Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

A restriktív orbáni menekültpolitika

„Figyelmeztető lövések a szerb-magyar határon” - ezt kiemelve adott hírt a német nyelvű sajtó nagyon sok orgánuma - főleg hírügynökségi jelentések alapján - a Röszkénél történtekről, arról, hogy migránsok egy csoportja megpróbált áttörni a még zárt határátkelőnél.

Büntetőeljárás indult a menekültek ellen, akik áttörtek a határon

Elfogták azokat a menekülteket, akiknek sikerült bejutniuk Magyarországra.

Eljárást indítanak a rendőrök a röszkei határállomásnál betörő és elfogott menekültekkel szemben

Határzár tiltott átlépése miatt öt migráns ellen indult büntetőeljárás, miután Röszkénél, a közúti határátkelőhely kerítésén át, illegálisan jutottak be Magyarország területére. A csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint büntetőeljárást indítanak azon öt menekülttel szemben, akik január 28-án hajnalban a röszkei közúti…

Figyelmeztető lövésekkel állították meg menekültek Röszkén

Figyelmeztető lövésekkel állították meg menekültek egy 60 fős csoportját hajnalban Röszkén. A csapat tagjai átmásztak a határkerítésen. Minderről a biztonsági kamera felvételt is készített. A csoport nagy része visszamenekült a határ másik oldalára, a többieket elfogták. A teljes felvétel megnézhető: ITT!

34 nap után menekültek meg az eltévedt turisták

NLC
-
  Tegnap 16:48 Külföld

Az anyát és három gyerekét perui őslakosok mentették meg.

Felvételen: így állították meg a menekültek 60 fős csoportját Röszkén

Figyelmeztető lövésekkel állították meg menekültek egy 60 fős csoportját hajnalban Röszkén. A csapat tagjai átmásztak a határkerítésen. Minderről a biztonsági kamera felvételt is készített. A közúti átkelő este héttől reggel hétig zárva van, ilyenkor nem rendőrök, hanem biztonsági őrök vannak szolgálatban, a lövéseket is egyikük adta le. A csoport

Ötven menekült megpróbálta áttörni a határkerítést Röszkénél

A helyszínre irányított járőrök körülbelül hatvan ember bejövetelét akadályozták meg, négyet feltartóztattak, a területet pedig lezárták.

Arab nyelvű Szezám utca segít a szíriai háború menekült gyermekeinek

Parameter
-
  Tegnap 07:54 Életmód

A Sesame Workshop új programja ahhoz a több százezer, otthonát elvesztett gyermekhez akar szólni, akik Szíriában, Irakban, Jordániában vagy Libanonban élnek. Sherrie Westin, a szervezet illetékes vezetője hangsúlyozta, hogy a térségben élő gyermekek komoly traumákon estek át, és nagy szükségük van arra az érzelmi és szociális…

Menekültek miatt adtak le figyelmeztető lövést Röszkén

A csoport tagjai közül néhányan beléptek Magyarországra, őket a rendőrök feltartóztatták.

Arab nyelvű Szezám utca segít a szíriai háború menekült gyermekeinek

Közszolgálat
-
  20.01.27 22:05 Életmód

A szíriai háború miatt otthonukat elhagyni kényszerült gyerekek számára indít februártól arab nyelvű műsort a Szezám utca című gyermekműsort készítő ...

Arab nyelvű Szezám utca segít a szíriai háború menekült gyermekeinek

hirado.hu
-
  20.01.27 18:58 Külföld

A térségben élő gyermekek komoly traumákon estek át.

Autós üldözés volt Győr belvárosában, rossz vége lett – Ezért menekült az autós

Rendőrök akartak igazoltatni egy rendszám nélküli, Renault típusú gépkocsit Győrben, ám a sofőr figyelmen kívül hagyta a megkülönböztető jelzéseket és végül elhajtott Abda felé. A járőrök a szolgálati autóval a férfi után indultak és üldözni kezdték.

Hajókatasztrófa és menekültek az év hírképein

Index
-
  20.01.27 13:33 Média

A 38. Magyar Sajtófotó Pályázaton a kiürített vučjaki menekülttábor, kutyaterápia és egy tízgyermekes család karácsonya is megjelenik.

Rendszám nélküli autóval és droggal menekült a rendőrök elől a bódult sofőr Győrben

Forgalomból kivont Renault-val próbált elmenekülni a közúti igazoltatás elől egy fiatal férfi Győrben, de ütközött egy másik személygépkocsival. Kiderült, hogy nem csak a gépjármű papírjai nem voltak rendben – számolt be a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.