Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új taggal bővült a Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Feol
-
  Tegnap 10:00 Sport

Fontos mérföldkőhöz érkezett a tavaly májusban alakult a Velencei Vízi Sport Club (Vvsc).

Virológus: a vírus valószínűleg már Magyarországon van

Gondola
-
  Tegnap 10:00 BelföldKoronavírus

A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van; továbbra is indokolt az óvatosság, miközben el kell kerülni a pánikot - mondta Rusvai Miklós virológus, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója szerda reggel az M1 aktuális csatornán

Virológus: a vírus valószínűleg már Magyarországon van

888
-
  Tegnap 10:01 Belföld

A szakemberek abban reménykednek, hogy mivel a vírus érzékeny az UV-fényre, az egyre melegebb idő gátolja a terjedését.

Virológus: a koronavírus valószínűleg már Magyarországon van

Rusvai Miklós szerint továbbra is indokolt az óvatosság, de a pánikot el kell kerülni.

Nagyon megnőtt a magyarok fizetése a KSH szerint

Hírklikk
-
  Tegnap 10:05 BelföldKSH

Tavaly decemberben a bruttó átlagkereset 406 400 forint volt, 13,1 százalékkal magasabb, mint egy éve. Így a 2019. január-decemberi átlagkereset 367 800, a nettó 244 600 forint lett. Mindkettő 11,4 százalékkal nőtt 2018-hoz viszonyítva – jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Virológus: "A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van"

A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van; továbbra is indokolt az óvatosság, miközben el kell kerülni a pánikot – mondta Rusvai Miklós virológus, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója szerda reggel az M1 aktuális csatornán. Olaszországból hazatért utasok testhőmérsékletét mérik a milánói járat érkezése után a…

Valószínűleg már Magyarországon van a koronavírus

Promenad
-
  Tegnap 10:05 Megyei

A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van. Továbbra is indokolt az óvatosság, miközben el kell kerülni a pánikot – mondta Rusvai Miklós virológus, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója szerda reggel az M1-en.

A koronavírus már Magyarországon lehet a virológus szerint - Mit tanácsol?

Femina
-
  Tegnap 10:06 Színes

A koronavírus terjedése nem állt meg, Európában egyre több esetről tudósítanak.

Szakértő: a koronavírus valószínűleg már Magyarországon van

ATV
-
  Tegnap 10:09 Belföld

A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van; továbbra is indokolt az óvatosság, miközben el kell kerülni a pánikot - mondta Rusvai Miklós virológus, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Virológus: a vírus valószínűleg már Magyarországon van

Napi
-
  Tegnap 10:10 Belföld

A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van; továbbra is indokolt az óvatosság, miközben el kell kerülni a pánikot - mondta Rusvai Miklós virológus, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója szerda reggel az M1-en.

Magyar résztvevője is van az amerikai konzervatív seregszemlének

Gondola
-
  Tegnap 10:10 KülföldUSA

Magyar résztvevője is van a szerdán kezdődő, négynapos CPAC (Conservative Political Action Conference) elnevezésű konferenciának, amely az Amerikai Egyesült Államokban a konzervatív oldal legfontosabb politikai rendezvénye, a republikánus tábor „seregszemléje” – írja szerdai számában a Magyar Nemzet

Második lett az év magyar nagykoncertje szavazáson a KecskemétRocks2019

Hiros
-
  Tegnap 10:11 Megyei

Huszonöt jelölt közül lett második a KecskemétRocks2019 a tavalyi év legjobb magyarországi nagykoncertjét kereső szavazáson.

Súlyos veszélyre figyelmezteti a rendőrség a magyar autósokat

Hamis okmányok, átverős hirdetések, sérülésmentesként árult romok, trükkös csalók és erőszakos bandák vadásznak az óvatlan tulajdonosokra.

Idén eddig több mint 6300 menekültet fogtak el a magyar határon

Bakondi György közölte: az utóbbi néhány hétben megugrott a határon átjutni próbálkozók száma, ami igaz a román, a horvát és a szerb határszakaszokra is.

367 800 forintra nőtt tavaly a magyar bruttó átlagkereset

Tavaly decemberben a bruttó átlagkereset 406 400 forint volt, 13,1 százalékkal magasabb, mint egy éve, így a tavalyi, éves átlagkereset 367 800, a nettó 244 600 forint lett, mindkettő 11,4 százalékkal nőtt 2018-hoz viszonyítva - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).