Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 127 hír

Emlékszik még Grétsy Lászlóra? Három napja volt 88 éves!

ma.hu
-
  Ma 18:10 KultúraOktatás

Ő volt az Álljunk meg egy szóra egyik műsorvezetője - nyelvész, főiskolai tanár, ember, aki csodálatosan műveli, beszéli a magyar nyelvet.

Kéri László: Mészáros Lőrinc Orbán legnagyobb találmánya

Zsúrpubi
-
  Ma 18:00 Vélemény

Attól vérforraló ez a képmutatás, mert Mészáros Lőrinc is pontosan tisztában van azzal, hogy senki sem hiszi el az ő vagyonának „sajátvagyon” jellegét. Ő is tudja, hogy hazugság az egész konstrukció, aminek a tetején ül.

Györe László nem indul Rióban

A teniszezők világranglistájának 35. helyén álló Györe László hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, sérülés miatt kénytelen kihagyni a riói tornát. A hétfőn kezdődő, 1.9 millió dollár összdíjazású tornán így biztosan elmarad a címvédés, hiszen 2019-ben Györe győzelmével ért véget az 500-as tenisztorna, írja a Nemzeti Sport. A zentai teniszező a

A Nagy Felvidéki Magyar Összeesküvő, Soóky László emlékére

Hárman a képen. Aki nem ismerné fel őket: Soóky László, Gágyor Péter és Kiss Péntek József. A szlovákiai magyar amatőr/profi színjátszás megkerülhetetlen egyéniségei. De nemcsak színházi szakemberek, egyúttal a szlovákiai magyar irodalom fontos alkotói is. Ketten közülük testileg már csak múlt időben. Kiss Péntek József után a Nagy…

Tenisz: a címvédő Györe László nem indul Rióban

NSO
-
  Ma 15:54 SportTenisz

A teniszezők világranglistájának 35. helyén álló Györe László hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, sérülés miatt kénytelen kihagyni a riói tornát. A hétfőn kezdődő, 1.9 millió dollár összdíjazású tornán így biztosan elmarad a címvédés, hiszen 2019-ben Györe győzelmével ért véget az 500-as tenisztorna.

A kisúji Tóth László bronzérmet kapott rizsképére Stuttgartban

Szoljon
-
  Ma 15:30 Belföld

Február 15-19. között Stuttgartban rendezték meg az IKA CulinaryOlympics versenyt, ahol 5 földrész versenyzői mérték össze tudásukat a szakács artisztika, cukrász artisztika, szakács díszmunka, cukrásztermékek és szakács csapatversenyek kategóriában.

Gyémánt László, Kossuth-díjas festő alkotásai Erdő Péter bíborost is lenyűgözték

Kemma
-
  Ma 15:30 Kultúra

Gyémánt László, Kossuth-díjas festő és grafikus, valamint Ardey Edina festőművész kiállítására alkotók és ismert közéleti személyiségek is ellátogattak.

Emberségből jeles – KriszhAdvice árva gyerekek megsegítésére használta szülinapját

Leet
-
  Ma 12:00 Gaming

Az egyik legnépszerűbb magyar Fortnite streamer születésnapja tökéletesen bemutatta, milyenek is az igazi modernkori példaképek. Vagyis hogy hogyan lehet jóra használni a hírnevet, és hogy senkinek sem szabad elfelejtenie, honnan is jött. KriszhAdvice nevét talán senkinek sem kell itthon bemutatni. A mindig pozitív, élet igenlő streamer…

Elmegyógyintézetbe vitték édesanyja halála után Kabos László özvegyét, Urbán Erikát

Life
-
  Ma 08:02 Bulvár

Elmegyógyintézetbe vitték édesanyja halála után Kabos László özvegyét, Urbán Erikát

Jeles évfordulót ünnepel a Debreceni Református Kollégium Nagykönyvtára

Zaol
-
  Ma 07:03 Kultúra

Százharminc évvel ezelőtt nyitotta meg olvasótermét a nagyközönség előtt.

Jeles évfordulót ünnepel a Debreceni Református Kollégium Nagykönyvtára

Teol
-
  Ma 07:03 Kultúra

Százharminc évvel ezelőtt nyitotta meg olvasótermét a nagyközönség előtt.

88 éves lett Grétsy László - Az Álljunk meg egy szóra! műsorvezetője így él ma

Femina
-
  Ma 05:50 Bulvár

Grétsy László visszavonultan él, de ma is aktív, cikkeket ír és folyóiratot szerkeszt.

"Tiszteletbeli Székely" lett Varga Mihály, miközben Kövér Lászlót idéztek

Hetedik alkalommal szervezték meg a Székely Bált, a Pesti Vigadóban tartott eseményen Tiszteletbeli Székely címet kapott Varga Mihály pénzügyminiszter, valamint Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke. Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének szavait idézte, miszerint a…

Tiber László és Szabó József közé ékelődött a mesterlövészek listáján Nikolics Nemanja

Feol
-
  Tegnap 20:00 Sport

A régi gólvágók közül Tiber László 78, Szabó József 111 gólt szerzett bajnokin a Videoton színeiben. A minap visszatért Nikolics már 87 találatnál jár, egyedül ő lehet veszélyes az egykori Uefa-kupa-gólkirályra. A közelben és távolban senki más.