Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán: Mindig megtiszteltetés a magyaroknak, ha Bakuba látogathatnak

Ilham Aliyev azeri és Recep Tayyip Erdogan török elnökkel már találkozott Orbán Bakuban.

Hatszázezer magyar fogoly azonosító kartonját kapjuk meg

Ha az adatok feldolgozásával végeztek, meg tudják majd mondani, hogy a fogoly hol halt meg, de akár azt is, hogy hol lett eltemetve.

A Magyar Nemzet megírta, mi lesz a sorsa Borkainak

A külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert - írja a Magyar Nemzet.

Magyarországon nyit központi irodát a Globális Zöld Növekedési Intézet

Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára és Frank Rijsberman, a Globális Zöld Növekedési Intézet (GGGI) Európai Irodájának főigazgatója együttműködési megállapodást írnak alá a budapesti Víz Világtalálkozó alkalmából.

Magyarország gazdasági kapcsolatait erősíti, hogy tagja az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Banknak

Magyarország globális pénzügyi és gazdasági kapcsolatait erősíti, továbbá a magyar vállalatok hozzáférését is segíti az ázsiai piacokhoz, hogy az ország 2017 óta tagja a világ egyik legnagyobb fejlesztési bankjának, az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Banknak (AIIB) - jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter, miután hivatalában fogadta Jin Li

Így juthat ki a legegyszerűbben a magyar válogatott az Európa-bajnokságra

Player
-
  Ma 17:54 Sport

Összeszedtük, mit érdemes tudni, és mire kell figyelni az Eb-selejtező hajrájában.

Kovács Árpád: a magyar gazdaság jóval ellenállóbb, mit tíz éve

Dunaújváros
-
  Ma 17:44 Megyei

A gazdaság kedvező számai alapján kijelenthető, hogyha nem következik be váratlan esemény, akkor teljesülnek a kormány által kitűzött gazdaságpolitikai célok ‒ közölte a Költségvetési Tanács elnöke a Rádió Orienten. Kovács Árpád elmondta, hogy a következő években a nemzetközi helyzet bizonytalansága ellenére is hozható a 3 százalék…

Magyarország megkapja hatszázezer, a második világháborúban szovjet táborokba került magyar fogoly azonosító kart…

Az Orosz-Magyar Levéltári Vegyesbizottság megállapodása értelmében Magyarország megkapja hatszázezer, a második világháborúban szovjet táborokba került magyar fogoly azonosító kartonját - jelentette be Juraszov Andrej Viktorovics, az Orosz Levéltári Ügynökség (Roszarchiv) helyettes vezetője, az Orosz-Magyar Levéltári Vegyesbizottság orosz…

További lehetőségek a magyar-azeri gazdasági együttműködésben

A gazdasági együttműködés erősítése a következő lépés a magyar-azeri kapcsolatokban – jelentette ki Orbán Viktor.

Orbán Viktor: További lehetőségek vannak a magyar-azeri gazdasági együttműködésben

A miniszterelnök elmondta, vannak már magyar befektetések Azerbajdzsánban, és az együttműködés további lehetősége is nagyon ígéretes.

Orbán Viktor: További lehetőségek vannak a magyar-azeri gazdasági együttműködésben

A gazdasági együttműködés erősítése a következő lépés a magyar-azeri kapcsolatokban - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Bakuban, ahol fogadta őt Ilham Aliyev azeri elnök.

Magyarországon megbukott a krumplikrácia

Azonnali
-
  Ma 17:19 Vélemény

A polgári Magyarország mint politikai termék, valóban megbukott. De az osztogatásra és a helyi kiskirályokra nemet mondó állampolgári öntudatnak köszönhetően lassan valósággá válhat.

Orbán Viktor: További lehetőségek vannak a magyar-azeri gazdasági együttműködésben

A gazdasági együttműködés erősítése a következő lépés a magyar-azeri kapcsolatokban - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Bakuban, ahol fogadta őt Ilham Aliyev azeri elnök.

Matolcsy megnevezte Magyarország 10 szégyenfoltját

Tíz pontból álló szégyenfolt-listát írt le Matolcsy György. A Növekedés.hu oldalon megjelent írásában az MNB elnöke a ferihegyi gyorsvasúttól a ferzőzésmentes óvodán át a cukor megadóztatásáig sok területet érint.