Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Apex Legends - mozgás közben a Switch-port

Kevesebb mint egy hét, és végre a Nintendo Switch-tulajok is a kezük között foghatják az Apex Legendset. Az FPS-ről most egy rövid előzetes is érkezett, ami megmutatja, hogy milyen látványt kínál majd a hibrid konzolos verzió.

Így néz ki Nintendo Switch-en az Apex Legends

Mivel vészesen közeleg a premier, a készítők úgy gondolták, hogy egy alapos kedvcsináló részeként megmutatják, miként fest Nintendo Switch-en futtatva az Apex Legends című népszerű battle royale móka. Aki ugyanis lemaradt volna egy körrel, a Respawn Entertainment srácai #kover#március 9-én, vagyis a jövő héten teszik elérhe...

Váratlan frissítést kapott a Wii U

Gamekapocs
-
 Tegnap 12:00Gaming

Három év után újabb frissítést kapott a Nintendo előzőgenerációs konzolja, a Wii U. Habár az update nem hozott magával érdekesebb újdonságokat, érdekes, hogy a japánok még mindig figyelmet fordítanak a mára halottnak tekinthető masinára.

Apex Legends - Mozgásban a Nintendo Switch kiadás

Gamepod
-
 Tegnap 09:00Gaming

Alig egy hét múlva egy újabb platformon lesz elérhető a népszerű battle royale játék.

Exkluzív Pathfinder skinnel ünneplik a fejlesztők az Apex Legends Nintendo Switch megjelenését

Leet
-
 Tegnap 08:00Gaming

Az Apex Legends továbbra is töretlenül tör előre. A legutóbbi hétvégén megdöntötte a saját Steames rekordját is és pár napon belül egy újabb konzolon is debütál. 2021 végén pedig akár még a mobilos változat is megjelenhet, melyet a Tencent készít majd.   A Nintendo Switch változat eredetileg a Season 8 startnál jelent volna meg, de

A Wii U három év teljes csend után kapott egy új szoftverfrissítést

GameStar
-
 21.03.02 13:00Infotech

Nagyjából úgy képzeljük el a helyzetet, hogy van egy jól fizetett, de nagyon unatkozó gyakornoka a Nintendo firmware részlegének, és elkeseredetten kellett neki egy projekt.

A Nintendo mintájára saját digitális eseményeket tervez a Bandai Namco

Game Channel
-
 21.03.02 08:00Gaming

Egyre több kiadónak kell alkalmazkodnia a kialakult helyzethez a játékiparban is, így a Bandai Namco a tervek szerint a Nintendo Direct vagy a Sony State of Play vonalát követve saját digitális események szervezésébe kezdett a háttérben. Erre utal legalábbis, hogy a vállalat levédette a Bandai Namco Next védjegyet, ami bizo...

Super Mario 3D World + Bowser's Fury teszt

Gamekapocs
-
 21.03.01 22:32Gaming

Folytatódik a klasszikus Super Mario-játékok Nintendo Switchre való átportolásának őrülete, ezúttal pedig az eredetileg még Wii U-ra megjelent Super Mario 3D World lett a transzportálás áldozata - egy örvendetes újdonsággal megspékelve.

Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl

Gamer365
-
 21.03.01 15:15Gaming

Idén a Nintendo DS konzolokra 2006-ban megjelent gyémánt és gyöngy párost pofozzák ki a hibrid masinára.

WRC 9: Hamarosan Switchen is rajthoz áll a hivatalos rali-játék

IGN
-
 21.03.01 15:06Gaming

Tavaly már több platformra is megjelent a nehéz utakon száguldós játék, de lassan kezdjük megszokni, hogy a Nintendo gépére lassabban érkeznek meg a dolgok.

New Pokémon Snap: friss mozgókép

Gamer365
-
 21.03.01 15:00Gaming

A Bandai Namco Studios segít feléleszteni a Nintendo 64 Pokémon hajkurászós-fotózós játékát. Húsz év után is változatlanul.

Bemutatkozott a Ghosts'n Goblins Resurrection utolsó kedvcsinálója

Game Channel
-
 21.03.01 10:42Gaming

Noha sokaknak a szíve szakad meg tőle, hogy csak a Nintendo Switch-exkluzivitásában hozta el a Capcom a legendás Ghosts'n Goblins feldolgozását, ellenben a kérdéses alkotás a minap végre már elérhetővé vált a rajongók számára. Ez lett a Ghosts'n Goblins Resurrection, mely a jeles esemény apropójából egy friss kedvcsinálót, ...

Május 14-re kapott megjelenési dátumot a Subnautica: Below Zero

Game Channel
-
 21.03.01 08:52Gaming

Már nem kell sokáig várniuk a rajongóknak arra, hogy egy újabb túlélőjáték részeseivé válhassanak, lévén az Unknown Worlds Entertainment bejelentette, hogy terveik szerint május 14-én jelenhet majd meg a Subnautica: Below Zero. Az alkotás ebben az időpontban PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Nintendo S...

Nem lesz Nintendo Switch-exkluzív a Monster Hunter Rise

GameStar
-
 21.03.01 07:00Gaming

A játék producere egy interjúban számolt be róla, nem csak a kézi konzollal rendelkezők tolhatják majd az új Monster Hunter epizódot.

2022-ben PC-re is jön a Monster Hunter Rise

Eredetileg csak Nintendo Switchre volt bejelentve, most azonban hivatalosan is megerősítették, hogy jön a PC-s változat.