Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 100 hír

Nyolcvanéves nyomozók fejtik meg a nyugdíjasotthon gyilkossági ügyét

Az utóbbi idők egyik legnagyobb krimi szenzációja Richard Osman könyve, A csütörtöki nyomozóklub. A regény csak Angliában több mint egymillió példányban kelt el, Steven Spielberg pedig már le is csapott a filmjogokra. Olvass bele! 

Hasznos a román iszap a covid ellen, mégsem járnak jól a nyugdíjasok

Napi.hu
-
 Ma 06:40Külföld

A romániai gyógyfürdők segíthetnék a koronavírus-betegségen átesett emberek, főként a nyugdíjasok rehabilitációját, ám a kormány nem lát kellő fantáziát a dologban ahhoz, hogy úgy támogassa az ágazatot, mint régen.

Nyugdíjmegtakarítás: milliós veszteséget is jelenthetett a forintgyengülés 30 év alatt

A forint már sok éve trendszerűen gyengül a nyugati devizákkal szemben. Ennek következtében sokan vélekednek úgy, hogy hosszú távú nyugdíjmegtakarításaikat érdemes több pénznem között is megosztani. Az eurós befektetések kézenfekvő megoldásnak tűnhetnek ebből a szempontból. De milyen buktatókra kell odafigyelni ilyen esetben? Milyen…

Nyugdíjmegtakarítás: milliós veszteséget is jelenthetett a forintgyengülés 30 év alatt

A forint már sok éve trendszerűen gyengül a nyugati devizákkal szemben. Ennek következtében sokan vélekednek úgy, hogy hosszú távú nyugdíjmegtakarításaikat érdemes több pénznem között is megosztani. Az eurós befektetések kézenfekvő megoldásnak tűnhetnek ebből a szempontból. De milyen buktatókra kell odafigyelni ilyen esetben? Milyen…

Mekkora összegű állami nyugdíjra számíthatok? Nyugdíj kalkulátor

ProfitLine
-
 Tegnap 04:00Gazdaság

Mekkora össszegű nyugdíjra számíthat ma valaki Magyarországon? Mitől függ a nyugdíjak nagysága a jelenlegi szabályozás mellett? Hogyan lehet megbecsülni a várható nyugdíját valakinek? Nyugdíj kalkulátorunk segít az eligazodásban.

Fidesz: Újpest baloldali vezetése saját zsebből fizesse ki a nyugdíjasok listázása miatti büntetést

Origo
-
 21.05.08 21:57Belföld

4 millió forintos bírságot szabtak ki a helyi polgármesteri hivatalra, mert jogosulatlanul kezelték 22 ezer idős adatait.

Nyugdíjcsalók: az ellenzéki jelölt megmutatta azt a magyarországi “házat” ahova 200 ukrajnai van bejelentve

HírHugó
-
 21.05.08 17:19Vélemény

Jámbor András, aki a Mérce korábbi főszerkesztője is volt, most Budapesten Józsefváros-Ferencváros közös választó kerületében képviselőjelölt a Facebookon osztotta meg a véleményét a Partizán botrányfilmjéről. Ez nem egy bozótos. Ez egy ház, ahol szavazópolgárok laknak, akik minden valószínűség szerint a Fideszre szavaznak az ukrán határ…

40 év a pedagógusi pályán – Az oladi iskola nyugdíjba vonuló igazgatójával beszélgettünk

Vaol
-
 21.05.08 13:30Megyei

Három héttel ezelőtt vett érzékeny búcsút Takács Imréné az Oladi Általános Iskolától, amelyet 26 éven keresztül szolgált tanárként, majd később igazgatóként. Pedagógusok, diákok, szülők tették emlékezetessé Éva néni utolsó munkanapját.

Májusban nyugdíjba vonul a megbecsült szabadszállási orvos

Baon
-
 21.05.08 12:20Belföld

Dr. Csányi János háziorvos, belgyógyász szakorvos több mint fél évszázadot töltött a pályán, harmincöt évig gyógyította a szabadszállásiakat.

Gyurcsány Ferenc is megszólalt az ukrán nyugdíjbiznisz botrányfilm kapcsán

A Hír Hugó is beszámolt a Partizán dokumentum filmjéről, amit a napokban hozott nyilvánosságra és az ukrán nyugdíj és választási csalásról szól. Most Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szólalt meg az ügyben. Íme: A csalás három királysága. Van itt kérem költségvetési csalás, szociális csalás és politikai csalás egyaránt. Három éve talán mi…

Gyurcsány az "ukrán nyugdíjbizniszről": Egy erkölcstelen kormány erkölcstelen hatalmi manipulációja

Gyurcsány Ferenc pénteken közösségi oldalán tett közzé bejegyzést. Fotó:Mti/Koszticsák Szilárd A csalás három királysága.Van itt kérem költségvetési csalás, szociális csalás és politikai csalás egyaránt - kezdte bejegyzését. A három évvel ezelőtt forgatott filmet is megemlíti: Három éve talán mi forgattunk először filmet az ukrán határszélen tom

Nyugdíjasok kerülnek utcára Magyarországon egyre nagyobb arányban

Magyarországon az elmúlt húsz évben sikerült 12 százalékról 5 százalékra csökkenteni a 30 év alatti hajléktalanok arányát, közben viszont egyre több nő és idősebb magyar tölti az éjszakát az utcán.

Átverte és embertelen körülmények között tartotta a nyugdíjast

Origo
-
 21.05.08 06:37Baleset-bűnügy

A férfit csalással, emberkereskedelemmel és kényszermunka elkövetésével gyanúsítják

Május havi nyugdíjak utalási időpontja - mikor érkezik a nyugdíj?

ProfitLine
-
 21.05.08 04:00Gazdaság

Tik-tak, ketyeg az óra és máris a csodaszép május hónapba léptünk. Itt a várva várt tavasz, virágba borultak a fák, indulhatnak a kerti munkák és végre kabát nélkül tehetünk jó nagy sétákat a ragyogó napsütésben. És ami jó hír, hogy rövidesen érkezik a május havi nyugdíjak utalása is. Cikkünkben mutatjuk a nyugdíj kifizetési időpontokat.