Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 109 hír

Mozifilmek streamelésével bővülhet a PlayStation Plus előfizetés

Lángoló
-
 Ma 15:52Gaming

Kiszivárgott a PlayStation Movie Pass logója.

Moziképek – Vetítések a magyar film napján az Uránia online csatornáján

kultura.hu
-
 Ma 14:01Film

Sokszínű programot állított össze április 30-ra az Uránia a magyar film napja alkalmából.

Orbán: kinyithatnak a teraszok, jövő héten várhatóan a mozik is

Szombaton reggel nyithatnak a vendéglátóipari teraszok, a kijárási tilalom pedig csak 23 órától kezdődik, mert megvan a 3,5 millió beoltott.

Mikor nyithatnak legkorábban a magyar mozik?

Player
-
 Ma 12:52Film

Ma reggel kiderült, hogy 4 millió beoltott után, valószínűleg jövő héten végre mozizhatunk. De mennyire reális ez a mozi és a forgalmazók szerint?

Jövő héten már moziba, edzeni és szállodába is mehetnek az oltottak

Elértük a három és félmillió beoltottat, ezért szombat reggeltől kinyithatnak a vendéglátó egységek teraszai – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Jövő héten nyithatnak a magyar mozik

SG
-
 Ma 10:44Film

Sor kerülhet a magyar mozik nyitására.

Orbán Viktor: Jövő hét második felében nyithatnak a mozik, a színházak, a fitnesztermek, az uszodák

Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádiónak adott interjújában bejelentette, hogy jön a nyitás következő szakasza. „Megnyitjuk a szolgáltatások széles körét azoknak, akiknek van védettségi igazolványuk” – mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor: jövő héten nyílnak a mozik, edzőtermek és az éttermek

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt   Orbán Viktor magyar miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádió „Jó reggelt Magyarország!“ című műsorában elmondta: a legfrissebb adatok szerint eddig 3 508 846 személyt oltottak be, ez pedig azt jelenti, hogy szombat reggeltől kinyithatnak a teraszok.   Orbán hozzátette, hogy a jövő hét közepén meglehet…

Négymillió beoltottnál, már jövő héten kinyithatnak a színházak és a mozik is

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban elmondta, négymillió beoltott felett újra kinyithatnak a mozik és a színházak is. 

Orbán: jövő héten már moziba is mehet, akit beoltottak

Az új típusú koronavírus ellen beoltottak száma elérte Magyarországon a 3,5 milliót, így szombattól nyitva tarthatnak a vendéglátó egységek teraszai, 4 millió oltott után pedig további enyhítések jönnek - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth

Nyithatnak a teraszok, jövő héten a mozik, konditermek, fürdők is

Megvan a 3,5 millió beoltott, így a teraszok április 24-én szombat reggeltől kinyithatnak - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Hamarosan nyithatnak a mozik és színházak is, de csak a védettek számára

Sikerült 3,5 millió embert beoltani már Magyarországon, így újabb lazítás kezdődik, 4 milliónál pedig a szolgáltatások széles köre lesz elérhető a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára.

Oltják a 16-18 év közöttieket, nyitnak a színházak, mozik, edzőtermek

A szolgáltatások újabb körét nyitják meg várhatóan a jövő hét közepétől azoknak, akiknek van védettségi igazolványuk – jelentette be a miniszterelnök, aki szerint  jövő hét közepén meglesz a 4 millió legalább egyszer beoltott Magyarországon. 

Orbán: nyitnak a mozik és a színházak, de nem mindenkinek!

Íme, Orbán Viktor szokásos péntek reggeli bejelentése.