Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lázár: Kiszombor nagyot lépett előre – 40 férőhelyes bölcsőde épült a településen

360 millió forintból épült meg a kiszombori bölcsőde, a helyszínen járt Lázár János is, a térség országgyűlési képviselője, aki gratulált a beruházáshoz.

Nagyszabású kampánnyal népszerűsítik a tejfogyasztást Magyarországon

Az Agrárminisztérium (Am), az Agrármarketing Centrum (Amc) és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács tej- és tejtermékfogyasztást ösztönző kampányt indít. A június 18-ig tartó promóció fő célja a fogyasztói tudatosság erősítése és a minőségi, tehéntejből készített termékek megismertetése, kiemelve azok pozitív élettani hatásait.

Sepsiszentgyörgy önkormányzata nagyobb helyet biztosít a vendéglők teraszainak

Maszol
-
  20.05.28 17:30 Határtalan

A pincérek arcpajzsot viselve, egyszer használatos tányérokban és poharakban fogják kiszolgálni a vendégeket, az étlapot pedig online lehet megtekinteni.

Fodor Andrást nagy büszkeséggel tölti el, hogy elnökségi tag lehet

Haon
-
  20.05.28 17:37 Sport

Fodor András úgy érzi, az elmúlt esztendők munkájának elismerése is, hogy beválasztották az elnökségbe.

Ez a baj az online hiteligényléssel: hét nagybank vette fel a kesztyűt

A koronavírus előtt a hazai bankok sorban rukkoltak elő az online igényelhető személyi kölcsönökkel, a koronavírus azonban megakasztotta ezt a folyamatot. A jelenlegi feltételek alapján úgy tűnik, hogy a szigorúbb hitelbírálat az online...

„B*sszátok meg, rasszista fehérek” – Nagyon durván beleállt a fajgyűlölőkbe a Star Wars-filmek sztárja

Blikk
-
  20.05.28 17:51 Bulvár

John Boyega, a Star Wars filmek egyik főszereplője durván nekiment a rasszistáknak a George Floyd-ügy kapcsán: Twitter-oldalán több posztban is szidalmazta a fajgyűlölőket.

Egyre nagyobb a nyomás a brit kormányon

Egy közös levél szerint a karantén-előírás terve "rosszul átgondolt", és az intézkedés "jórészt úgyis betarthatatlan lenne".

Jön a nagy nyitás Romániában is

Infostart
-
  20.05.28 18:07 Külföld

Júniustól érvényesek az újabb enyhítések.

Egyre nagyobb a nyomás a brit kormányon

Csütörtökön a brit utazási és szállodai ágazat legnagyobb cégei közül 78-nak a vezérigazgatói közös levelet intéztek a belügyminiszterhez, követelve a karanténelőírás tervének haladéktalan eltörlését.

A pünkösdi hosszú hétvége lehet az első nagy próba az idegenforgalom számára

A pünkösdi hosszú hétvége lehet a járvány után az első nagy próba az idegenforgalom számára a Szállodaszövetség szerint. Általában félházra számítanak mindenhol, de találtunk olyan badacsonyi hotelt, ahol már ma érkeztek vendégek, és majdnem teltház lesz a hétvégén. A szakemberek azt tapasztalták, hogy mostanáig az apartmanok voltak…

Még nagyobb lesz az ellenőrzés a BKK-járatokon

Jövő keddtől teljes létszámmal végzik a fővárosi tömegközlekedési járatokon a jegyellenőrzést - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Nagyon rosszul járt Szoboszlaiék nagy ellenfele

Rangadó
-
  20.05.28 18:32 Foci

Meglesz zsinórban a hetedik arany?

Koronavírus: egyre nagyobb a nyomás a brit kormányon, hogy törölje a beutazási karantént

A legnagyobb turisztikai cégek és a parlament részéről is egyre nagyobb nyomás nehezedik a brit kormányra annak érdekében, hogy a külföldről beutazókra júniustól tervezett karanténelőírás ne lépjen életbe.

Teljesen váratlanul egy fehér ló és egy nagy fehér kutya bukkant fel a miskolci tűzoltóságon

Kora reggel váratlan vendégek érkeztek a miskolci tűzoltóságra. Egy fehér ló és egy fehér kutya állt az épület előtt. A tűzoltók ideiglenesen a laktanya udvarára vezették a két állatot és egy kis ellátmányban részesítették őket – írta a Facebookon a Katasztrófavédelem. Délután a katasztrófavédelem azt közölte Facebook-oldalán, meglett az állatok…

Mi újság a nagyvilágban?

Kiszámoló
-
  20.05.28 19:07 Gazdaság

Az elmúlt hetek látszólag eseménytelenül teltek. Több országban lazítottak a lezárásokon is, bár például Dél-Korea újra szigorítani kényszerül a május eleji újranyitás óta, Kínában pedig újra milliókat tesztelnek, bár sokan kételkednek abban, hogy ilyen tömegben ennyi idő alatt lehet-e hatékonyan tesztelni. A turizmusból élő európai országok…