Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 59 hír

Videó: Vihar Nyíregyházán – Szinte füstöl a tető...

Szon
-
 Tegnap 19:05Belföld

Sejthető volt, hogy egy nagy zuhé fog véget vetni ennek a már-már túl nyárias melegnek, no de hogy ekkora... Villámlás, vízömlés a csatornából, szinte már füstölgő tető, volt itt minden...

Leszakadt az ég Nyíregyházán, de mi lesz még itt holnap!

Zivatarveszély miatt az ország nagy részére csütörtökre is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Bojtosfülű disznók érkeztek Nyíregyházára

Ecsetfülű vagy másnéven bojtosfülű disznók (Potamochoerus porcus) érkeztek az Európai Fajmegőrzési Program keretében a Nyíregyházi Állatparkba.

Nyíregyházáról is segítik Noel gyógyulását

Művészek és sportolók ajánlották fel a segítségüket a nagybeteg másfél éves kisfiú gyógykezeléséhez.

NB II: négy év után távozik a csapatkapitány Nyíregyházáról

NSO
-
 Tegnap 11:27Foci

Távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus csapatkapitánya, Fodor Ferenc. A 30 esztendős védő szerződése lejár az idény végén, amelyet az egyeztetések után nem hosszabbítanak meg a felek – számolt be róla a klub honlapja.

Újabb szabadtéri kondipark készült el Nyíregyházán, ezúttal a Szántó Kovács János utcán

Nyíregyháza
-
 Tegnap 09:58Belföld

Elkészült a Szántó Kovács János utcai tömbbelsőben az új szabadtéri kondipark és egy 200 m-es rekortán futókör.

Közel 14 milliárdból épül stadion Nyíregyházán, de akár 19 milliárd is lehet a vége

Átlátszó
-
 Tegnap 09:36Vélemény

Tovább folytatódik a stadionépítés Magyarországon: ezúttal Nyíregyháza került sorra, ahol nettó 13,8 milliárd forintból épül a sportlétesítmény az Épkar Zrt.

Oltás Sinopharm vakcinával Nyíregyházán

Schradi Zsolt neurológus rezidens beolt egy nőt a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcina első adagjával a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban kialakított oltóponton 2021. május 11-én. (MTI/Balázs Attila)

Videó: Az élete árán mentette a lakókat Nyíregyházán

Szon
-
 21.05.11 20:42Baleset-bűnügy

„A szabadnapos tűzoltó szaladt fölfelé és akkor tudtam, hogy menni kell vele” – ezt mondja az a férfi, aki az élete árán mentette a lakókat a hétfőn kigyulladt nyíregyházi panelból.

Mentők napja: Nyíregyházán is köszöntötték a szakembereket

Nyíregyháza
-
 21.05.11 16:00Belföld

A mentőállomáson meglepetésszerűen bukkantak fel a gyerekek, akik egy tánccal köszönték meg a mentők munkáját, akik a koronavírus-járvány miatt rengeteget dolgoztak az elmúlt hónapokban.

13,8 milliárd forintból építenek stadiont Nyíregyházán

8150 nézőt tud majd befogadni.  A fővárosi Építő és Épületkarbantartó Zrt. és a helyi Nyír-Wetland Generál Zrt. együttműködésével épülhet stadion Nyíregyházán 13,8 milliárd forintért. A Napi.hu szerint a nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Bmsk Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós…

Nyíregyháza Városnapját előadással ünnepli a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltár

Nyíregyháza
-
 21.05.11 11:01Kultúra

Folytatódik a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltár 2021-ben megjelenő évkönyve tanulmányainak bemutatója. Május 14-től az intézmény Facebook-oldalán dr. Reszler Gábor: Városiasodás és kényelem Nyíregyházán a 19-20. század fordulóján című előadása is elérhető.