Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pert nyert Szabó Tímea a Magyar Nemzet tavasszal megjelent, dehumanizáló cikke ellen

Az álnéven publikált, pár soros cikkel megsértették emberi méltósághoz és jó hírnévhez való jogát.

Elkapta a koronavírust a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke

A sportvezetőnek enyhe tünetei vannak és szombat óta házi karanténban van.

Most jött: elkapta a koronavírust a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke

Pozitív lett a koronavírustesztje Oláh Gyárfásnak, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnökének. A sportvezetőnek enyhe tünetei vannak és szombat óta házi karanténban van.

Így lép előre a nemzetközi piacon két magyar építőipari cég

A BIM Design Kft. és a KÉSZ Metaltech Kft. olyan támogatási formára pályázott sikeresen, amely a nemzetközi összehasonlításban is egyedien teljesítő cégeknek jár.

Pert nyert Szabó Tímea a Magyar Nemzet és a Mediaworks ellen

A kormányközeli médiaholdingot 1,3 millió forint kártérítés megfizetésére és az emberi méltóságon átgázoló cikk eltávolítására, valamint egy közlemény publikálására kötelezte a Fővárosi Törvényszék.

Szabó Tímea pert nyert a Magyar Nemzet ellen

A Fidesz-propaganda lapnak 1,3 millió forintos kártérítést is kell fizetnie, amiért megsértette a képviselő emberi mivoltát.

Magyar film: beköszöntött a nemzeti fősodor ideje

Népszava
-
  Ma 08:30 Film

Eddig nyolcvanöt egészestés film készült a Magyar Nemzeti Filmalap égisze alatt. A szervezet január 1-én Nemzeti Filmintézetté vált. Noha a jelenlegi produkciók még a Vajna-korszak végső projektjei, az NFI idei döntései határozottan megmutatják: egészen más lett az irányvonal.

Magyar Nemzet: Bizonyított az áramlopás a DK-s irodában

A DK-hoz igazolt Borka-Szász Tamás és Niedermüller Péter volt MSZP-s, most DK-s politikus kihallgatása biztosra vehető - írja a lap.

A Magyar Nemzet szerint nőhet a bolti bírság a maszkviselési szabálysértés miatt

Miután az Országos Kereskedelmi Szövetség ezt kezdeményezte a kormánynál. Jelenleg 5 ezer forintos bírság szabható ki arra, aki egy boltban nem visel maszkot.

Történetének legnagyobb sikerét érte el a magyar csapat a Nemzetközi Csillagászati és Asztrofizikai Olimpián

Eddigi legjobb összesített helyezését érte el a magyar csapat a Nemzetközi Csillagászati és Asztrofizikai Olimpián.

Magyar feliratos trailert kapott a Sabrina hátborzongató kalandjai utolsó évada

Sajnos egyszer minden jó véget ér ???? 2020. december 31-én pedig megérkezik a Netflixre a Sabrina hátborzongató kalandjai utolsó évada. A finálé nyolc részből áll, amik egyenként 60 percesek lesznek, így azért vár még ránk némi móka. Kaptunk egy rövid trailert is az utolsó etaphoz, amiben a korábbi részekből is van bejátszás, de az újakból

Láthatatlan gyilkos portyázik Magyarországon: hat vidéki esett áldozatul az elmúlt napokban

Féltucat ember vesztette életét a hosszú hétvégén több lakástűzben és szén-monoxid-mérgezés következtében. A katasztrófavédők arra figyelmeztetnek: ha komolyan vesszük ezeket az óvintézkedéseket, akkor egyszerű lépésekkel megelőzhetők

A magyar fallabdázók tovább küzdenek

ma7.sk
-
  Tegnap 19:01 Sport

A fallabdázóknál megrendezték a 2020-as Magyar Kupát. Az eseménynek Százhalombatta adott otthont.

Cuki karácsonyi romantikus – Itt a Dash és Lily magyar feliratos előzetese!

A Netflixre érkezik 2020. november 10-én a Dash és Lily című romantikus karácsonyi könyvadaptáció, ami kötelező néznivalónak ígérkezik! A sorozat az itthon is megjelent Kihívások könyvén alapul, amit David Levithan és Rachel Cohn jegyez közösen. A főszerepben Austin Abrams (Eufória) és Midori Francis (Jó srácok) bizonyíthat. Összesen…