Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Matteo Salvinivel erősödhet az Európai Néppárt

Egy erős olasz tagpártot szeretnének a jobbközép formációban.

Matteo Salvinire kacsingat a néppárt?

Furcsa szövetségről, az Európai Néppárt és az olasz Liga lehetséges együttműködéséről cikkezett az európai sajtó. A Matteo Salvinivel való összefogást Orbán Viktor a májusi európai parlamenti választások előtt sürgette, akkor az ötlet süket fülekre talált a pártcsalád részéről. Az egyre gyengébb néppárti támogatottság, az erős olasz tagpárt hiánya,

Matteo Salvinire kacsingat a néppárt?

Furcsa szövetségről, az Európai Néppárt és az olasz Liga lehetséges együttműködéséről cikkeztek. A Salvinivel való összefogást Orbán Viktor az európai parlamenti választások előtt sürgette.

Matteo Salvini pártja bekerülhet az Európai Néppártba?

Felvette egymással a kapcsolatot az Európai Néppárt és Matteo Salvini Liga pártja, a néppártnak ugyanis hiányzik egy erős olasz delegáció – idézi a Mandiner a Corriere della Sera olasz napilapot.

Újra nyeregben érezhette magát Matteo Salvini

Blikk
-
  19.11.08 18:45 Belföld

Amióta kiesett a kormányból Matteo Salvini (46), egyfolytában arra készül, hogy újra nyeregbe kerüljön. Nos, ez számára a vártnál korábban jött el, csak el kellett utaznia Veronába, ahol éppen most tartják a híres olasz lovas kiállítást, a Fieracavallit, amit idén a 121. alkalommal rendeztek meg.

A Vatikán már szervezi a Salvini-ellenes jobboldalt – Mario Draghi a jelölt?

Azonnali
-
  19.11.06 19:08 Vélemény

A katolikus egyház nem nézi jó szemmel, hogy az olasz jobboldalt Matteo Salvini vezetné. A politikus nézeteit több püspök is összeegyeztethetetlennek tartja a kereszténység tanaival, ezért egy hangsúlyosan katolikus pártot indítanának rá.

Gyurcsány Berlinből osztotta ki Orbánt és Salvinit

„Európa a szabadság földje marad. Akik pedig, mint az Orbán és a Salvini-félék ezzel szemben játszanak Európa történelmével, azok elkerülhetetlenül vereséget szenvednek” – írja Facebook-oldalán a DK elnöke, aki a berlini fal lebontásának 30. évfordulója kapcsán utazott a német fővárosba.

Corriere: Tárgyal egymással Salvini és az Európai Néppárt

A Corriere della Sera olasz napilap szerint felvette egymással a kapcsolatot az Európai Néppárt és Matteo Salvini Liga pártja, a néppártnak ugyanis hiányzik egy erős olasz delegáció.

A Néppárt már közeledne Salvinihez

888
-
  19.11.11 12:30 Külföld

Tavasszal még ezt határozottan elutasították, azóta azonban fordult a kocka.

Salvinivel erősödhet az Európai Néppárt

Furcsa szövetségről, az Európai Néppárt és az olasz Liga lehetséges együttműködéséről cikkezett az európai sajtó. A Matteo Salvinivel való összefogást Orbán Viktor a májusi európai parlamenti választások előtt sürgette, akkor az ötlet süket fülekre talált a pártcsalád részéről – írja a Magyar Nemzet.

Berlusconi szívesen látná az Európai Néppártban Salvini Ligáját

Olasz sajtóértesülés szerint a Hajrá Olaszország elnöke az EPP november 20-án Zágrábban esedékes kongresszusán a korábbi belügyminiszter pártjának belépését javasolja majd.

Berlusconi azt akarja, hogy vegyék fel Salvini Ligáját a Néppártba

A volt olasz miniszterelnök évek óta ezt szeretné, november 20-án javasolni fogja a Néppárt kongresszusán.

Berlusconi a Néppárt felé tolná Salviniékat

Silvio Berlusconi, a Hajrá Olaszország (FI) elnöke az Európai Néppárt (EPP) november 20-án Zágrábban esedékes kongresszusán a Matteo Salvini vezette Liga belépését javasolja - jelentette az Il Giornale olasz jobbközép napilap.

Berlusconi a Néppártban szeretné látni Salvinit

Silvio Berlusconi, a Hajrá Olaszország (FI) elnöke az Európai Néppárt (EPP) november 20-án Zágrábban esedékes kongresszusán a Matteo Salvini vezette Liga belépését javasolja - jelentette az Il Giornale olasz jobbközép napilap kedden.