Országgyűlés költségvetési bizottsága keddi ülésén nem tárgyalt a januári nyugdíjkifizetésről.