Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Jövő márciusban érkezik a Nintendo-apokalipszis, a kiadó több játéka sem lesz kapható onnantól

IGN
-
 Ma 19:42Gaming

Jó éjt, édes vízvezetékszerelő!. Egyszer minden jónak vége szakad, még a Super Mariónak is: a Nintendo jövőre elég sok játékát lelövi, igazi apokalipszisnek lehetünk szemtanúi!

A NES-hez tervben volt egy kiegészítő, ami kötött pulcsit készít

GameStar
-
 Tegnap 15:59Gaming

A leghülyébb gamer kiegészítők meglehetősen erős versenyében gond nélkül bezsebelné az első helyet a Nintendo Knitting Machine.

Végre kiderült – Ezek a funkciók jönnek a FIFA 21 next-gen változatába

Miközben a FIFA 21 már elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on, PC-n és Nintendo Switch-en is, sok játékos tekintete már a következő generációs konzolok felé kacsingat. Persze tudjuk jól, hogy jelenleg a készlethiány miatt egyik konzol sem kapható, de akik az előrendelések során hozzájutottak a gépekhez, szeretnék tudni, mit is kezdhetnek…

Jövőre jön a NEO: The World Ends with You

PlayDome
-
 Tegnap 15:16Gaming

Folytatást kap az eredetileg 2007-ben Nintendo DS-re megjelent akció-szerepjáték.

DOOM Eternal - Switchre csak digitálisan érkezik

Gamekapocs
-
 20.11.24 16:00Gaming

Nagy volt az ijedtség, amikor több online áruház kínálatából is eltűnt a játék Nintendo Switch-verziója, azonban pánikra semmi ok: a DOOM Eternal továbbra is tervben van a hibridkonzolra, csak kizárólag digitális formában fog megjelenni.

Ennél a Kirby pendrive-nál cukibb dolgot ma már aligha láthatsz

Game Channel
-
 20.11.24 14:27Gaming

Kirby sokak számára minden idők egyik legcukibb karaktere, aki a Nintendo univerzumának szerves része, és bár képes rombolni is, azért az emberek többségének az jut eszébe róla elsőként, hogy milyen jó lenne megölelni ezt az apróságot. Erre pedig hamarosan lehetőségünk is lesz, lévén a Bandai és a Nintendo összefogásából mo...

Jövőre érkezik a Neo: The Worlds Ends With You

Gamepod
-
 20.11.24 10:00Gaming

Több mint 13 év után kap folytatást az eredetileg Nintendo DS-re megjelent program.

Némi hackelés után már az újrakiadott Nintendo Game & Watchon is fut a Doom

GameStar
-
 20.11.23 18:12Gaming

A klasszikus lövölde ugyan elindult a masinán, de a teljesítménye sajnos közel sem ideális.

Fotókon a Nintendo vidámparkja

Gamekapocs
-
 20.11.23 15:00Gaming

Noha a megnyitóját el kellett halasztani, a Super Nintendo World építkezése lényegében véget ért, erről árulkodnak legalábbis a minap felbukkant fotók. A Nintendo-fanatikusok számára a park maga lesz a mennyország.

47 milliót adtak egy 30 éves játékért na ezért nem szabad minden kacatot kidobni

Esti újság
-
 20.11.22 01:40Életmód

Mi nem gondoltuk volna, hogy egy 30 éves Super Marios Nintendó játékért 47 millió forintot ad bárki is. Nos tévedtünk. Még szerencse, hogy a már kamasz gyerekeim játékait féltve , szépen bedobozolva őrzöm a padláson. Hátha jó lesz majd nekik egy aukciós házi árverésre.   Amikor a Nintendo 1990-ben elkezdte gyártani a Super Mario Bros....