Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Íme Molnár-Szilágyi Szilvia halloweeni sminkje

iFaktor
-
  Ma 14:00 Bulvár

Gyönyörű halloweeni sminket posztolt Szilvi Instagram-oldalán, bár azt is elárulta kedvelőinek, hogy az előző évektől eltérően idén nem terveznek nagy ünneplést. Írásából azt is megtudhatjuk, hogy ez a fajta megjelenés abszolút a komfortzónáján kívül esik.

Für Anikó: Szívesen lettem volna korábban anya

NLC
-
  Ma 13:44 Bulvár

Für Anikó a Tükör című beszélgetős vlogban mesélt az életéről.

Szomorú vallomást tett Marsi Anikó: Megszakadt a szívem, hogy nem lehetek ott

Ripost
-
  Ma 12:45 Bulvár

A közkedvelt műsorvezető őszintén beszélt az érzéseiről. Nem élte meg túl jól a helyzetet.

Kálloy Molnár Péter és Farkas Izsák közös előadói estje

Győr Plusz
-
  Ma 10:46 Kultúra

Egy gitár és egy hegedű és sok-sok dal.A program regisztrációhoz kötött.0630/678-9776rendezveny.regisztracio2020@gmail.comA belépés díjtalan!Maximális létszám 50 fő.

Covidos lett Kübekháza polgármestere –Molnár Róbert otthonában lett rosszul

Hódpress
-
  Ma 09:53 Megyei

Kedden délután kübekházi otthonában lett rosszul Molnár Róbert polgármester. Este 9 óra körül végeztek nála orrüregi tesztet, amely beigazolta a COVID-19 gyanúját. – Délután 4 óra körül egy nehézlégzéses fulladás és szédülés jött rám. Úgy éreztem akkor, hogy ha nem fekszem le nyomban, ott esek össze. Lefeküdtem, majd jeleztem a…

Molnár Ninit börtönbe zárták a Viasat legújabb műsorában

A méltán híres influenszert nem ténylegesen zárták börtönbe, viszont pontosan ezt szimulálja a Viasat legújabb műsora, amelyben ismert embereket zárnak cellába öt-öt napra. A műsor lényege, hogy bárminemű technikai eszköz és emberi kapcsolat nélkül kell kibírniuk öt napig bezárva, a nézők pedig azt követhetik, hogy hogyan viselik mindezt.

Déry-díjat kapott Polgár Anikó és Csehy Zoltán is

A Déry Tibor özvegyének végakarata alapján létrehozott díj az irodalmi élet kimagasló alkotóit jutalmazza. A virtuális díjátadás videókonferencián zajlott le október 26-án. A díj Déry Tibor özvegyének végakarata alapján jött létre, aki vagyonával az irodalmi élet kimagasló alkotóinak munkásságát kívánta támogatni. Az pénzjutalommal járó kitüntetés

Nádai Anikó bikinis képe teljesen kiakasztotta az embereket

Promotions
-
  20.10.26 20:02 Bulvár

A híresség hasonló beszólásokat kapott, mint Kelemen Anna.

noÁr: Ébresztő – Molnár Áron slam poetry előadása a Szinva Teraszon – videó

Borsod24
-
  20.10.26 19:46 Megyei

Miskolcon, a Szinva Teraszon lépett fel Molnár Áron, a noÁr alapítója és arca „Közösség, kiállás, klíma- és ökológiai harc” című előadásán, a Borsod24 szervezésében. A közönség megszavazta, hogy számainak szövegét szavalva, slam poetry stílusban adja elő a közönségnek.

Nádai Anikó dögös bikinis fotót posztolt – Kapott érte hideget-meleget

Femina
-
  20.10.26 19:10 Bulvár

Nádai Anikó bikinis fotójára záporoztak a pozitív és negatív kommentek.

Miért hiszik, hogy Marsi Anikónak 2 férje volt?

Teljesen kimozdult abból a bizonyos komfortzónából Marsi Anikó, amikor igent mondott a Dancing with the Stars felkérésére. A híradósnak a két kamasz fia a legnagyobb kritikusa, sokan pedig azt gondolják, hogy egyszer már volt férjénél. Igazuk van? Megnéztük, mire kíváncsiak a legtöbben Anikóval kapcsolatban.