Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 96 hír

Novák Katalin: a külföldi tb-jogviszonyt is elfogadják az otthonfelújítási támogatáshoz

A külföldi társadalombiztosítási (tb)-jogviszonyt is elfogadják a januárban induló otthonfelújítási támogatás igénylésénél – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán a Facebook-oldalán.

Novák Katalin: Az otthonfelújítási támogatáshoz a külföldi tb-jogviszonyt is elfogadják

A külföldi társadalombiztosítási (tb)-jogviszonyt is elfogadják a januárban induló otthonfelújítási támogatás igénylésénél - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán a Facebook-oldalán. The post Novák Katalin: Az otthonfelújítási támogatáshoz a külföldi tb-jogviszonyt is elfogadják first appeared on Biztosító Magazin | Csok, ny

Havasi Katalin: vonzóvá kell tenni a gyermekorvosi pályát!

Megbecsülést, nagyobb mozgásteret és vonzóbb feltételeket kell biztosítani a házi gyermekorvosoknak, akik az egyik legszebb hivatást végzik – mondta Havasi Katalin. A vásárhelyi doktornő a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) elnökeként mutatkozott be egy online sajtótájékoztatón.

Dr.Havasi Katalin: mindenhol ugyanolyan színvonalú ellátást akarunk biztosítani a gyermekeknek az országban

A Házi Gyermekorvosok Egyesületének új elnöke ma online keretek között beszélt terveiről, a gyermekorvosi praxis jelenlegi állásáról és arról, hogy az egyik legnagyobb kihívást az idős kollégák „pótlása” jelenti.

Jó napot, mi újság? – dr. Vajer Katalin

TelePaks
-
 Ma 14:47Megyei

A maszk elrejti, de a szeme körül összeszaladó nevetőráncok elárulják, hogy mosolyog. Dr. Vajer Katalin mindig így, kedves mosollyal, rendíthetetlennek tűnő nyugalommal és kedvességgel fogadja az érkezőket a Barátság úti gyógyszertárban. Ez alkalommal őt kérdeztük: jó napot, mi újság?..

Novák Katalin: a kapcsolati erőszak nem magánügy

Van segítség a kapcsolati erőszak ellen, a kormány 2010 óta következetesen küzd ellene, és mindent megtesz azért, hogy minél kevesebben essenek áldozatul, valamint hogy az áldozatok segítséget kapjanak - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán, a Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján.

Novák Katalin: Az erőszak minden formája elfogadhatatlan

Metropol
-
 Ma 12:30Bulvár

Menedékház és Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat is működik a bajba jutottaknak.

Kati néni, az egyik leghíresebb fehérvári Katalin

fmc
-
 Ma 11:38Kultúra

Kati néni, a fertályos asszony szobra közel két évtizede áll a fehérvári Liszt Ferenc utcában. A szobrot a felsővárosi Molnár Imréné Boda Katalinról mintázták, aki még 93 éves éves korában is tolta a piacra kordéjában a liba- és kacsafertályat, a savanyú káposztát, a tejfölt és a tejet.

Novák Katalin: "A kapcsolati erőszak nem magánügy"

Van segítség a kapcsolati erőszak ellen, a kormány 2010 óta következetesen küzd ellene, és mindent megtesz azért, hogy minél kevesebben essenek áldozatul, valamint hogy az áldozatok segítséget kapjanak – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán, a Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján. Novák Katalin a…

Amilyen a Katalin, olyan lesz a január

A házasulandók párt jósló praktikákat űztek; az asszonyok nem sütöttek kenyeret; a férfiak nem szántottak, nem fogták be az igavonókat, és minden korosztály kimulatta magát a kisfarsangot záró, az adventet megelőző Katalin-táncban. Alexandriai Szent Katalin emléknapján az időjárásra is következtettek.

Katalin-nap: a szerdai időjárásból kiderülhet, lesz-e hóesés karácsonykor – nézz ki az ablakon!

A Katalin-napi időjárás elmondja, hogy milyen karácsonyra számíthatunk, és ez jobbára be is jön.

Katalin hercegné óriási rekordot döntött

Nem egyedül tette, de nagy része volt benne.

November 25. – Alexandriai Szent Katalin vértanú emléknapja

Alexandriai Szent Katalinra, a középkor egyik legnépszerűbb női szentjére, a tizennégy segítő szent egyikére emlékezik a katolikus egyház liturgikus emléknapján, november 25-én. A görög eredetű Katalin név jelentése: „korona, mindig tiszta, szeplőtelen”. A keresztény szent leány Krisztusért halt vértanúhalált. Többek között a filozófia és a filozóf

Milyen idő lesz így karácsonykor? Katalin napra figyelmeztetést adtak ki

Alon
-
 Ma 00:17Megyei

Figyelmeztetést adtak ki országszerte. Milyen idő lesz így karácsonykor?