Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 87 hír

Értékelés, tanácskozás és tervezés az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület küldöttgyűlésén

infoVáros
-
  Ma 14:18 Megyei 

Hagyományos éves gyűlésükön találkoztak az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület tagszervezeteinek küldöttei csütörtökön, a Lövölde úti Szolgáltatóházban.

A jég hátán is megél a szibériai nyugdíjas

Bors Online
-
  Ma 13:30 Bulvár 

A 76 éves Ljubov Morekodova nem a nyugdíjasok szokványos mindennapjait éli. Szibériában lakik, és rendkívül jól viseli a hideget. A szabadabb napjait jégkorcsolyázással tengeti, amit nemrég tanult meg, de egyébként nagyon elfoglalt. A házát tartja karban, gondoskodik a kutyákról, borjakról, bikákról és tehenekről. 

Úgy meggazdagodott a bitcoinból, hogy 24 évesen nyugdíjba ment és világutazó lett

Velvet
-
  Ma 11:42 Színes 

Utazásra, kajára, élményekre költ a dán srác, de a diákhitele visszafizetésére nem pazarolja a gazdagságát.

Nyugdíj előtt végleg kirugta Kerényit az Operettszinház

git add - Kirúgta a Budapesti Operettszínház Kerényi Miklós Gábort (67)

Nagyon kevés nyugdíjra számítanak a magyarok

Feleannyi nyugdíjra számít a nem nyugdíjas korú magyar lakosság, mint amennyiből kényelmesen meg tudna élni idős korában - derül ki a CIG Pannónia Életbiztosító friss felméréséből.

Nyugdíjas erőszakoló sorozatgyilkost fogott el a rendőrség

Propeller
-
  Ma 08:03 Baleset-bűnügy  DNS

Több mint negyven évi bujkálás után tartóztattak le egy sorozatgyilkost szerdán Kaliforniában. A 72 éves Joseph James DeAngelót kedden délután tartóztatták le, de ekkor még nem volt bizonyos, hogy ő a keresett bűnöző. Szerda estére azonban a DNS-vizsgálatok igazolták a gyanút: a hetvenes-nyolcvanas évek rettegett sorozatgyilkosát fogták…

Tegyél félre még ma a nyugdíjra, különben nagy baj lesz!

Bankmonitor
-
  Ma 07:27 Gazdaság 

A magyar lakosság nagy része úgy gondolja, hogy neki nem lesz elég az állami nyugdíj. De akkor miért nem rendelkezik a lakosság nagyobb arányban nyugdíj-megtakarítással? Kifogás mindig akad. Megmutatjuk, melyik a legjobb időpont a megtakarítás elkezdésére, és azt is, hogy mennyit lehet elérni, ha takarékoskodunk!…

Kirúgták KERO-t a nyugdíjazás előtt, megelégelték a nyilatkozatait

Kirúgta a Budapesti Operettszínház Kerényi Miklós Gábort. A Kossuth- és Erkel-díjas rendező, a teátrum volt művészeti vezetője a múlt ősszel kirobbant botrány – többen zaklatással vádolták, amely miatt az Operettszínház belső vizsgálatot indított – után kérte a nyugdíjazását. Úgy tudjuk, bár a színház vezetése felmentette őt a munkavégzés…

Kerót nyugdíj előtt rúgta ki az Operettszínház

24
-
  Ma 06:48 Színes 

A nyilatkozatai miatt elsősorban.

Nyugdíj előtt kirúgták az Operettszínházból Kerényi Miklós Gábort

Kerényi Miklós Gábort a Budapesti Operettszínház volt művészeti vezetőjét a múlt ősszel többen zaklatással vádolták, amely miatt a színház belső vizsgálatot indított. Ezek után kérte a nyugdíjazását.

Sötét nyugdíjaskort "álmodnak" maguknak a magyarok

Feleannyi nyugdíjra számít a nem nyugdíjas korú magyar lakosság, mint amennyiből kényelmesen meg tudna élni idős korában. A többség lehangoló jövőt jósol magának: minden pénzt az unokákra és az orvosi kezelésekre fog költeni.

Nem számítunk nyugodt nyugdíjas évekre

Nem meglepő, hogy a lakosság közel 90 százaléka szerint a várható nyugdíj alacsonyabb lesz az ideálisnál.

Egy 72 éves nyugdíjas hat zseniális húzása

24
-
  Tegnap 17:48 Foci 

A tréner ötpontos hátrányban vette át október elején a Bayern München irányítását Carlo Ancelottitól. Egy hete pedig sorozatban hatodjára is megszerezte a bajor csapattal a Bundesliga „salátástálát”, és még kupadöntőben és BL-elődöntőben egyaránt fellép a csapat. Vajon történelmet ír az újbóli triplázással?

Ez az igazi nyugdíjkatasztrófa: itt a bizonyíték, érik a sírig tartó munka

Pénzcentrum
-
  Tegnap 17:00 Gazdaság 

A héten írtunk arról, hogy egy friss kutatás szerint a dollármilliomosok között jelentős azoknak az aránya, akik 100 évig terveznek élni. Erre egészen jó esélyük van, hiszen a vagyonuknak hála megengedhetik maguknak, hogy az átlagnál...

Feleannyi nyugdíjra számít a magyar, mint amennyiből meg tud élni

Forbes
-
  Tegnap 14:46 Pénzügy  12 hír a témában

Pesszimistán állunk a nyugdíjas évek elé: 90 százalék szerint alacsonyabb lesz a nyugdíj, mint az ideális.