Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 295 hír

Ferenczi Istvánnal erősít a Szombathelyi Haladás

A korábbi erőnléti edző visszatér az Illés Akadémiára.

Saját halottjának tekinti a közmédia Csukás Istvánt

A közmédia saját halottjának tekinti a mai napon 84 éves korában elhunyt Csukás Istvánt – közölte Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezérigazgatója. „A közmédia vezetősége és munkatársai mély megrendüléssel értesültek Csukás István haláláról, őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló hozzátartozók felé. Büszkék vagyunk arra,…

Szívszorító vallomás Csukás István kórházi küzdelméről

A Süsü folytatását még befejezte, de az új bábfilmsorozatot már nem láthatja Csukás István.

Másfél hete nem tért magához a kórházban Csukás István – ez volt az utolsó mondatai egyike

BorsOnline
-
  Ma 07:05 Bulvár

Néhány héttel ezelőtt adott interjút az Origónak Csukás István. A nagy mesemondó

10 idézet Csukás Istvántól, amit örökre meg kellene jegyeznie mindenkinek

83 éves korában elhunyt Csukás István, akinek az egész gyerekkorunk örökre hálás lehet. De nem csak a meséi tanítottak minket.

Tíz napig kómában feküdt – így ment el Csukás István

A legendás meseíró másfél hétig eszélméletlenül feküdt a kórházban, a veséi mondták fel a szolgálatot. Csukás István művein generációk nőttek fel, távozott az élők sorából. A Kossuth- és Prima Primissima-díjas Nemzet Művésze kórházban volt, amikor elhunyt. Mirr-Murr, Süsü, Pom Pom, Sebaj Tóbiás és A nagy ho-ho-horgász atyja már másfél…

Döbbenetes részleteket árult el egy barát Csukás István haláláról

Ripost
-
  Ma 06:30 Belföld

Csukás István 83 évesen hunyt el, rengetegen gyászolják a Kossuth-díjas, valamint Prima Primissima díjas írót, a nemzet művészét. 

Csukás Istvánt gyászolja Bodrogi Gyula: Csupa-csupa meselélek volt ez az ember!

83 éves korában elhunyt Csukás István, Süsü, a sárkány, Mirr-Murr és A nagy ho-ho horgász megalkotója. A Nemzet Művésze címmel elismert Kossuth- és kétszeres József Attila-díjas magyar írónak még rengeteg terve volt, többek között az, hogy részt vehessen a Süsü újabb részének elkészítésében.

Drámai részletek Csukás István haláláról

NLC
-
  Ma 03:43 Bulvár

A Blikk információi szerint Csukás István kórházban volt, amikor elhunyt.

Drámai részletek: hazavágyott a kórházból Csukás István, erre készült Süsü atyja

A Süsü folytatását még befejezte, de az új bábfilmsorozatot már nem láthatja Csukás István (†83).

Radnai István, a sokrétű élményvilágú író, költő

Montázs Magazin
-
  Ma 00:30 Könyv

„A vers írja önmagát, a próza cselekménye törvényszerűen megy a maga útján a végkifejlet felé” – vallja Radnai István. Ezzel a gondolattal a költőt nem az automatikus írás játékszereként aposztrofálja, sokkal inkább jelenti a magán átengedett gondolatok, érzések verssé, prózává válását. Radnai István nemrég ünnepelte 80. születésnapját, ám…

02.25. Üzenet: Hegedűs István

,,Amit Isten cselekszik, azt te hidd el!”

Nb Ii: Ferenczi István a Haladás szolgálatába szegődött

NSO
-
  Tegnap 20:36 Foci

Új erőnléti edző érkezett a Haladáshoz: a legutóbb a Vasasnál ugyanebben a pozícióban dolgozó Ferenczi István váltja Gusztafik Ádámot, aki visszatér az Illés Akadémiára. A korábbi kilencszeres válogatott csatár kedden csatlakozik a szakmai stábhoz – tudtuk meg a szombathelyi NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának hétfői híréből.

Sajdik Ferenc: igazi humanista volt Csukás István

Kicsit mindig gyerek maradt, ezért értett jól a nyelvükön - mondta a ma elhunyt Csukás Istvánról szerzőtársa, Sajdik Ferenc. A grafikus évtizedekig dolgozott együtt a meseíróval, közös munkájuk eredménye például PomPom vagy a Nagy ho-ho-horgász című rajzfilm sorozat.