Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 149 hír

Aranyat ért a hazai csúcs aszú Moszkvában

A versenyen a világ számos szőlőtermő tájáról nevezett borok mindössze 30%-a kaphatott díjat, és mindössze 3 nagyaranyérmet osztottak ki, köztük a mádi Demetervin Pincészet furmintja.

Moszkva: A Szputnyik V az összes ismertté vált mutáció ellen véd

Az új koronavírus minden eddig ismertté vált mutációjával szemben védelmet nyújt a Szputnyik V vakcina - jelentette ki Alekszandr Gincburg, az oltóanyagot kidolgozó Gamaleja Intézet igazgatója a vesti.ru állami médiaportálon szerdán megjelent interjújában.

Price: Washington újabb politikai eszközöket alkalmazhat Moszkva ellen

Washington nem habozik további politikai eszközöket alkalmazni Oroszország ellen az Alekszej Navalnij elítélt ellenzéki politikussal szemben tanúsított bánásmódja miatt - jelentette ki kedden Ned Price, az amerikai külügyminisztérium szóvivője. "Továbbra is Oroszországot tartjuk felelősnek mindazért, ami Navalnij úrral történik, ugyanis ők…

Navalnij miatt Washington újabb politikai eszközöket alkalmazhat Moszkva ellen

Index
-
 Ma 10:08Külföld

Ned Price külügyi szóvivő azonnali orvosi kezelést követel az orosz ellenzéki aktivista számára.

Magyar bor nyert díjat Moszkvában

Nagyaranyérmet nyert a Moszkvában megrendezett Eurázsiai Bor- és Párlatversenyen (Eawsc) a mádi Demetervin Pincészet dűlőszelektált, 2013-as évjáratú Király furmint aszúja.

Magyar bor nyert aranyat Moszkvában

Nagyaranyérmet nyert a Moszkvában megrendezett Eurázsiai Bor- és Párlatversenyen (EAWSC) a mádi Demetervin Pincészet egyik tétele.

Washington újabb politikai eszközöket alkalmazhat Moszkva ellen

Washington nem habozik további politikai eszközöket alkalmazni Oroszország ellen az Alekszej Navalnij elítélt ellenzéki politikussal szemben tanúsított bánásmódja miatt - jelentette ki kedden Ned Price, az amerikai külügyminisztérium szóvivője.

Moszkva korlátozta a repülést a Krím és a Fekete-tenger egy része fölött

Korlátozta a repülést Oroszország a Krím és a Fekete-tenger egy része fölött - derült ki a nemzetközi légügyi értesítési rendszeren (NOTAM) megjelent értesítésből.

Price: Washington újabb politikai eszközöket alkalmazhat Moszkva ellen

Washington nem habozik további politikai eszközöket alkalmazni Oroszország ellen az Alekszej Navalnij elítélt ellenzéki politikussal szemben tanúsított bánásmódja miatt – jelentette ki kedden Ned Price, az amerikai külügyminisztérium szóvivője.

Amerika megfenyegette Moszkvát: következményei lesznek, ha bármi történik Alekszej Navalnijjal

Washington nem habozik további politikai eszközöket alkalmazni Oroszország ellen az Alekszej Navalnij elítélt ellenzéki politikussal szemben tanúsított bánásmódja miatt - jelentette ki kedden Ned Price, az amerikai külügyminisztérium szóvivője.

Romlik a járványhelyzet Moszkvában

ProfitLine
-
 Tegnap 21:30Gazdaság

Romlott az elmúlt két-három hétben a koronavírus-járványhelyzet az orosz fővárosban - közölte Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester.

Aggódik Navalnij ügyvédje: át kell helyezni őt a moszkvai polgári kórházba

Blikk
-
 Tegnap 19:44Belföld

Alekszej Navalnij ügyvédje a politikus egészségéért aggódik, ezért kérte, hogy helyezzék át egy moszkvai kórházba.

Százezernyi katonával ijesztgeti Moszkva a szomszéd országot

Az UNIAN ukrán hírügynökség beszámolója szerint a tárcavezető hangsúlyozta, hogy az elmúlt hetekben folyamatosan érkeznek az orosz csapatok közvetlenül Ukrajna északkeleti, keleti és déli határához. Szavai szerint aggasztóbb az a tény, hogy Oroszország nemcsak egyszerűen katonákat, hanem a Krímbe ejtőernyős alakulatokat…

Moszkvában romlik a járványhelyzet

ma.hu
-
 Tegnap 18:58Külföld

Moszkvában február 12-én kétezer alá csökkent a naponta újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma, ám áprilisban ismét meghaladta ezt az értéket.

Nem tüntethetnek Navalnij támogatói Moszkvában

Index
-
 Tegnap 18:07Külföld

A megmozdulás nem felel meg a törvényes követelményeknek.