Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 205 hír

Hónapokig termesztette újbudai lakásában a kendert egy férfi – Így bukott le

Jelentős mennyiségű kábítószerrel kereskedett, ezért a Fővárosi Főügyészség vádat emelt a férfi ellen, illetve letöltendő fegyházbüntetést indítványoz.

Simona Halep nehezen, de megnyerte hat hónap szünet után játszott első találkozóját

Hat mérkőzéslabdát hagyott ki a prágai torna első fordulójában.

Közel 5 hónapos csúcson az amerikai légiforgalom

Kitekintő
-
  Ma 19:11 Gazdaság

Az amerikai repülőtereken múlt vasárnap 831.789 utas fordult meg, ami március 17-e óta a legmagasabb napi adat. Összességében persze még mindig óriási a mínusz, a korábban jellemző szintekhez képest továbbra is mintegy 70%-os a visszaesés.

Megrázó tragédia: meggyilkolta barátnője 18 hónapos kislányát a férfi – kiderült, miért tehette ezt

Hirtelen haragú volt, agyonverhette felindulásból. A 31 éves Devon Mallory-t vádolják a 18 hónapos Sofia Echevarria meggyilkolásával. A kislány Mallory barátnőjének a gyermeke volt. Sofia július 30-án hunyt el a kórházban, miután a férfi – valószínűleg szándékosan – agyonverte a gyermeket. Mallory tagadja a bűnösségét, állítása szerint a…

Sokkoló tragédia: ezért végzett barátnője 18 hónapos kislányával ez a férfi

A 31 éves Devon Mallory-t vádolják a 18 hónapos Sofia Echevarria meggyilkolásával. A kislány Mallory barátnőjének a gyermeke volt.

A háztartások mindössze felének van 2 hónapra tartaléka egy felmérés szerint

A magyar munkavállalók mindössze felének van 2 hónapra elegendő tartaléka, míg a mostanában munka nélkül maradtak átlagosan 3 hónapra tartalékoltak be - derül ki a BNP Paribas Cardif és a Medián kedden közölt felméréséből.

A magyar háztartások felének még 2 hónapra elegendő tartaléka sincs

A munkavállalók csaknem harmadát érintette a járványhoz kapcsolódó valamilyen típusú jövedelemcsökkenés, sokan kerültek kilátástalan helyzetbe.

Ez történt a pénzünkkel a koronavírusos hónapok idején

Parameter
-
  Ma 17:11 Határtalan

„Az érezheti anyagilag biztonságban magát, akinek legalább 3-6 havi anyagi tartalékai vannak és a nyugdíjas éveire is spórol” - mondta Michal Orlovský, az SLSP vagyonkezelési szakértője. A havi fizetés volt a fő anyagi bevétel a lakosság 78 százaléka számára, a járvány miatt ez 72 százalékra csökkent. Ezzel…

Nem húznák sokáig a magyarok: keveseknek van 2 hónapnál többre elég tartaléka

A magyar munkavállalók mindössze felének van két hónapra elegendő pénzügyi tartaléka 57% számíthat csak valamilyen külső segítségre. A járvánnyal keresettebbé váltak a jövedelempótló megoldások. A magyar háztartások

Hosszú hónapok után Borkai Zsolt újra megszólalt

A szexbotrányával lebukott, majd újra megválasztott egykori városvezető interjút adott a Blikknek! Sajnálja és nem érti mért támadják még mindig!

Novembertől épülhet az M83-as út

Győr Plusz
-
  Ma 15:15 Megyei

Két szakaszban zajlik a kivitelezés, Pápa és Tét-dél csomópont, valamint Tét-dél csomópont és Győr között, a munka mindkét szakaszon egyszerre kezdődik. A 36 kilométeren, új nyomvonalon 2023-ban elkészülő úttal a térség kistelepülései könnyebben megközelíthetők lesznek, csökken az áthaladó teherforgalom és a közlekedés is…

A magyar családok felének van csak két hónapra elegendő pénzügyi tartaléka

A magyar háztartások mindössze felének van annyi megtakarítása, amennyivel legalább két hónapot át lehet vészelni, illetve azok, akik a koronavírus-járvány hatására munkanélküliek lettek, átlagosan három hónapra elegendő tartalékkal rendelkeznek.