Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Az 5 legjobb gyógynövény nátha ellen

NLC
-
  Tegnap 15:51 Egészség

Nagyanyáink praktikái még ma is beválhatnak, ezért amikor azt érezzük, támad a nátha, jussanak eszünkbe a gyógynövények is! Mutatjuk, milyen házi praktikákat alkalmaztak az elődeinknél!

Ételek, melyek gyógyítják a náthát

HáziPatika
-
  Tegnap 13:33 Egészség

Nyakunkon a náthaszezon, ilyenkor pedig érdemes fokozott figyelmet fordítani a táplálkozásunkra, ha nem szeretnénk szinte állandóan betegek lenni. Ha az alábbi ételek gyakran kerülnek az asztalra, akkor máris sokat tettünk az egészségünkért.

Ezeket az ételeket kerüljük náthásan

HáziPatika
-
  20.01.15 20:03 Egészség

Télen a megfázást nagyon nehéz elkerülni, még akkor is, ha sok vitamint fogyasztunk, rendesen felöltözünk és vigyázunk magunkra. Ha pedig már elkaptuk, akkor fontos, hogy ne érezzük rosszabbul magunkat, mint amennyire muszáj: tegyünk magunknak...

Az orvosok így kerülik el a náthát

HáziPatika
-
  20.01.15 17:03 Egészség

A gyermekek évente akár 8-12 alkalommal is megfázhatnak, míg a felnőtteknél átlagosan 2-3 alkalommal alakul ki nátha. Az orvosok ugyanakkor mintha kivételt képeznének, ők ugyanis ritkán lesznek csak betegek. Vajon mi lehet a titkuk?

Az egész családot ledöntötte a lábáról a nátha?

NLC
-
  20.01.15 15:51 Egészség

Ha egy kisgyerek közösségbe kerül, számítani lehet rá, hogy az egész család náthával fog küzdeni októbertől májusig. Mutatjuk, mire figyelj, hogy a lehető legkevesebben betegedjetek meg!

Itt a válasz: megtámadhat-e egyszerre bennünket a nátha és az influenza?

Blikk
-
  20.01.13 15:10 Bulvár

Egy új tanulmány bizonyítékot talált arra, hogy szervezetünket nem tudja egyszerre megtámadni a megfázás és az influenza.

Ha ennyit alszol, könnyebben leszel náthás

Női NetCafe
-
  20.01.12 19:09 Életmód

A nem elegendő mennyiségű és minőségű alvás gyengíti az immunrendszert. Egy nemzeti szintű brit felmérés szerint azok, akik csak napi 5 órát alszanak, 20 százalékkal nagyobb eséllyel kapják el a náthát.