Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Karambol történt Gomba és Monor között

Összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi hétfő reggel a Gomba és Monor közötti útszakaszon. A balesethez a monori hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Tömegkarambol az M4-esen Monor térségében

Négyes karambol történt a sztrádán, egy sávon halad a forgalom.

Baleset történt az M4-es autóúton, Monor térségében

Két kamion és két személyautó karambolozott, a forgalom egy sávon halad a főváros irányába.

Kamionok és személyautók karamboloztak az M4-en Monornál 

Budapest felé egy sávon halad a forgalom. Két kamion és két személyautó ütközött össze Monor térségében, az M4-es autóúton hétfőn kora reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.     A közlemény szerint a monori hivatásos tűzoltók mellett a mentők is a helyszínre érkeztek.     A baleset az…

Négyes karambol Monornál

Két kamion és két személyautó ütközött össze Monor térségében, az M4-es autóút monori felhajtójánál, a Budapest felé vezető irányban. A monori hivatásos tűzoltók mellett a mentők is a helyszínre érkeztek. A forgalom egy sávon halad a baleset miatt.

A XX. század első felére jellemző homlokzattal adtak át két iskolát Monoron

Magyar Építők
-
  20.10.14 12:26 Gazdaság

A beruházásban az Ady Úti Általános Iskola teljes épülete és a József Attila Gimnázium Petőfi Sándor utcai szárnyának energetikai felújítása történt meg, a kivitelezési munkálatokat a Horváth Építőmester Zrt. végezte.

Focival motiválják a roma gyerekeket Monoron

NLC
-
  20.10.14 06:57 Életmód

Pár évvel ezelőtt egy Csoki nevű roma srác úgy döntött, megtanítja focizni a telepen, mélyszegénységben élő gyerekeket. Az ötletből aztán országos program lett, az egyesekből meg ötösök és remény egy szebb jövőre.