Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

A magyar mozikba érkezik majd az Oscar-várományos A nomádok földje

Magyar előzetes debütált Frances McDormand filmjéhez.

„Mozi nélkül nincs értelme semminek”

Digitálisan szervezte meg a francia filmek promóciójáért felelős UniFrance az éves Rendezvous-ját. A pandémia okozta válságról beszélgettünk a szervezet vezérigazgatójával, Daniela Elstnerrel és elnökével, Serge Toubianával.

Megvan, mikor jön a Willy Wonka-előzményfilm a mozikba: Ezeket a színészeket nézték ki a főszerepre, és az előző vált…

IGN
-
 Tegnap 20:06Film

A nagysikerű ifjúsági regényből Gene Wilder és Johnny Depp főszereplésével készült film, amelyek más-más okból kifolyólag voltak emlékezetesek, ám az új változat ellen sokan tiltakoznak az állítólagos szereposztás miatt.

Ma van a popcorn világnapja, juhé, de miért ezt esszük a moziban?

Port
-
 21.01.19 19:45Film

Van, aki egy nagy doboz popcorn nélkül el sem tudja képzelni a mozizást, mást halálra idegesít a matatás, a ropogás és a nyammogás. Honnan származik a pattogatott kukorica, és ki találta ki, hogy ezt együk a moziban?

Az új Szellemirtók mozi megríkatta az eredeti film rendezőjét

GameStar
-
 21.01.19 09:55Film

Ehhez biztosan az is hozzájárult, hogy a Szellemirtók - Az örökséget nem más, mint a fia rendezte.

Matt Damon is csatlakozott a Marvel moziverzumához!

Matt Damon is csatlakozott a Marvel moziverzumához! Matt Damon a napokban landolt Ausztráliában, a következő 14 napot pedig karanténban tölti, de nem ezért izgalmas a sztár érkezésének híre. Mondjuk a részleteket! Ahogy a New.com.au magazin megtudta, a színész magánrepülővel érkezett családjával a kontinensre, hogy vélhetően részt…

Matt Damon is csatlakozott a Marvel moziverzumához! (Thor 4)

Matt Damon a napokban landolt Ausztráliában, a következő 14 napot pedig karanténban tölti, de nem ezért izgalmas a sztár érkezésének híre. Mondjuk a részleteket! Ahogy a New.com.au magazin megtudta, a színész magánrepülővel érkezett családjával a kontinensre, hogy vélhetően részt vegyen a Thor 4 forgatásán. A két hétig tartó izoláció…

Apc: lehet jövője a volt mozi épületének

Hatvan Online
-
 21.01.18 16:45Megyei

FELÚJÍTÁS - A testület megtalálta a legkedvezőbb megoldást

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Filmsor
-
 21.01.18 11:39Film

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését.

A német külügyminiszter újra beengedné a mozikba és éttermekbe a beoltottakat

Nuus
-
 21.01.18 08:18Külföld

A miniszter emlékeztette az éttermek, mozik, színházak és múzeumok üzemeltetőit, hogy akkor nyithatnak ki újra, ha egyre több embert sikerült beoltani, mert a beoltottak nem veszélyeztetik egymás egészségét.

Mobilapplikáción keresztül is lehet majd mozijegyet foglalni

Szoljon
-
 21.01.17 17:00Film

A tavaszi újranyitásban bízva, számos újdonsággal várja vendégeit a szolnoki TiszapArt Mozi. Például kényelmesebb székek és többfunkciójú mobilalkalmazás.

A beoltottak előbb mehetnének étterembe és moziba Németországban?

Liner
-
 21.01.17 16:12Külföld

Egy német miniszter szerint azokat, akiket már beoltottak a koronavírus ellen, korábban vissza kellene engedni az éttermekbe és mozikba, mint másokat, mondta egy német miniszter, ellentmondva az eddigi nyilatkozatoknak.

Engedmény a járvány alatt: moziba és étterembe mehetnének, akiket beoltottak

Borsod24
-
 21.01.17 15:08Külföld

A koronavírus ellen beoltottak különböző engedmélyt kaphatnak Németországban – árulta el a német külügyminiszter egy interjúban. Például újra beengedhetnék őket a mozikba és éttermekbe. A beoltottaknak meg kellene engedni, hogy megint gyakorolhassák az alapjogaikat – idézte Heiko Maast a 444.hu. Megjegyezte, hogy az egyelőre…

A német külügyminiszter újra beengedné a mozikba és éttermekbe a beoltottakat

Propeller
-
 21.01.17 14:30Külföld

Heiko Maas német külügyminiszter egy interjúban arról beszélt, hogy engedményeket kellene adni azoknak, akik már beoltatták magukat koronavírus ellen, például újra beengedhetnék őket a mozikba és éttermekbe írja a 444. A beoltottaknak meg kellene engedni, hogy megint gyakorolhassák az alapjogaikat - mondta Maas a Bildnek. …