Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 95 hír

Júliusban indul a Gyulai Várszínház 57. évada

Hamarosan bejelentik a programok pontos időpontját is.

Július 3. és augusztus 29. között tartja nyári évadát a várszínház

Magyarország Kormánya legutóbbi határozata értelmében a szabadtéri játszóhelyeken, az aktuális járványügyi szabályok betartásával, lehetővé vált előadások tartása, így a Gyulai Várszínház Várszínpadán és Tószínpadán is. Örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a Gyulai Várszínház 57. évadát eszerint július 3. és augusztus 29. között…

Júliusban jelentkezik új évaddal a Gyulai Várszínház

Július 3. és augusztus 29. között tartja meg a következő, 57. évadát a Gyulai Várszínház. A napokban zajlik a végső egyeztetés a programokról.

Hat premiert tervez új évadában a Zenthe Ferenc Színház

Hat premiert tervez a 2020/21-es évadban a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház, ahol ezek mellett egy ifjúsági, egy gyermek- és három felolvasószínházi bemutatót, összesen 11 új darabot láthatnak a nézők.

Hat premiert tervez új évadában a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház

Hat premiert tervez a 2020/21-es évadban a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház, ahol ezek mellett egy ifjúsági, egy gyermek- és három felolvasószínházi bemutatót, összesen 11 új darabot láthatnak a nézők – ismertették kedden sajtótájékoztatón.

Szilveszterkor kezdi az új évadot a New York-i Metropolitan Opera

Az év utolsó napjára halasztotta a 2020/21-es évad kezdetét a New York-i Metropolitan, a világ egyik vezető operaháza a koronavírus-járvány miatt.

Szilveszterkor kezdi az új évadot a New York-i Metropolitan Opera

Ez a 9 hónapos kényszerszünet a leghosszabb leállás a 137 éves intézmény történetében.

Startol a Szarvasi Vízi Színház nyári évada

Június 12. és augusztus 22. között − a járványügyi szabályok betartásával − idén is megrendezik a Szarvasi Vízi Színház jubileumi, tizedik évadát.

Szilveszterkor kezdi az új évadot a New York-i Metropolitan Opera

Az év utolsó napjára halasztotta a 2020/21-es évad kezdetét a New York-i Metropolitan a koronavírus-járvány miatt. A háromhónapos halasztás mellett az operaház tervezi egyes előadások időtartamának lerövidítését is, a teljes őszi szezon elmaradása miatt viszont pótlólagos időpontok kitűzését tervezik 2021 februárjára. Az új évadot szilveszter este

Szilveszterkor kezdi az új évadott a New York-i Metropolitan Opera

A háromhónapos halasztás mellett az operaház tervezi egyes előadások időtartamának lerövidítését is, a teljes őszi szezon elmaradása miatt viszont pótlólagos időpontok kitűzését tervezik 2021 februárjára. Az új évadot szilveszter este kezdik egy különleges gálával, amelynek részleteit később dolgozzák ki - közölte hétfőn Peter Gelb főigazgató,…

Farkas Éva Erzsébet: Az eszmei kárpótlás napja június 4-től Csongrád megye Csanáddal történő bővülése

Vásárhely24
-
  Ma 11:30 Megyei

A trianoni szerződést a nemzet sem hagyta jóvá, így élték meg a makóiak is. A Csongrád megye Csanád névvel bővülése egy sebet is gyógyít - jelentette ki Makó polgármestere a Rádió7 keddi, Közös nevező című műsorában.

Jó kérdés: milyen lesz a szabadtéri színházi évad?

kultura.hu
-
  Ma 10:52 Film

A Magyar Színházi Társaság harmadik évada jelentkező beszélgetéssorozatának online különkiadásai a járvány utáni helyzet aktualitásait járják körül.

Kihirdette 2020/21-es évadát a székesfehérvári Vörösmarty Színház

Deszkavízió
-
  Tegnap 18:01 Film

Habár a jelen helyzetben nélkülöznünk kell a színházakat, kedvenc társulataink már készülnek a jövő évadra: elérkezett az évnek az az időszaka, amikor a színházak sorban bejelentik, milyen bemutatókkal várják nézőiket jövőre. A már eddig kihirdetett évadokat ide kattintva böngészhetitek át. A székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatója…

Ezért nem akar Chris Evans visszatérni Amerika Kapitány szerepéhez

IGN
-
  Tegnap 17:36 Film

Ó, kapitány, kapitányom! A nemrégiben a Jacob védelmében című sorozatban elképesztő alakítást nyújtó színész végleg megválaszolta a kérdést, miszerint láthatjuk-e még őt Steve Rogers-ként.