Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

Nem vadászik nagy nevekre az Aston Martin

M4 Sport
-
  Ma 16:49 Forma1

Nem tervezik, hogy 2021-be változtatnak pilótapárosukon.

Martin Scorsese a filmjei tükrében

f21
-
  Ma 13:12 Kultúra

Martin Scorsese fél évszázados pályafutását vizsgáljuk.

Vettel kedvéért sem változtat tervein az Aston Martin

Nem áll szándékában Sebastian Vettel kedvéért változtatni versenyzőfelállásán a jövőre Aston Martinná alakuló Racing Pointnak.

„A kiváló szimatú feleség se tudhatja biztosan, nem néz-e pornót a férje” – Somorjai Martina, keresztény szexológus

Képmás
-
  Ma 11:54 Életmód

Somorjai Martina szexológus, a pornófüggés specialistája, vagány és öntudatos ember, nem mellesleg keresztény. Frissen megjelenő könyve apropóján beszélgettünk.

Az Aston Martin nem szerződteti Vettelt 2021-re

Nem kíván változtatni versenyzői felállásán 2021-re, így Sebastian Vettel szerződtetését sem tervezi a Forma-1-ben jövőre már Aston Martin néven szereplő Racing Point csapata.

Az Aston Martin nem a 2021-es pilótáik nevével akar a címlapokra kerülni

Miután Sebastian Vettel bejelentette, hogy 2020 végén távozik a Ferrari csapatától, néhányan arra gyanakodtak, hogy a négyszeres világbajnok pilóta akár az Aston Martinnál is kiköthet, amely csapat jelenleg Racing Point néven indul a Forma-1-ben.Viszont Sergio Perez szerződése 2022 végéig érvényes, a csapat másik pilótájának, Lance Strollnak…

Sajtó: Wolff az Aston Martin után a Williamsnél is részvényeket vásárolt

Toto Wolff nemcsak a Mercedes főnöke az F1-ben, hanem komoly tulajdonrésze is van a csapatnál. Nemrég az Aston Martinnál vásárolt részvényeket, amivel alapot adott a pletykáknak, miszerint később akár a másik világhírű márkánál folytathatja.Még több hír:Újabb ingyenes játékok érkeztek Xbox-ra!Sok pletyka kering a sajtóban erről, a…

Ötszáz embert bocsáthat el az Aston Martin

HR Portál
-
  Tegnap 11:32 Cégvilág

A költségcsökkentési intézkedések keretében ötszáz főt bocsáthat el az Aston Martin. Az egyeztetés a napokban kezdődik a szakszervezetekkel és a munkavállalókkal - írja a Portfólió.

HR vezetők rendkívüli helyzetben (11.) - Martin Eszter, NN Biztosító Zrt.

HR Portál
-
  Tegnap 09:36 Karrier

A kiterjedt digitalizáció, a home office mint hatékony munkaforma és a sikeres kapcsolattartás. Ez volt az utóbbi két hónap fő hozadéka Martin Eszter számára. Tíz évnyi hollandiai munka után januártól vette át az NN Biztosító HR osztályának vezetését, és márciusban máris a mély vízben találta magát. Melyek voltak a legnagyobb kihívások?…

Költségcsökkentés és létszámleépítés jön az Aston Martinnál

Portfolio
-
  Tegnap 09:36 Gazdaság

Akár ötszáz fős létszámleépítésre is sor kerülhet az Aston Martinnál, a brit luxusautó-gyártó emellett további költségcsökkentéseket is bejelentett csütörtökön.

Wolff csak nevetett a pletykákon, üzleti célból fektet az Aston Martinba

Motorsport
-
  20.06.03 18:07 Forma1

Az utóbbi időben sok pletyka és hír jelent meg arról, hogy hol folytathatja a Mercedes F1-es csapatának főnöke, Toto Wolff. A német médiából olyan hír is érkezett, hogy Lawrence Strollal vennék át a gyári Mercedes csapatának irányítását, míg az Aston Martin lehet a Mercedes új csapata – ezt a hírt viszont egy másik német szaklap, az Auto…

A Barcelona megállapodott Lautaro Martínezzel

Sajtóhírek szerint az argentin játékos mindenben megegyezett a katalánokkal, akiknek már csak az Internazionaléval kell dűlőre jutniuk.

A Barcelona megállapodott Lautaro Martínezzel - sajtóhír

M4 Sport
-
  20.06.02 17:39 Sport

A csatár öt évre kötelezheti el magát.

Újabb 25 darabot gyártanak a 64-es Goldfingerben látott Aston Martin DB5-ből

Motor1
-
  20.06.02 17:28 Autó-motor

Darabja egymilliárd forintba fog kerülni, de cserébe a filmben szereplő autó tökéletes mása lesz.