Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nyugdíjak: komoly lépésekre van szükség a magyaroknál

Jelenleg az aktív lakosságnak csupán 20-25 százaléka tesz félre idősebb éveire, a többi ember ezt vagy nem engedheti meg magának, vagy egyszerűen félreértések, tévhitek miatt tartja magát távol az öngondoskodástól. A négy leggyakoribb ellenérv, hogy úgy sem éljük meg a nyugdíjaskort, az állam elveszi a megtakarítást, mint tette azt korábban,…

Kiderült, mit ittak eddig idén a magyarok - íme a legfrissebb adatok

Mintegy 8 százalékkal 1177 millió literre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első fél évben a tavalyi év hasonló időszakához képest.

Ukrán embercsempészt fogtak el a magyar rendőrök

Elfogtak egy ukrán embercsempészt a rendőrök hétfőn éjszaka, a férfi

Koronavírus: mindjárt megugrik a betegek száma Magyarországon

Budapesten és Debrecenben is enyhén növekszik a koronavírus-örökítőanyag mennyisége a szennyvízben. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) augusztus második hetén végzett vizsgálata szerint. a szennyvízben kimutatható koncentrációnövekedés négy-tíz nappal előzi meg a tünetes megbetegedések számának növekedését – áll az…

Csak három EU-ország nem épít új szélerőműveket 2030-ig, Magyarország az egyik

Portfolio
-
  Ma 06:10 Gazdaság

Megduplázódhat 2030-ig az Európai Unióban telepített szélerőmű kapacitás nagysága, de a 2050-es klímasemlegességi cél eléréséhez ennél is gyorsabb növekedésre lenne szükség. A következő évtizedben csak három ország nem tervez új turbinákat telepíteni, köztük Magyarország, így még hátrébb csúszhatunk a szélerőmű flotta nagysága…

Képzetlen ukránokat vonz a magyar álom

24.hu
-
  Ma 05:55 Gazdaság

Négy év alatt megötszöröződött a Magyarországon dolgozó külföldiek száma. Most az is kiderült, hogy kik érkeznek.

Több száz új csomagátvételi ponttal bővül az Alza.hu kiszállítási hálózata Magyarországon

Az Alza.hu webáruház jelentős mértékben szélesíti átvételi pontjainak hálózatát Magyarországon. A vásárlók, a Foxposttal kötött új együttműködési megállapodásnak köszönhetően, mostantól 126 Foxpost csomagautomatába is kérhetik termékeik kiszállítását. Emellett a cég tervezi saját AlzaBox csomagátvételi automatái számának…

Fejlesztés és kapacitásbővítés támogatása KKV-k számára – Magyar Multi Program IV.

CNC
-
  Ma 05:30 Infotech

Hamarosan benyújtható a kiemelt növekedési potenciállal bíró feldolgozóipari mikro-, kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseit támogató Magyar Multi Program IV.

Bedrogozta, korláthoz kötözte, kínozta volt párja a magyar lányt, azóta is folyamatosan zaklatja

Folyamatosan terrorban tartja volt párja a 31 éves Szegedi Brigittát, aki azért fordult a Riposthoz, mert azt reméli, a nyilvánosság talán elrettenti a férfit. Az elmúlt másfél évben ötször költözött, de volt párja mindig megtalálta, a mai napig hívogatja telefonon, írogat neki és a nő korábbi fotóit felhasználva álprofilokkal járatja le.

Mutatjuk a világhírű, magyar minikabint, amit magad is összeszerelhetsz

Player
-
  Ma 05:16 Divat

Nem vagy oda a szállodákért és a bérelhető szállásokért? Mutatunk egy menő megoldást!

Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott

A szerb válogatott Oroszországban játssza első mérkőzését a Nemzetek Ligájában, majd szeptember 6-án Budapesten fogadja a török csapatot.

Sajátos magyar modell az agrárképzésben

Gyuricza Csaba: A képzés a felsőoktatásban sok esetben nem a mindennapi gyakorlat előtt járt, így nem azokat az eredményeket alkalmazta a mérnök a munkája során.

Túlélni a kevésből, ami van: anyagi gondjaikról vallottak a magyarországi nyugdíjasok

Blikk
-
  Ma 04:00 Bulvár

Akár egy fordított Gazdálkodj okosan! játék, ahol a cél nem a mérhetetlen vagyon felhalmozása, hanem túlélni abból a kevésből, ami van. Ebben a játékban bizony sok nyugdíjas sajnos nagyon jól teljesítene.