Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Lezárult az AK Nyomda Kft. ellenőrzése

ÁSZ
-
  Ma 10:00 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék befejezte az AK Nyomda Korlátolt Felelősségű Társaság ellenőrzését. Az ÁSZ megállapította, hogy a társaság működésének szabályozottsága, gazdálkodása, vagyongazdálkodása nem volt szabályszerű, ezáltal az ügyvezető nem biztosította az elszámoltathatóságot és a vagyon védelmét.

Nem változtatott a Nyomda célárán a Wood

Portfolio
-
  Tegnap 10:19 Gazdaság

Az ANY Biztonsági Nyomda pénteken tette közzé első negyedéves gyorsjelentését, amit hétfői elemzésében a Wood értékelt, a Wood elemzője továbbra is tartásra ajánlja a részvényt, továbbra is 1 406 forintos célárfolyam mellett. A...

Csökkent a Nyomda bevétele és nyeresége az első negyedévben

Portfolio
-
  Tegnap 06:10 Gazdaság

Csökkent az első negyedévben az ANY Biztonsági Nyomda bevétele és nyeresége, leginkább a biztonsági termékek és megoldások termékszegmens bevételének visszaesése miatt. Az export bevétel egyre nagyobb súlyt képvisel, már az összbevétel...

Emelkedett az ANY Biztonsági Nyomda eredménye

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. 2019. első három hónapjában 755 millió forint kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményt (Ebitda) ért el, 8 millió forinttal többet az előző év hasonló időszakinál - közölte a társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Gyorsjelentés 2019: Emelkedett az ANY Biztonsági Nyomda eredménye az első negyedévben

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. 2019. első három hónapjában 755 millió forint kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményt (Ebitda) ért el, 8 millió forinttal többet az előző év hasonló időszakinál – közölte a társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A tájékoztatás szerint a társaság első negyedévi nettó…

Javult a Biztonsági Nyomda eredménye

8 millió forinttal több az előző év hasonló időszakinál..

Jó negyedévet tudhat maga mögött az ANY Biztonsági Nyomda

VG
-
  19.05.17 20:18 Pénzügy6 hír a témában

A cég az év első három hónapjában 755 millió forint EBITDA-t ért el, 8 millióval többet az előző év hasonló időszakinál.

Emelkedett az ANY nyomda eredménye

Napi
-
  19.05.17 20:15 Pénzügy6 hír a témában

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. 2019 első három hónapjában 755 millió forint kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményt (EBITDA) ért el, 8 millió forinttal többet az előző év hasonló időszakinál - közölte a társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Tiszta nyomdagépeken készülnek az újságok

Gyártástrend
-
  19.05.16 17:15 Tudomány

Az online érkező hírek és a közösségi média terjedésével az újságolvasás egyre inkább régimódi tevékenységgé válik. Mégis, egy kávéházban ez a rituálé ma is az egyik legkedveltebb időtöltés. 

EP-választás – A héten szállítja ki a szavazólapokat a nyomda

A héten szállítja ki a megyeszékhelyekre a május 26-ai európai parlamenti (EP-) választás szavazólapjait, jegyzőkönyveit és szavazási kellékeit az ANY Biztonsági Nyomda.

EP-választás – A héten szállítja ki a szavazólapokat a nyomda

A héten szállítja ki a megyeszékhelyekre a május 26-ai európai parlamenti (EP-) választás szavazólapjait, jegyzőkönyveit és szavazási kellékeit az ANY Biztonsági Nyomda. 

EP-választás – A héten szállítja ki a szavazólapokat a nyomda

A héten szállítja ki a megyeszékhelyekre a május 26-ai európai parlamenti (EP-) választás szavazólapjait, jegyzőkönyveit és szavazási kellékeit az ANY ...