Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Molnár Andiéknál bármikor jöhet a baba

Nagyon vágyik már arra Molnár Andi, hogy családot alapítson: a Dancing With The Stars zsűritagja elárulta, bár eddig évekig a munkájára szentelte minden...

Molnár Andi az eddigi legfurcsább külsőben jelent meg

Molnár Andi kapcsán is mindig találhatunk okot arra, hogy beszéljünk róla, és nemcsak a Dancing with the Stars miatt.

Készen állnak az életre szóló kalandra: bármikor jöhet a baba Molnár Andiéknál

Nagyon vágyik már arra Molnár Andi, hogy családot alapítson: a Dancing With The Stars zsűritagja elárulta, bár eddig évekig a munkájára szentelte minden idejét, most már kész lenne arra, hogy gyermeket vállaljon.

Molnár Andinak mindegy, fia vagy lánya lesz

Évekkel ezelőtt csak a munkájának élt, most pedig már vágyik arra, hogy családja legyen. Molnár Andi az nlc-nek mesélt a terveiről és arról, hogy nemrég új családtag érkezett hozzájuk, aki minden idejét leköti.

Molnár Andinak mindegy, fia vagy lánya lesz

Évekkel ezelőtt csak a munkájának élt, most pedig már vágyik arra, hogy családja legyen. Molnár Andi az nlc-nek mesélt a terveiről és arról, hogy nemrég új családtag érkezett hozzájuk, aki minden idejét leköti.

Így készült el Molnár Andi nagyon látványos frizurája a Dancing with Starsban

Egy felgyorsított videó segítségével nézhetjük meg, hogy miként készült el Molnár Andi frizurája a Dancing with the Starban a legutóbbi adás előtt.

Molnár Andinak még ez a haj is szenzációsan állt a Dancing with the Starsban

Liner
-
 20.11.25 00:22Divat

Egy igazi megosztó személyiség a zsűriben, aki néhol harsány, máskor pedig mérhetetlenül érzelmes. Molnár Andival válik igazán teljessé a Dancing with the Stars.

Tóth Andi véleménye az őt támadó „ócska” kommentekről

Liner
-
 20.11.24 21:05Divat

Tóth Andi a TV2 MOKKA című reggeli műsorában beszélt arról, hogy hogyan éli meg az őt ért támadásokat a közösségi médián keresztül.

Molnár Piroska: “Irigylésre méltó színházi élet van Magyarországon”

12 előadásban játszana jelenleg is Molnár Piroska Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő, többek közt az Örkény Színházban és az Orlai produkció darabjaiban, ha a koronavírus-járvány miatt nem zártak volna be a színházak, emellett a Keresztanyu című tévésorozat címszerepe is az övé.

Összeálltak a magyar zenészek: Tóth Andi jelentette be a karácsonyi nagy dobást

Blikk
-
 20.11.25 08:56Bulvár

Összeálltak a magyar zenészek karácsony alkalmából!

Tóth Andi összeállt Vastag Csabával

Origo
-
 20.11.25 09:12Bulvár

A hírt az Instagramon jelentette be.

Szexi fotón Kandász Andi

Igazán szexi fotók készültek Kandász Andreáról! A tévés visszanyerte önbizalmát, mióta egy a palesztin népgyógyászatban használt receptúrának köszönhetően mára már több mint 20 kilótól szabadult meg, ezért egy rég eltemetett arcát is újra meg merte mutatni.  Kandász Andi szívéhez kifejezetten közel áll a Moulin Rouge hangulata, így nemrég az…

Kandász Andi egy fűzőben pózolt

Kandász Andi szívéhez kifejezetten közel áll a Moulin Rouge hangulata, így nemrég az ezt megidéző ruhákban állt kamera elé.