Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyar startup lett a világelső a Get in the Ring! nemzetközi versenyen

A magyar Oncompass Medicine 109 ország 25 ezer innovációs startup vállalkozása között lett világelső a Get in the Ring! nemzetközi versenyen.

Nemzetközi szinten is méltányolják a magyar klímavédelmi törekvéseket

888.hu
-
 Ma 18:20Vélemény

A Climate Bonds Awards virtuális díjátadóján Magyarországot mint szuverén zöldpiaci úttörőt díjazták a zöldkötvényprogramja miatt.

Szlovák népszámlálás: A felnőtt lakosság 12 százaléka jelölte meg a magyar nemzetiséget

Az Ako-ügynökség felmérése szerint a lakosság azon 9,8%-án kívül, amely a kérdésükre elsődlegesen magyarnak vallotta magát, az idei népszámlálás során további 2,2% másodsorban a magyar nemzetiséget jelölte meg. A közvélemény-kutató ügynökség az Új Szó megrendelésére készített exkluzív adatfelvétele szerint a megkérdezettek…

A honosítás a határok felett egyesíti a magyar nemzetet

Tőkés László szerint az általa vezetett Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (Emnt) az elmúlt tíz évben tettekkel bizonyította, hogy számára mindennél fontosabb a határok fölötti nemzetegyesítés.

Friss nemzetközi rangsor: több kategóriában is a legjobb 100-ba jutottak a magyar egyetemek

Nyilvánosságra hozta eddigi legnagyobb összesített rangsorát a Times Higher Education (THE), a University Impact listájában hat magyar egyetem is szerepel.

Nemzetközi szépségversenyt nyert a gyönyörű magyar lány

Metropol
-
 Ma 15:20Bulvár

Blága Tünde az utolsó pillanatban jelentkezett a megmérettetésre. A gyönyörű magyar lány nem is gondolta volna, hogy az ő fejére kerül a korona.

Nemzetközi hadgyakorlatot tartanak Magyarországon

A hadgyakorlatban Ausztria, Horvátország, Szlovákia és Szlovénia és Magyarország katonái hajtanak végre feladatokat. A „Black Swan 2021” elnevezésű hadgyakorlat egyik célja, hogy a Szolnokra szánt regionális különleges műveleti parancsnokság elérje az úgynevezett „kezdeti műveleti képességet” – közölte Sándor Tamás vezérőrnagy kedden…

Rangos nemzetközi elismerést kapott egy magyar bor

Nagyaranyérmet nyert egy mádi pincészet tokaji aszúja az Eurázsiai Bor- és Párlatversenyen.

Nemzetközi különleges műveleti gyakorlat kezdődött Magyarországon

Nemzetközi különleges műveleti gyakorlat kezdődött Magyarországon. Sándor Tamás, a Magyar Honvédség Parancsnokságának különleges műveleti szemlélője kedden Budapesten, a Magyar Honvédség hadikikötőjében tartott sajtótájékoztatón elmondta: a “Black Swan 2021” gyakorlat egyik célja, hogy a Szolnokon kialakítandó regionális…

A magyarok harmada újra bízik abban, hogy el tud menni nyaralni

Az idei nyár már most kedvezőbbnek tűnik a hazai turisztikai szereplők számára.

Nemzetközi Labdarúgó Szövetség: Aki a saját útját akarja járni, számoljon a következményekkel

RTL Klub
-
 Tegnap 18:24Bulvár

Aki a saját útját akarja járni, az számoljon a következményekkel – így reagált a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség vezetője arra, hogy 12 európai topcsapat saját elitversenyt szervezne, magának. A következmények között lehet a játékosok eltiltása és a renitens csapatok kizárása, akár a Bajnokok Ligája még hátralévő küzdelmeiből is. Az egyik…

Marad a CEU Bécsben, nem érdekli a magyar törvénymódosítás

Miután az Európai Bíróság kimondta tavaly októberben, hogy a CEU ellehetetlenítésére hozott magyar törvény ellentétes az uniós joggal, az Országgyűlés most azt kész módosítani. A CEU azonban leszögezte: mivel nem látnak garanciát arra, hogy ne kerülhetnének megint politikai nyomás alá, maradnak mindenképpen Bécsben.

Nézd meg itt a Mortal Kombat film első hét percét magyar felirattal!

A Warner Bros. közzétette a Mortal Kombat nyitányát - ha már nagyon nem bírod, kukkants bele!

Három magyar is reklámot csinált csapatának az Alpokban

Valter Attila, Fetter Erik és Dina Márton is ott van a sztárok között a Tour of the Alps elnevezésű viadalon.