Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

Rád szól a YouTube, ha a mesterséges intelligencia szerint sértő a kommented

PCWorld
-
 Ma 15:50Infotech

Ha a YouTube mesterséges intelligenciája sértőnek véli a hozzászólást, akkor arra figyelmezteti a felhasználót, inkább gondolja át, hogy mit akar leírni. Egyre nagyobb gond a gyűlöletbeszéd.

A mesterséges intelligencia előnyeit akarják megismertetni

Baon
-
 Ma 13:00Infotech

A decemberben induló kampány célja, hogy 2021 végéig egymillióan átfogó képet kapjanak a technológiában rejlő lehetőségekről.

Kása Ferenc: A jobban fizető állásokhoz mesterséges intelligencia ismereteken át is vezethet az út

Nem kell kockának lenni, hogy megértsük, hogyan segíti mindennapjainkat és a vállalati hatékonyságot a mesterséges intelligencia (MI). A december elsejével indult MI Kihívás keretében ingyenesen, online elérhető felületen tehetjük meg az első lépést, hogy a legtöbbet hozzuk ki a digitális kor előnyeiből. 

Szívesen bíznák a mesterséges intelligenciára a vizuális ellenőrzéseket

Már sok vállalat bízik az MI-ben, az integráció nehézségei azonban eltántorítja őket az alkalmazásától.

Példamutató: Az Asura Technologies beszáll a Skool mentori programjába – A lányok mesterséges intelligenciával kapc…

Példát mutat a kisvállalkozások számára az Asura Technologies. Anyagi támogatással segíti a SKOOL-t az Asura Technologies, emellett beszáll a szervezet mentori programjába is, hogy a lányok videoanalitikai, illetve mesterséges intelligenciával kapcsolatos tudását fejlessze. Tudásmegosztással és anyagi támogatással járó…

Fejlesztik a lányok mesterséges intelligenciával kapcsolatos tudását

Példát mutat a kisvállalkozások számára az Asura Technologies Anyagi támogatással segíti a SKOOL, emellett beszáll a szervezet mentori programjába is, hogy a lányok videoanalitikai, illetve mesterséges intelligenciával kapcsolatos tudását fejlessze.  Tudásmegosztással és anyagi támogatással járó partnerség vette kezdetét a…

Miként változtatja meg a mesterséges intelligencia a gyógyszeripart?

Rakéta
-
 Tegnap 09:00Tudomány

A Web Summit "Can AI beat biology?" előadásán Tina Larson, a Recursion elnöke, és Jim Swanson, a Johnson & Johnson vezető informatikusa beszélt arról, hogy a mesterséges miként fogja, és miként alakította már most át a teljes gyógyszeripart.

A vírus ellen is bevetik a fehérjéket megfejtő mesterséges intelligenciát

Index
-
 20.12.02 22:37Infotech

A Google MI-laborja fél évszázados problémán lendítette át a biológia tudományát.

RoboGrammar: a robotokat tervező mesterséges intelligencia

Rakéta
-
 20.12.02 17:30Autó-motor

A RoboGrammar program segít a robot megtervezésében: csak azt kell tudnia, milyen alkatrészek állnak rendelkezésre, és milyen terepen kellene elboldogulnia a gépnek. A szoftver segítségével hatékonyabb és ötletesebb dizájnok születhetnek.

Mesterséges intelligenciával a produktivitásért

Computerworld
-
 20.12.02 15:44Infotech

A MiniCRM 2020 októberében végzett nem reprezentatív, de 280 magyar kkv által kitöltött felmérése szerint a kis- és középvállalatok 8 százaléka legfeljebb egy hónapot, 33 százalékuk 2-3 hónapot bír ki a mostani helyzetben. Egerszegi Krisztián, a kutatást készítő cég vezetője mondta el nekünk a részleteket.

Küszöbön a jövő: Itt a mesterséges intelligencia, azaz az MI

Metropol
-
 20.12.02 15:15Infotech

100 ezer ember ismerkedik meg ebben a hónapban a mesterséges intelligenciával.

Mesterséges intelligenciával bontaná fejezetekre a videókat a Youtube

Marketing Morzsák
-
 20.12.02 14:38Média

A Youtube nem is olyan régen jelentette be, hogy a hosszú videókat fejezetekre lehet bontani, így gyakorlatilag úgy lehet benne lépkedni, mint régen a DVD-ken. Most ezt egészítették ki. Egész pontosan azzal, hogy most már a Google is besegít a fejezetekre bontásban, méghozzá mesterséges intelligencia segítségével. A gép elemzi a videót,…

A mesterséges intelligencia (MI) megismertetését célzó kampány indul

A mesterséges intelligencia (MI) megismertetését célzó kampány indul decemberben, a cél az, hogy 2021 végéig egymillióan átfogó képet kapjanak a technológiában rejlő lehetőségekről és közülük százezren megismerjék a mesterséges intelligenciával kapcsolatos alapvető tudnivalókat – hangzott el a Magyar Rádió Jó reggelt, Magyarország!…

A mesterséges intelligenciát ismerteti az MI kampánya

hirado.hu
-
 20.12.02 05:33Infotech

A kurzuson való részvétel ingyenes, az előadásokat majd online lehet elérni.

A mesterséges intelligencia (MI) megismertetését célzó kampány indul

A kampány célja, hogy 2021-re a kurzust legalább 100 ezren végezzék el és több mint egy millió ember kapjon átfogó képet a technológiában rejlő lehetőségekről.