Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 334 hír

Kövér László ismét nagyot ment!

OLKT
-
  Ma 06:06 Vélemény

Azért Kövér László mindent elkövet, hogy ostobábbnak nézzék mint Kósa Lajost. Pedig ott is komoly az elmebaj. Ez a kijelentése a gyermekvállalásról, miszerint az közügy nem magánügy azért egy kicsit nagyon nagy baromság. Nem tudom a kisebbik bajszos szar nézett már tükörbe az elmúlt migránsozó időben, de a gyerekvállaláshoz az...

Toroczkai László ráereszti a Máv-ra a Betyársereget

Közös akciósorozatot indít a Mi Hazánk Mozgalom a Betyársereggel összefogva a Máv rendbetétele érdekében – jelentette be a Mi Hazánk elnöke csütörtökön Budapesten. A Keleti pályaudvar előtt megtartott sajtótájékoztatón Toroczkai László közölte: a Betyársereg tagjaival együtt “különböző tapasztalatszerző utazásokat fognak végrehajtani” a…

Október 1-jén hallgatja meg Trócsányi Lászlót az EP külügyi bizottsága

Október 1-jén kora este hallgatja meg Trócsányi Lászlót az Európai Parlament (EP) külügyi bizottsága - erősítette meg a képviselőtestület házbizottságaként működő, úgynevezett Elnökök Értekezlete.

Kordás László: Nagyobb béremelés kell, ne szakadjunk le végleg Európától!

Mandiner
-
  Tegnap 20:44 GazdaságNépszava

Újratárgyalná a tavaly megkötött kétéves bérmegállapodást a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ), Kordás László elnök ezért kezdeményezte a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) összehívását – tudta meg a Népszava.

Várnai László: Karácsony mindent megígér, mindig ahol jár éppen azt ígéri

A Hír TV Magyarország élőben című műsorának Várnai László, független polgármester-jelölt a CivilZugló Egyesület elnöke volt a vendége.

Trócsányi László kinevezése a Soros-terv útjában áll, a bevándorláspárti erők ezért támadják

Promenad
-
  Tegnap 20:00 Színes

Trócsányi László uniós biztosi kinevezése a Soros-terv útjában áll, ezért támadják a bevándorláspárti erők - mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője a kormánypártok véleményét ismertetve csütörtökön Budapesten.

Cseh László az olimpián megmutatná a fiataloknak, hogy kell ezt csinálni

Infostart
-
  Tegnap 19:48 Sport

"Nem sok ellenfele lesz" - nyilatkozott a legenda az újdonsült világbajnok-világcsúcstartóról.

„Trócsányi László kinevezése a Soros-terv útjában áll, a bevándorláspárti erők ezért támadják”

888
-
  Tegnap 18:28 Belföld

A kormánypártok álláspontját Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője ismertette csütörtökön.

Férfi kézi: Nagy László spanyol útlevélről, edzőbuktatásról, Vranjes alkoholvádjáról

NSO
-
  Tegnap 18:19 Kézilabda

A nyáron visszavonult Nagy László volt a Vaxerencse nevet viselő kézilabdás podcast legutóbbi adásának vendége, ahol a Magyar Kézilabda-szövetség alelnöki és a Telekom Veszprém sportigazgatói posztját betöltő korábbi világklasszis átlövő több témáról is őszintén beszélt. Így elmondta többek között, mekkora realitása volt a spanyol…

Palkovics László: Tudásközpontot hoznak létre Ózdon a kohászat jövőjéért

Az innovációs és technológiai miniszter ismertetése szerint a nehézipari szakmák, köztük a kohászat hiányszakma, ezért is fontos a tudásközpont létrehozása.

Kövér László szerint a lelkészeké a felelősség, hogy a gyülekezet hova szavaz

Augusztus végén tartották a Reformátusok szárszói konferenciáját, ahol többek között ott volt Kövér László házelnök és Trócsányi László uniós biztosjelölt, volt igazságügyi miniszter is. Egy panelbeszélgetés keretében ott volt még Bogárdi Szabó István dunamelléki püspök, a református zsinat lelkészi elnöke, és megvitatták, mi az a…

Szentesi Zöldi László: Soha nem szégyen a jobbtól kikapni!

888
-
  Tegnap 17:28 Belföld

Az első Publik Ligája bajnokát, Szentesi Zöldi Lászlót kérdeztük a győzelem mámorító hatásáról és bajnoki terveiről. Vigyázat, az interjú nyomokban humort és iróniát tartalmaz!

Trócsányi László kinevezése a Soros-terv útjában áll

Trócsányi László uniós biztosi kinevezése a Soros-terv útjában áll, ezért támadják a bevándorláspárti erők – mondta Nacsa Lőrinc.

Nem a magyar jogállamiság helyzetének értékelése, hanem pártpolitikai alkudozások döntik el, lesz-e európai biztos Tró…

Ursula von der Leyent (UvdL) júliusban választották meg szűk többséggel az Európai Bizottság elnökének, de még hosszú az út addig,...

Október elsején hallgatják meg Trócsányi Lászlót

Október 1-jén kora este hallgatja meg Trócsányi Lászlót az Európai Parlament (EP) külügyi bizottsága.