Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 73 hír

Munkácsy Mihály keresztre feszíttette magát Párizsban

24
-
  19.11.11 15:01 Kultúra

Nem valamiféle bizarr öngyilkosságra készült az egyik legnagyobb magyar festővész, csak nem talált senkit sem, aki modellt állt volna a talán leghíresebb festményéhez.

Fontos határidő közeleg: decemberig látogatható a pécsi Munkácsy-kiállítás

HelloVidék
-
  19.11.10 17:00 Utazás

A korábban tervezettnél három héttel tovább, december 1-jéig látogatható a Munkácsy Mihály műveiből májusban nyílt kiállítás a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed m21 Galériájában - tájékoztatták alkotásoknak otthont adó helyszín üzemeltetői az MTI-t.

Önkormányzat 2019 – A független Varga Mihályt választották Litér polgármesterévé

A független Varga Mihályt választották a Veszprém megyei Litér polgármesterévé a településen tartott vasárnapi megismételt önkormányzati választáson – tájékoztatta az ...

A független Varga Mihályt választották Litér polgármesterévé

A független Varga Mihályt választották a Veszprém megyei Litér polgármesterévé a településen tartott vasárnapi megismételt önkormányzati választáson – tájékoztatta az MTI-t a település jegyzője. Bencze Éva elmondta, hogy a település két szavazókörében Varga Mihály 533, Szedlák Attila (Fidesz-KDNP) 527 szavazatot kapott összesen. Az október…

A független Varga Mihályt választották Litér polgármesterévé

A független Varga Mihályt választották a Veszprém megyei Litér polgármesterévé a településen tartott vasárnapi megismételt önkormányzati választáson.

Kiss Mihály: A Trefort képzéseinél is lesz változás

Körös Hírcentrum
-
  19.11.11 08:00 Megyei

A következő napokban több érdekes program keretében is bemutatkoznak a Békéscsabai Szakképzési Centrum Trefort tagiskolájának képzései. Erről is beszélgettünk Kiss Mihállyal, a tagintézmény igazgatójával a Körös Hírcentrum stúdiójában. November 15-én és december 7-én tart még idén nyílt napot a BSzC Trefort Ágoston…

Hányféleképpen lehet ábrázolni a valóságot? – Kibővül a Munkácsy-tárlat a Nemzeti Galériában

Fidelio
-
  19.11.11 11:50 Film

Újrarendezve, eddig raktárban őrzött alkotásokkal és nemzetközi művekkel kiegészítve nyílik meg november 15-én a Változatok a realizmusra – Munkácsytól Mednyánszkyig című új állandó tárlat, amely a valóság ábrázolásának változásait járja körül.

Like 5 a Váci Mihály Kulturális Központban – Újra megszervezték a tehetségkutató versenyt

Az idei már az ötödik volt a Like tehetségkutató sorában, amit a Váci Mihály Kulturális Központban szerveztek meg hétvégén. Énekes kategóriában, két korcsoportban mérték össze tudásukat a Nyíregyházán élő vagy tanuló fiatalok. Összesen 26 versenyző nevezett, az első három legjobb, értékes díjban részesült.

A desedai arborétumban ültettek fát a Táncsics Mihály Gimnázium tanulói

Sonline
-
  19.11.11 17:30 Belföld

Az Országfásítási Programhoz csatlakozva így próbálják felhívni a figyelmet környezetünk védelmére és az erdősítés fontosságára.

Varga Mihály: újabb 2,4 milliárd forint támogatás a kisvállalkozások munkahelyteremtésére

Mintegy 150 vállalkozás összesen 2,4 milliárd forint támogatást nyert el a kis- és középvállalkozások munkahelyteremtését segítő programban, ez 3000 munkahely ...

Varga Mihály: Újabb 2,4 milliárd forint jut a kisvállalkozásoknak

A pénz 3000 munkahely létrehozásához vagy megőrzéséhez járul hozzá.

Varga Mihály: Újabb 2,4 milliárd forint támogatás a kisvállalkozások munkahelyteremtésére

Az utóbbi években több mint 55 milliárd forint támogatás jutott el a magyar kisvállalkozásokhoz, amellyel 28 ezer új munkahely jött létre Magyarországon – mondta a pénzügyminiszter.

Varga Mihály: újabb 2,4 milliárd forint támogatás a kisvállalkozások munkahelyteremtésére

Mintegy 150 vállalkozás összesen 2,4 milliárd forint támogatást nyert el a kis- és középvállalkozások munkahelyteremtését segítő programban, ez 3000 munkahely létrehozásához vagy megőrzéséhez járul hozzá – jelentette be Varga Mihály. A pénzügyminiszter az MTI-nek elmondta: a program eddigi kiírásainak köszönhetően az…

Újabb milliárdokról beszélt Varga Mihály

Mintegy 150 vállalkozás összesen 2,4 milliárd forint támogatást nyert el a kis- és középvállalkozások munkahelyteremtését segítő programban, ez 3000 munkahely létrehozásához vagy megőrzéséhez járul hozzá - jelentette be Varga Mihály.

Varga Mihály újabb pénzosztást jelentett be

Mintegy 150 vállalkozás összesen 2,4 milliárd forint támogatást nyert el a kis- és középvállalkozások munkahelyteremtését segítő programban, ez 3000 munkahely létrehozásához vagy megőrzéséhez járul hozzá - jelentette be Varga Mihály.