Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

16 térségi település fejlesztheti orvosi ellátását

Hatvan Online
-
  Ma 10:18 Megyei

PÁLYÁZAT - Több, mint 110 millió forint jön a Magyar Falu újabb körében.

Gyászol a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Elhunyt Ferencsik Raymond Levente rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, aki csaknem hat évig volt a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese.

Nevelt lányát rontotta meg a nevelőszülő egy Győr közeli településen

A vádlott egy 57 éves férfi, aki 12 éves korától zaklatta nevelt lányát.

9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken

HVG
-
  Ma 00:03 Infotech

Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét – jelentette a Jediít Ahronót című újság.

Gyászol a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyászol a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 21., v - 17:58 Elhunyt Ferencsik Raymond Levente rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, aki csaknem hat évig volt a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese.

Szellemvárossá válhat a klímaváltozás miatt egy amerikai település, a belváros már üres

A Fair Bluff egy város Észak-Karolinában, amit 2016-ban a Matthew hurrikán áradása tizedelt meg, később a Firenze hurrikán, 2018-ban. Egy újabb hasonló katasztrófa után pedig teljesen elnéptelenedne.

200 fellépő a 600 lelkes településen: Panyolafeszt

Több mint húsz helyszínen csaknem kétszáz fellépő szórakoztatja majd az idei PanyolFeszt vendégeit augusztus 1. és 4. között a hatszáz lelkes Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Panyolán.

Könyv jelent meg Árpádhalom múltjáról - Kis település, nagy történelem

Délmagyar
-
  Tegnap 07:57 Megyei

Árpádhalom község története címmel jelentetett meg könyvet az önkormányzat, ami az első olyan kiadvány, ami a település régmúltjával, őseivel, alapításával, a közelmúlt történéseivel és röviden a jelenével is foglalkozik. A kötetet a Csörögefesztivál első napján mutatták be.

15 térségi település fejlesztheti orvosi ellátását

PÁLYÁZAT - Több, mint 110 millió forint jön a Magyar Falu újabb körében.

Számos korszerűsítés valósult meg a bagolai településrészen

Zaol
-
  19.07.20 13:00 Megyei

A településrészért dolgozik közel harminc esztendeje a Bagolai Városszépítő Egyesület. A szervezetnek köszönhetően évről évre, nagyobbrészt önkormányzati támogatással, számos fejlesztés valósul meg.

Palóc Világtalálkozót rendeznek Nógrád megyében

Felvidék.ma
-
  19.07.20 08:20 Határtalan

Palóc Világtalálkozót rendeznek Nógrád megyében augusztus első hétvégéjén. A hatodik alkalommal szervezett fesztiválnak idén Bárna község biztosított helyszínt. A világtalálkozó célja, hogy összefogja a palócságot, erősítse az identitást, és bemutassa az értékeket – hangzott el az esemény Bárnában tartott sajtótájékoztatóján. Berze…

Súlyos a helyzet: ezek a leghalálosabb magyar települések

HelloVidék
-
  19.07.20 08:02 Életmód

2017-ben 132 ezer ember vesztette életét Magyarországon. Ez igencsak sok, tekintve, hogy 2011-ben volt utoljára ilyen magas a halálozások száma. Ráadásul az aggasztó számokat néhány megye kimagaslóan rossz mutatói húzzák fel. Amennyiben pedig járási szinten vizsgáljuk a helyzetet, igazi gócpontokra bukkanhatunk szerte az országban.

Kilencezer évvel ezelőtti településre bukkantak a régészek Jeruzsálem közelében

KadarkaNet
-
  19.07.19 22:24 Megyei

2019.07.20. Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét – jelentette a Jediít Ahronót című újság honlapja, a ynet. A Jeruzsálemtől nyugati irányban öt kilométerre, a Szorek patak völgyében, források mellett talált egykori tele

Így fosztják ki a gazdagabb településeket

OLKT
-
  19.07.19 21:28 Vélemény

A 200 lelkes Drávaszerdahely néhány hónapja az ország egyik leggazdagabb településének számított, mára azonban az egyik legszegényebbé vált a kormány egyik intézkedése miatt

Csepeli polgármester: "Egy település akkor lehet sikeres, ha jó együttműködést alakít ki a kormányzattal"

Közel 190 millió forintos beruházás nyomán megújult pszichiátriai gondozót és orvosi rendelőket avattak pénteken Csepelen. Borbély Lénárd, a kerület polgármestere (Fidesz-KDNP) az ünnepségen úgy fogalmazott, a fejlesztés jó példa arra, hogy egy település akkor lehet sikeres, ha jó együttműködést alakít ki a kormányzattal. Mint…