Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Nyílt nap Mosonmagyaróváron

Győr Plusz
-
  Ma 06:36 Megyei

A változatos programok sok érdeklődőt vonzottak a laktanyába. A résztvevők megismerhették a katasztrófavédelem és a tűzoltóság munkáját, bepillanthattak a tűzoltók mindennapjaiba. A legkisebbeket a tűzoltó autók és a felszerelések érdekelték leginkább, örömmel másztak fel a tűzoltó járművekre és próbálták fel a sisakokat. A programok…

Két gyalogost gázoltak el fél órán belül Mosonmagyaróváron

Kisalföld
-
  Tegnap 16:56 Megyei

Egyikük autó elé lépett, a másik sérültet, egy fiatal lányt a zebrán sodortak el.

Gyalogosokat ütöttek el Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróváron, a Királyhidai úton haladt keresztül gyalogosan, kerékpárját tolva egy férfi a Klapka György utca irányából, a Gorkij utca felé november 13-án 16 óra 40 perckor. Áthaladása során – az elsődleges adatok szerint – figyelmetlenül, nem biztosított elsőbbséget a Királyhidai úton neki jobbról érkező személygépkocsinak, és…

Gyalogosbalesetek Mosonmagyaróváron

Police
-
  Tegnap 10:27 Baleset-bűnügy

Gyalogosbalesetek Mosonmagyaróváron Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 14., cs - 10:27 A balesetekben ketten, köztük egy fiatalkorú is megsérült.

30 éves a mosonmagyaróvári Halmos László Énekegyüttes

infoVáros
-
  19.11.13 14:35 Megyei

Hans Leo Hassler egykori német zeneszerző idézetet mottóként használva kezdődött a mosonmagyaróvári Halmos László Énekegyüttes 30 éves jubileumi hangversenye.

Tatabányán fogták el a lopás miatt körözött mosonmagyaróvári férfit

Kemma
-
  19.11.12 07:07 Baleset-bűnügy

Az igazoltatás során derült ki, hogy a mosonmagyaróvári férfi ellen lopás bűntette miatt a Móri Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Nb Iii foci – Őrült meccsen hatgólos mosonmagyaróvári döntetlen

Kisalföld
-
  19.11.10 16:13 Megyei

Nyert a Lipót, döntetlent játszott a Mosonmagyaróvár, kikapott a Ménfőcsanak.