Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Von der Leyen nagyon aggódik a magyarországi helyzet miatt

Az Európai Bizottság elnöke attól tart, hogy a kormányzati intézkedések túl messzire mennek.

A biztosítókat is elérte a koronavírus, nagy ugrásra készül az NN

Portfolio
-
  20.04.02 14:50 Gazdaság

Ezer szálon hat a magyar biztosítási szektorra is a koronavírus-járvány. Az egyik legnagyobb hazai életbiztosító, az NN ettől függetlenül továbbra is kitart amellett, hogy a tavaly év végi bejelentésének megfelelően elindítja nem-életbiztosítási üzletágát. Idén hitelfedezeti és lakásbiztosításokkal jönnek elő a tervek szerint. A járvány negatív hat

Nagyon rossz hír érkezett Németországból

Tíz jó év után az idén ismét recesszióba süllyed a német gazdaság a koronavírus-járvány miatt, és a visszaesés mértéke meghaladhatja a legutóbbi nagy válság legsúlyosabb évében, 2009-ben regisztrált szintet - mondta Peter Altmaier gazdasági miniszter.

Német gazdasági miniszter: a 2009-es válságnál is nagyobb recesszió jöhet Németországban

Tíz jó év után az idén ismét recesszióba süllyed a német gazdaság a koronavírus-járvány miatt, és a visszaesés mértéke meghaladhatja a legutóbbi nagy válság legsúlyosabb évében, 2009-ben regisztrált szintet - mondta a német gazdasági miniszter.

"Nagy körbeveréseknek leszünk tanúi!" - Békéscsabai E.E. interjú

Esport 1
-
  20.04.02 15:00 Gaming

A Békéscsabai E-sport Egyesület csapatával beszélgettünk.

Pozsony megye új buszjáratokat indít Somorjából, Félből, Nagymagyarról, Szencről és Csenkéről is

Körkép
-
  20.04.02 15:00 Határtalan

Pozsony megye az utasok észrevételei, a buszsofőröktől szerzett információk, a személyes ellenőrzések, valamint a Pozsonyi Integrált Közlekedéssel és a Slovak Lines busztársasággal folytatott megbeszélésE alapján úgy döntött, hogy április 1-jétől, illetve 2-tól újabb buszjáratokat iktat be.   Juraj Droba megyeelnök elmondása szerint a…

Polt felfüggesztené Boldog István mentelmi jogát

A fideszes országgyűlési képviselő ellen vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt folyik nyomozás.

Tavaszi nagytakarítás: így csináld, hogy érjen is valamit a koronavírus ellen

A koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozások, karantén idején sem áll meg teljesen az élet, sőt: sokan a kényszerűen megnövekedett otthon töltött idejük jó részét a ház körüli tevékenykedésre fordítják. Összegyűjtöttünk néhány tanácsot, hogy könnyebben boldogulj.

Azerbajdzsán tízezer maszkot juttatott a bakui magyar nagykövetségre

Szijjártó Péter facebook-oldalán azt írta, hogy már szervezik az adomány Magyarországra szállítását.

Fucsovics Márton: a nagy szerencsétlenségben volt egy kis szerencsém

Fucsovics Márton már nem úgy gondol a teniszidény felfüggesztésére, ahogy először viszonyult hozzá, és igyekszik szinten tartani magát.     A világranglistán 84. helyezett játékos az m4sport.hu-nak elmondta: először Ausztráliában hallott a koronavírus-járványról, de azt az év elején még csupán tőle független hírként kezelte. Miután onnan…

Boldog István mentelmi jogának felfüggesztését kéri a legfőbb ügyész

A nyomozás eddigi adatai szerint a fideszes képviselő hivatali helyzetével visszaélve befolyásolta pályázatok eredményét.

Felfüggesztenék Boldog István mentelmi jogát

24
-
  20.04.02 15:14 Baleset-bűnügy

Simonka György után újabb fideszes parlamenti képviselő lehet gyanúsított uniós pénzek elcsalása miatt.

Boldog István mentelmi jogának felfüggesztését indítványozta az ügyészség

444
-
  20.04.02 15:18 Baleset-bűnügy

Vesztegetési ügyben merült fel a fideszes országgyűlési képviselő neve.

Tartsd otthon a nagyit!

A koronavírus-járvány az időseket veszélyezteti leginkább. A Tartsd otthon a nagyit elnevezésű kezdeményezés azzal a céllal indult, hogy mindenkit arra ösztönözzön, hogy tegyünk meg mindent azért, hogy megvédjük a 65 év feletti korosztályt. 

Nagy csapás érheti Magyarországot is

Napi
-
  20.04.02 15:20 Külföld

Kelet- Közép- és Délkelet-Európában (CESEE) egyelőre jó hírnek tűnik, hogy a koronavírus-járvány lassabban terjed, mint Nyugat-Európában, viszont a régió gazdaságaira mért csapás jelentős lesz - véli a Bécsi Nemzetközi Gazdaságkutató Intézet (WIIW) legfrissebb elemzésében.