Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy István megvédte a gazdákat az EU-tól. De a Fidesztől ki fogja?

Ez a lényeg
-
  Ma 01:40 Vélemény

A magyar gazdák pénzéért küzdött meg Nagy István agrárminiszter és kisalföldi képviselő. Igaz, ebből nem a gazdák, hanem a földtulajdonosok járnak majd jól.

Nagy István: A magyar gazda számára a föld jelenti az életet

A modern technológiát alkalmazó vállalkozások hozzájárulhatnak a vidéki gazdálkodás versenyképességéhez – mondta az agrárminiszter.

Nagy István: a magyar gazda számára a föld jelenti az életet, a jövőt

A modern technológiát alkalmazó és alkalmazni képes vállalkozások hozzájárulhatnak a sikeres és tudásalapú vidéki gazdálkodás versenyképességéhez – jelentette ki az agrárminiszter csütörtökön Kisrécsén, az egyedülálló technológiával kiépített Cravo-növényház bejárásán, a Hivekovics családi gazdaságban.

Dr. Nagy István agrárminiszter látogatást tett a kisrécsei gazdaságnál

Isten hozta az érdeklődőket a 21. század mezőgazdaságában – mondta csütörtökön megnyitó beszédében dr. Nagy István agrárminiszter, a Hivekovics családi gazdaság Európában is egyedülálló Cravo típusú növényházának avató ünnepségén.

Dr. Nagy István agrárminiszter látogatása a kisrécsei gazdaságnál

Isten hozta az érdeklődőket a 21. század mezőgazdaságában – mondta csütörtökön megnyitó beszédében dr. Nagy István agrárminiszter, a Hivekovics családi gazdaság Európában is egyedülálló Cravo típusú növényházának avató ünnepségén.

Nagy István: a magyar gazdák a koronavírus-járvány alatt is helytálltak

A magyar gazdák a rendkívüli természeti és környezeti viszonyok között is eredményesen helytálltak, jelentette ki az agrárminiszter az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága előtti éves meghallgatásán kedden.

Ennyit változott Szellő István 23 év óta

NLC
-
  20.10.28 05:00 Bulvár

Nosztalgiafelvétel került elő a csatorna első adásnapjáról.

Emil Boc: a kolozsváriak ne nagyon járjanak sehova, különben nagy baj lesz

Főtér
-
  20.10.28 05:14 Határtalan

Akinek nem feltétlenül muszáj, az inkább ne menjen sehova – erre biztatja a kolozsváriakat Emil Boc, a város polgármestere a koronavírus-járvány miatt. Az elöljáró a helyi közgyűlés keddi ülésén fordult a város polgáraihoz azzal a kéréssel, hogy mondjanak le minden olyan programot, ami nem életbe vágó, például a sétákat, találkozókat vagy…

XV. Dénes István emléktúra

Erdély Ma
-
  20.10.28 05:20 Határtalan

Az Elveszett Világ Természetvédelmi, Turista és Barlangász Egyesület 15. alkalommal tisztelgett emléktúrával néhai elnöke, Dénes István geológus, barlangkutató, helytörténész emléke előtt.

41 éve nem volt ilyen! Nagyon ijesztő, ami az idei télről kiderült, sokkoló adatok érkeztek

Blikk
-
  20.10.28 05:30 Életmód

Hivatalos forrásból jött az információ, a meteorológusokat is ledöbbentették a számok.

Napi horoszkóp: A Szűz nagy döntés előtt – 2020. október 28.

Bien
-
  20.10.28 05:31 Ezotéria-horoszkóp

Kos napi horoszkóp Úgy tűnhet, távol vagy a terveid megvalósításától, pedig már csak egy egészen kis kitartásra van szükséged. Ha most nem ijedsz meg a feladatoktól, hamarosan a siker gyümölcsét élvezheted. Az eredmény gyorsabb lesz, mint hinnéd. Bika napi horoszkóp Nem mind arany, ami fénylik! Ma valaki valami olyasmit próbál…

Úti beszámoló : Egyiptom, Hurghada a nagy szerelem

Utazási Élmények
-
  20.10.28 05:38 Utazás

Katartikus érzés először látni több ezer éves épületeket, a Vörös-tenger pedig minden képzeletemet felülmúlta. Egyiptom és a Vörös-tenger  mind a kettőből nagy szerelem lett.

Indiai ragu két nagy kedvenccel: édesburgonyával és sütőtökkel

Dívány
-
  20.10.28 06:08 Életmód

Mindkét legfontosabb alapanyagát szeretitek, mi pedig a gyors indiai ragukat, így nincs is okunk arra, hogy a héten valamikor ne dobjunk össze egy ilyen extra gyors zöldségpörköltet.

Ötszáz méter magas korallképződményt fedeztek fel az ausztráliai Nagy-korallzátonyon (videóval)

Tengerkutatók legutóbb 120 éve bukkantak eddig ismeretlen, önmagában álló óriási korallképződményre a térségben.

Tűzifát akart lopni a nagymamától az unoka

Miután lebukott a hernádnémeti férfi, összeverte a nagyiját.