Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Itt az OMV új missziója: az üzemanyag után a borokra fókuszál az olajcég

Napi.hu
-
 21.03.04 15:35Cégvilág

Márciustól megújul az OMV Hungária borértékesítési startégiája: minden hónapban egy különleges magyar pincészetet és annak borát mutatják be. Az első alkalommal a Bujdosó pincészetet és a 2019-es Kalóz kékfrankosukat emeli ki a töltőállomás-hálózat.

Nem ártott a világjárvány a Mission: Impossible 7-nek

Womagic
-
 21.03.04 10:38Kultúra

A brit bulvárlapok azt rebesgették, hogy a pandémia miatt bajba került a Mission: Impossible 7. forgatása. Megszokhattuk, hogy a széria története a földkerekség legkülönbözőbb pontjain játszódik, most pedig nem lehet csak úgy kerestül-kasul utazgatni a glóbuszon… Christopher McQuarrie rendező azonban a Twitteren cáfolta a pletykákat: hírül adta,…

Egy skót misszionárius története, akit Budapestről vittek Auschwitzba

Képmás
-
 21.03.03 14:06Életmód

Jane Haining, a budapesti Skót Missziós Iskolának egyik vezetőjeként mindent megtett, hogy az iskola a béke szigete maradhasson a zsidó származású diákok számára, miközben a falakon túl dúlt a háború.

Messze Mississippi – Az Usa két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya, a stadionok, koncerttermek és más nagy helyszínek e két állam határain belül korlátozás nélkül működhetnek.

Rico felkapta örömében Miss Moodot

iFaktor
-
 21.03.02 15:30Bulvár

Rico és Miss Mood legújabb közös dala nemrégen jött ki. A dal a 12 hónap címet viseli és máris átlépte az 500 ezer megtekintést a legnagyobb videómegosztó portálon.

Tiltott misszió – John Chau, a legkülönösebb hittérítő mártír története

Képmás
-
 21.03.01 14:30Életmód

John Chau egész gyerekkorában arra vágyott, hogy a világ legelhagyatottabb vidékein kalandozhasson, és hogy keresztény hitre téríthessen távoli törzseket. Romantikus álmához nagy eltökéltség társult, amibe az is beletartozott, hogy akár akarja a világ, akár nem, hajlandó az életét adni a hitéért. Így lett egyike a 21. század keresztény…

Újdonság -  Rico x Miss Mood - 12 hónap (ft. T.Danny) 

zene.hu
-
 21.03.01 04:53Zene

Megérkezett Rico x Miss Mood - 12 hónap című újdonsága.

A mozis premier után gyorsan streamingre kerül a Mission: Impossible 7 és Hang nélkül 2.

Filmezzünk!
-
 21.02.28 08:39Film

A mozis premier után gyorsan streamingre kerül a Mission: Impossible 7 és Hang nélkül 2. Általában, ha elmulasztottuk egy film mozis vetítését, akkor több hónapos időintervallumot is ki kellett várnunk (ezt hívjuk megjelenési ablaknak), mire megjelent DVD-n, Blu-ray lemezen, vagy egy streaming szolgáltató kínálatához csatlakozott a film.…