Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

Moszkva: szakértői tárgyalások kezdődtek az Új Start-szerződés meghosszabbításáról

Szakértői tárgyalások kezdődtek a nukleáris hadászati támadófegyverzetek csökkentéséről megkötött orosz-amerikai Új START- (START-3) szerződés február 5-én lejáró hatályának meghosszabbításáról – jelentette be Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő hétfőn Moszkvában a Rosszija 24 hírtelevíziónak nyilatkozva.

Moszkva kilép az amerikai Gateway Hold-kutatási projektből

Rogozin azokra a sajtóértesülésekre reagált, amelyek szerint kizárták az orosz részvevőket a Gateway megépítéséról konzultáló szakértői csoportból.

Moszkva elkezdte előkészíteni a START-3 megállapodás meghosszabbítását

Szakértői tárgyalások kezdődtek a nukleáris hadászati támadófegyverekről megkötött START-3 szerződés februárban lejáró hatályának meghosszabbításáról – jelentette be Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő Moszkvában a Rosszija 24 hírtelevíziónak nyilatkozva.

Moszkva kilép az amerikai Gateway Hold-kutatási projektből

Dmitrij Rogozin, a Roszkoszmoz vezérigazgatója hétfőn Telegram-csatornáján közölte, hogy Oroszország nem érdekelt az amerikai Hold-kutatási projektben való részvételben. Rogozin azokra a sajtóértesülésekre reagált, amelyek szerint kizárták az orosz részvevőket a Gateway megépítéséról konzultáló szakértői csoportból.

Moszkva beavatkozással vádolja az Egyesült Államokat és a techcégeket

Oroszország hivatalosan is tiltakozását fejezte ki az Egyesült Államok moszkvai nagykövetségén azok miatt a közösségi média bejegyzések miatt, amelyek az orosz kormány szerint a Kreml-ellenes tüntetéseket népszerűsítették.

Döntött Oroszország: Moszkva kilép az amerikai Gateway Hold-kutatási projektből

Oroszország úgy döntött, hogy kilép a Gateway elnevezésű amerikai Hold-kutatási projektből, de kész a szakmai párbeszéd folytatásra az Egyesült Államokkal - erősítette meg hétfőn a Roszkoszmosz orosz állami űripari vállalat.

Moszkva kiszáll az amerikai Hold-kutatási projektből

Oroszország azért kész a szakmai párbeszéd folytatásra az Egyesült Államokkal.

Moszkva szerint beavatkozásnak minősülnek az amerikai nagykövetség közleményei

Szerintük nem tartották be a  diplomáciai normákat. Oroszország a belügyeibe való közvetlen beavatkozásnak tekinti a moszkvai amerikai nagykövetségnek a “zavargásokkal” kapcsolatban megjelent közleményeit – közölte hétfőn Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő, az Alekszej Navalnij letartóztatott ellenzéki politikus támogatására országszerte…

A moszkvai éjszakát az új Rolls-Royce Ghosttal hódítanánk meg

A legújabb Rolls-Royce bevette az orosz utakat.

Moszkva szerint Amerika hergel Navalnij-ügyben

Az oroszok a belügyeikbe való közvetlen beavatkozásnak tekintik az amerikai nagykövetség Navalnij-üggyel kapcsolatos közleményeit.

Moszkva beavatkozásnak minősítette az amerikai nagykövetség közleményeit

Az oroszok szerint a Navalnij letartóztatása utáni zavargások kezelése orosz belügyi kérdés, be kell tartani a diplomáciai normákat.

Moszkva üdvözli a washingtoni javaslatot az Új Start meghosszabbításáról

Moszkva üdvözli a washingtoni javaslatot az Új START nukleáris leszerelési megállapodás meghosszabbításáról öt évre – közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője. A RIA Novosztyi hírügynökség szerint Peszkov úgy fogalmazott, hogy Oroszország az egyezmény megőrzése és hatályának meghosszabbítása mellett száll síkra, de időt kell szánni…

Minszki forgatókönyv szerint Moszkvában?

A közösségi médiában több mint 90 oroszországi városban szólítottak fel tüntetésekre Alekszej Navalnij érdekében. Az időzónáknak megfelelően az első nem engedélyezett országos tüntetések Távol-Keleten kezdődtek, majd Oroszország többi városában folytatódtak. Azonnal megindult a résztvevők elleni hatósági fellépés is.

A szejm Navalnij szabadon bocsátására szólította fel Moszkvát

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus szabadon bocsátására szólította fel az Orosz Föderáció hatóságait a lengyel parlamenti alsóház, a szejm. A dokumentum mellett a kormánytábor és az ellenzéki tömörülések összes jelenlévő képviselője szavazott, kivéve az oroszbarát politikusnak tartott Janusz Korwin-Mikkét, a KORWiN elnevezésű…