Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Nógrádi: megbukott a német migrációs politika

A német kormány migrációs politikája csőd - mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán vasárnap reggel

Nógrádi György: Megbukott a német migrációs politika, a kisember nem érti, mi történik Brüsszelben

Az MTI idézi, amit biztonságpolitikai szakértő nyilatkozott az M1-en, eszerint pedig a német kormány migrációs politikája csőd. Németországból – fejtettr ki Nógrádi György – kiutasítottak negyedmillió embert, akinek esze ágában sincs elmenni. Egyes bűncselekményeknél 90 százalékot is eléri a migránshátterű elkövetők aránya, és a migránsok…

Nógrádi: Megbukott a német migrációs politika

A migránsok nem akarnak dolgozni – fejtette ki a szakértő.

Nógrádi György: Megbukott a német migrációs politika

A német kormány migrációs politikája csőd - mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán vasárnap reggel.

Nógrádi György Vásárhelyen: kulcskérdés a mostani választás, el fog dőlni, hogy Európa merre megy tovább

A biztonságpolitikai szakértő május 23-án telt ház előtt tartott előadást az Emlékpont épületében. A jelenlévők egy tartalmas, több területre is kiterjedő estnek voltak a részesei, ahol kérdéseiknek is hangot adhattak.

Baleseti összesítő Nógrád megyéből

Police
-
  19.05.24 07:34 Baleset-bűnügy

Baleseti összesítő Nógrád megyéből Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 05. 26., v - 07:20

Nógrádi: Nehéz helyzetben van a CDU

Angela Merkel német kancellár a sajtóhírek szerint fontolgatja egy kormányátalakítás lehetőségét, hogy megerősítse politikai helyzetét, és ki tudja tölteni negyedik kancellári mandátumát

Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni!

A mostani választás nem arról szól, hogy ki jobboldali és ki baloldali, hanem arról, hogy ki migránsellenes és ki migránspárti – jelentette ki ma az Emlékpontban Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő teltházas előadást tartott, amelyen leszögezte: egyetlen illegális bevándorlót sem szabad beengedni Európába.

Vásárhelyen tart előadást Nógrádi György

Az európai parlamenti választásokról.

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

Az elmúlt napon két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök.

Nógrád megyében fogták el a katalizátorokra szakosodott tolvajokat

Egy erdőkertesi férfit és egy isaszegi nőt fogtak el Nógrád megyében, parkoló autók katalizátorát vágták le és lopták el az ország több részén – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel. Kiss Gábor elmondta: a nyomozás adatai alapján a 28 éves férfi február 10-e és május 14-e között különböző…

Katalizátorokra szakosodott tolvajokat fogtak el Nógrádban

Parkoló autók katalizátorát vágták le és lopták el az ország több részén.

Katalizátortolvajokat kapcsoltak le Nógrádban

Egy erdőkertesi férfit és egy isaszegi nőt fogtak el Nógrád megyében, parkoló autók katalizátorát vágták le és lopták el az ország több részén.

Katalizátorokra szakosodott tolvajokat fogtak el Nógrád megyében

Egy erdőkertesi férfit és egy isaszegi nőt fogtak el Nógrád megyében, parkoló autók katalizátorát vágták le és lopták el az ország több részén - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.