Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 279 hír

A Friss Hús Budapest nemzetközi rövidfilmfesztivál válogatásában mutatkozik be Csáki László Bagatelle című rövidfilmje

Az alig kétperces kísérleti film az orrfújás viszontagságairól szól, ami egy világjárvány idején igencsak aktuális témának tűnhet. Friss HúsCsáki LászlóCsoma Judit

A Nemzetközi Űrállomásra utazik idén Maezava Juszaku japán divatmágnás

A Roszkoszmosz orosz űrügynökség azt is bejelentette, hogy a decemberre tervezett űrutazáson Maezava társagában lesz asszisztense, Hirano Jozo is.

Szabadnapot adna az oltást felvevőknek a bankszövetség és a kamara

A teljes átoltottság hatékony segítése érdekében a Magyar Bankszövetség és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) javasolja, hogy a vakcinát kérő és megkapó munkavállalóik számára intézményeik vezetői 1 fizetett szabadnapot biztosítsanak, akár az oltás napján vagy azt követően, ezzel is támogatva az oltás felvételének lehetőségét …

„A képek megrázóak, minden polgári élet elvesztése tragédia” – a nemzetközi közösség is aggódik az izraeli helyzet mi…

Negyedik napja nem csitulnak az összecsapások Izrael és a Hamász között. Hajnalban az ország északi részén is megszólaltak a légvédelmi szirénák. Hétfő óta a Hamász iszlamista terrorszervezet 1500 rakétát lőtt ki izraeli területekre, és folytatódtak a Gázai övezet ellen válaszul indított izraeli légicsapások is. Az ATV Híradójának riportja.

Bemutatták a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programját

Budapestre várják Ferenc pápát és öt kontinens zarándokait szeptember 5. és 12. között – erősítették meg a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) szervezői sajtótájékoztató keretében a fővárosban.

Holdnéző repülést kínál a Qantas, de nemzetközi járatokat decemberig nem indít

Az ausztrál légitársaság a májusi szuperholddal egybeeső holdfogyatkozás megfigyelésére sétarepülést szervez, de a kormány döntései miatt decemberig elhalasztja nemzetközi útvonalai újraindítását.

Divatmágnás utazik a Nemzetközi Űrállomásra

A japán milliárdos streamelni fogja az utazását.

Bankszektor: sérti az AI alapú biometrikus azonosítás és adatgyűjtés a személyiségi jogokat

Mandiner
-
 Tegnap 17:23Gazdaság

Több amerikai bank tesztel olyan kameraszoftvereket, amelyekkel elemezhetik az ügyfelek preferenciáit, figyelemmel kísérhetik a dolgozókat és biztonsági funkciókat is ellátnak. A kialakuló kép alapján, a pénzügyi intézmények az arcfelismerésben és a hozzá kapcsolódó mesterséges intelligencia rendszerekben látják a jövőt.

Először még a Nemzetközi Űrállomásra ugrik el a SpaceX első űrturistája

A japán milliárdos a tervek szerint 2023-ban kerüli majd meg a Holdat, de már idén decemberben 12 napot töltene az ISS-en.

Tokió 2020 - Újságírónak álcázott tüntető szakította félbe a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sajtótájékoztatóját

Az illető előbb felmutatott egy "Nem az olimpiára" feliratú transzparenst, majd azt kiabálta, hogy "Sehol ne legyen olimpia". A rövid incidenst megelőzően a NOB szóvivője, Mark Adams arról beszélt, szerinte az idén nyárra halasztott tokiói olimpia történelmi esemény lesz, annak ellenére, hogy megrendezését széles körben ellenzik az emberek.…

Szabadnapot adna az oltakozóknak a Bankszövetség

A Bankszövetség és az MKIK vetette fel, hogy ezzel lehessen könnyebben elérni a teljes átoltottságot.

Külföldi fellépők nélkül, házibuli hangulattal jön a Bánkitó - itt vannak a fellépők

Július 8. és 10. között, külföldi fellépők nélkül zajlik majd az idei Bánkitó Fesztivál. A tavaly elmaradt eseményt idén is korlátok közé szorítja a koronavírus-helyzet, azonban a szervezők a jelek szerint nagy bizalommal fordulnak neki a nyárnak.

A SpaceX első magánutasa idén a Nemzetközi Űrállomásra is felrepülhet

Úgy tűnik Maezava Juszaku japán milliárdos lesz az első nagybetűs űrturista, ugyanis nem elég, hogy ő lesz Elon Musk SpaceX vállalatának első magánutasa, aki két év múlva megkerüli a Holdat, hanem idén a Nemzetközi Űrállomásra is felrepülhet.

Megemelte növekedési várakozásait a Cib Bank

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 16:35Gazdaság

A fogyasztás visszafogottabb mértékben, három százalék körül növekedhet, miközben az extra megtakarítási állomány sem tűnik majd el teljesen.