Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 94 hír

Novák Katalin: How dare you?

Mandiner
-
  19.12.05 22:20 Vélemény

Még meg sem történt Rácz Zsófi kinevezése, máris ömlenek a méltatlan megjegyzések.

Novák Katalin agyilag beteg

Rácz Zsófiát, a 22 éves, diploma előtt álló jogászhallgatót helyettes államtikárrá nevezték ki Novák Katalin mellé. Az ifjú hölgy lesz a felelős a kormány hatáskörébe tartozó családi és az ifjúságot érintő ügyekért. Paff vagyok. Csak remélni merem, hogy a bájos, sőt szépséges ifjú hölgy intelligencia-hányadosa eléri, vagy legalább megközelíti a...

Human Rights Campaign: Orbán Viktor és Novák Katalin gyűlöletuszító!

Az Egyesült Államok csatlakozott Magyarországhoz és Brazíliához: szerdára konferenciát rendezett, amelyre az Lgbtq-közösség elleni gyűlölet prominens szítóit hívták meg – írta a Human Rights Campaign elnevezésű, a melegek jogait védő szervezet a portálján. Az egyik résztvevőként Novák Katalin államtitkárt várták Magyarországról. A cikk felsorolja…

Novák Katalin: Magyarország szoros együttműködést tervez családvédelmi ügyekben Washingtonnal

ATV
-
  19.12.05 09:52 Külföld

Magyarország szoros együttműködést tervez családvédelmi ügyekben az Egyesült Államokkal, Lengyelországgal és Brazíliával - jelentette ki az MTI-nek Washingtonban Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, aki családpolitikai konferencián vett részt szerdán az amerikai fővárosban.

Rácz Zsófia, helyettes államtitkár állásinterjúja Novák Katalinnal.

A sikeres vizsgáért egy Borkai kitűző jár. Gratulálunk! Elsősorban az Államigazgatásban kötelezően eltöltött időszakért és azért mert a hazafias lelkesedése és Magyarországért tett, áldozatos munkája ezt már végre elismeréssel mutatja meg. Köszönjük!

Törvényt módosítanak, hogy Novák Katalin 22 éves jelöltje helyettes államtitkár lehessen

A 24.hu kormányzati körökből származó információja szerint a mindössze 22 éves joghallgató, Rácz Zsófia kinevezése érdekében módosítják az államtitkárok kinevezésének szabályait. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ezt a hírt megerősítette.

Rendhagyó módon jelentette be egy személyi változást Novák Katalin államtitkár

A 22 éves Rácz Zsófia lett az Emberi Erőforrások Minisztériumának új ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára.

Huszonkét éves joghallgatót neveznek ki helyettes államtitkárnak Novák Katalin mellé

Rácz Zsófia váltja Illés Boglárkát az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkári poszton – jelentette be szerdán a Facebookon Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára:

Novák Katalin az Instagramon mutatta be új helyettes államtitkárát

Illés Boglárkát - akit a Fidelitas elnökévé választottak - egy 22 éves joghallgató, Rácz Zsófia váltja, aki korábban Magyarország ENSZ ifjúsági küldötte volt.

Novák Katalin bemutatta új helyettesét

Rácz Zsófia 22 éves joghallgató, aki saját korosztályának tagjait fogja képviselni helyettes államtitkárként.

Bemutatta az új ifjúságügyi helyettes államtitkárt Novák Katalin

Rácz Zsófia váltja Illés Boglárkát az Emmi ifjúságügyekért felelős helyettes államtitkári posztján.

A Facebookon mutatta be Novák Katalin a 22 éves helyettes államtitkárt

Rácz Zsófia jött a Fidelitas élére megválasztott Illés Boglárka helyére.