Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy István: Jelentős megőrizni a helyi és nemzeti kincseket

Az agrárminiszter kiemelte: a hungarikumok népszerűsítése során fontos elérni az ifjúságot, hogy közvetíteni lehessen a nemzeti értékekben rejlő üzeneteket, a múlt örökségét a jelenbe.

Nagy István: újabb források segíthetik az állattartó telepek korszerűsítését

Az Agrárminisztérium (AM) március végéig újranyitja a Vidékfejlesztési program (Vp) állattartótelepek korszerűsítését támogató pályázatait, az intézkedéstől  a különböző járványos állatbetegségek visszaszorítását ...

Szebeni István: komoly pofon volt Gesztesi Karcsi halála – Nagyon megviselte a tragédia a műsorvezetőt

Blikk
-
  20.01.21 19:58 Bulvár

Az egész országot sokkolta január elején Gesztesi Károly (†56) hirtelen halála, nem csoda, hogy többen gondolták át az életüket a tragédia után.

Nagy István: Újabb források segíthetik az állattartó telepek korszerűsítését

Az agrárminiszter elmondta azt is, hogy a madárinfluenza vírusa viszont már nemcsak vadmadarakban, hanem pulykákban és kacsákban is súlyos gazdasági károkat okozott.

Elutasították Samu István feljelentését Rastislav Káčer, Szlovákia egykori nagykövete ellen

Felvidék.ma
-
  20.01.21 14:06 Határtalan

Samu István december elején tett feljelentést Rastislav Káčer, Szlovákia előző magyarországi nagykövete ellen, akit rémhírterjesztéssel vádolt. A volt diplomata ugyanis egy rádiós interjúban úgy nyilatkozott, Orbán Viktor kormányának revizionista törekvései vannak, és „mindössze három lépésnyire vagyunk az orbáni Magyarország területi…

Nagy István: Újabb források segíthetik az állattartó telepek korszerűsítését

A miniszter ismertette, hogy az elmúlt hónapokban számos hír látott napvilágot az afrikai sertéspestis magyarországi megjelenéséről és terjedéséről.

Különleges üzemlátogatás az Istvántelki Gőzösműhelyben

WeLoveBudapest
-
  20.01.20 13:06 Kultúra

Április 18-án 2 órás üzemlátogató sétát rendeznek az Istvántelki Gőzösműhelyben. A 10 órakor induló látogatás során a résztvevők betekintést nyerhetnek a gőzösműhelyben folyó munkálatokba, valamint megnézhetik a műhelyhez tartozó csarnokban tárolt járműveket. A látogatáshoz audioguide készülékeket is biztosítanak. Jegyvásárlás és további…

Nagyon extra dolgokkal készülnek a Magyar Kultúra Napjára Ferencvárosban

Ez a lényeg
-
  20.01.20 13:10 Belföld

Micsoda? Kórus és színház a metrón, a buszon szaxszofonosok lesznek, míg a villamoson táncegyüttes, a trolin pedig zsonglőrök - ez várható Ferencvárosban a Magyar Kultúra Napján. 

2020 a nagy útépítések éve lesz megyénkben

Borsod24
-
  20.01.20 13:11 Megyei

A 26-os és a 37-es főútvonalon is több milliárd forintos fejlesztések indulnak az idei évben. A 37-es út négysávúsítása Miskolc és Gesztely között közel másfél évtizede kezdődött meg annak érdekében, hogy a szakasz elbírjon a nagyobb forgalommal, valamint biztonságosabbá válljon. Az ígéretek szerint Ez a fejelsztés folytatódik idén, amikor 37 milli

Itt a nagy dobás az esztergomi Suzukitól

A vállalat több millió euró értékű beruházással készítette elő az új modellek bevezetését.

A Google CEO az egyszerű és emlékezetes előadások nagymestere

Igényes férfi
-
  20.01.20 13:23 Életmód

Sundar Pichai nem csak a felsorolásokat száműzte az előadásaiból.

Eltávolították a XII. kerületi Turul-szoborról a rézlapot, amin Pokorni Zoltán nagyapjának neve is olvasható

A Hegyvidéki Önkormányzat közleményben tudatta: munkatársai Pokorni Zoltán polgármester kérésére január 17-én eltávolították el a rézlapot. Az információ elsőként a Spirit FM Kelj fel Jancsi című műsorában hangzott el hétfő reggel.

Újra jár éjszakai vonat Brüsszel és több európai nagyváros között

Tizenhat év után a belga fővárosba tartó első nemzetközi éjszakai szerelvény Bécsből indult vasárnap este, és hétfőn 11 óra előtt néhány perccel futott be Brüsszel déli pályaudvarára.

Boldog István egy galambbal a fején

444
-
  20.01.20 13:43 Külföld

A Fidesz parlamenti képviselője külföldön tartózkodik.