Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

Angela Merkel szolidaritásáról biztosította Benjamin Netanjahut

Angela Merkel német kancellár ismét elítélte a Gázai övezetből Izrael ellen intézett rakétatámadásokat és kormánya szolidaritásáról biztosította Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt kettejük hétfőn telefonon folytatott megbeszélésén – közölte a német szövetségi …

Egy hajléktalant gyújtott fel 13 éve a vád szerint Németh István

Életfogytiglant is kaphat az a férfi, akit korábban egy hajléktalan ember felgyújtásával vádoltak meg, most pedig gyermekei megerőszakolása miatt várja a büntetését.

Eduard Heger kormányfő Angela Merkel német kancellárral tárgyalt

Körkép
-
 Tegnap 19:53Határtalan

Ma került sor Eduard Heger szlovák kormányfő és Angela Merkel német kancellár videókonferenciájára, aki a járvány idején nem fogad külföldi látogatókat. A konferencia fő témája a koronavírus elleni harc, az oltás, valamint a szlovákiai és a németországi politikai helyzet volt.   Szlovákia továbbra is szeretné fejleszteni a stratégiai, politikai…

Birkózás: Németh Szilárd köszönötte és jutalmazta az olimpikon birkózókat

A Magyar Birkózószövetség (MBSZ) vezetősége, Németh Szilárd elnökkel az élen hétfőn a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián (KIMBA) köszöntötte és jutalmazta a tokiói olimpiára kijutó, valamint az idei varsói Európa-bajnokságon dobogós versenyzőket – tájékoztatott a szövetség legfrissebb hírlevelében.

Németh Szilárd köszöntötte az olimpikon birkózókat

Öt éve súlycsoportonként 20, míg idén mindössze 16 birkózó szerepelhet majd Tokióban.

Németh Szilárd köszöntötte az olimpikon birkózókat

Öt éve súlycsoportonként 20, míg idén mindössze 16 birkózó szerepelhet majd Tokióban.

Németh Szilárd köszöntötte az olimpikon birkózókat, jutalmat is átadott

Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) elnöke hétfőn reggel köszöntötte a tokiói olimpiára kijutott, illetve az április Európa-bajnokságon érmet szerzett versenyzőket, akik közül az idei játékokra utolsóként kvótát szerzett Szőke Alexnek átadta a sikerért járó jutalmat.

Németh Szilárd köszöntötte az olimpiára kijutott birkózókat

Az ötkarikás játékokra kvótát szerző versenyzők mellett az április Európa-bajnokságon érmet nyert sportolók is jutalmat kaptak.

Németh Szilárd köszöntötte az olimpikon birkózókat

A Magyar Birkózó Szövetség elnöke hétfőn reggel köszöntötte a tokiói olimpiára kijutott versenyzőket.

Németh Szilárd köszöntötte az olimpikon birkózókat, Szőke is megkapta a jutalmat

Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) elnöke hétfőn reggel köszöntötte a tokiói olimpiára kijutott, illetve az április Európa-bajnokságon érmet szerzett versenyzőket, akik közül az idei játékokra utolsóként kvótát szerzett Szőke Alexnek átadta a sikerért járó jutalmat. A csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémián megtartott…

Németh Szilárd űrhajós fotóját szétszedték a kommentelők

Zsúrpubi
-
 Tegnap 06:24Vélemény

Pedig ő csak a "amagyar űrtevékenység nemzetvédelmi dimenziójáról beszélgetett".

„Minden másképp van” – interjú Németh Kristóffal

Deszkavízió
-
 21.05.16 18:30Film

Vezetékneve az egyik leggyakoribb családnév hazánkban, mégis, amikor elkezdem a google-ben beütni elsőként dobja ki a nevét. Kamaszkora óta jelen van az életünkben, a Szomszédok óta szinte nincs film vagy sorozat, amibe ne szerepelne azóta is. Pedig eredetileg nem erre a pályára készült, egy ütközés változtatott meg mindent az életében. A…

Németh Zsolt: a nagy kérdés, lesz-e Sárváron új munkásszálló?

Ugytudjuk
-
 21.05.16 17:56Megyei

A Híd a Jövőnkért Egyesület képviselője szerint a városba érkező külföldi munkavállalók hatással lesznek a sárvári munkavállalók keresetére.

Németh László műfordítói tábort szerveznek Lakiteleken

Zaol
-
 21.05.16 13:32Kultúra

A jelentkezéseket június végéig várják.