Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tóth Bertalan: elvárjuk a magyar kormánytól, hogy ne politikai szempontok alapján költsék el az EU-s forrásokat

Hírklikk
-
  Ma 16:20 Belföld

„Az unió és a tagállamok legnagyobb döntése előtt állunk” – mondta Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a holnap kezdődő uniós csúcsól, ahol az elkövetkezendő hét éves büdzsé mellett, a vírushelyzet enyhítésére szolgáló gyors segítségről, hétszázötven milliárd euróról is döntenek. Hangsúlyozta: „ha a magyar kormány elvárja az Európai Uniótól, hogy…

Négy megyében egyáltalán nincs aktív koronavírus-fertőzött Magyarországon

Origo
-
  Ma 16:18 Belföld

Az aktív fertőzöttek és a kórházban ápoltak száma az elmúlt időszakban fokozatosan csökken.

Uniós válságkezelés - magyar közlekedési projektet is támogatnak

Napi
-
  Ma 16:18 Külföld

Az EU több mint 2 milliárd eurót fektet be 140 kulcsfontosságú közlekedési projektbe a gazdaság újraindítása érdekében - közölte az Európai Bizottság. A magyarországi kedvezményezettek négy támogatott projektben vesznek részt, amely összesen 59,7 millió eurós (21 milliárd forint) uniós támogatásból valósul meg.

Magyarok nyertek fődíjat a NASA felhívásán

Csillagászat
-
  Ma 16:12 Tudomány

A magyar Puli Space Techologies űrtechnológiai vállalat csapata hozta el a NASA “Honey, I Shrunk the NASA Payload” kihívás holdi erőforrások kategóriájának fődíját. Aprócska holdi robotok tehetik meg a holdkutatás következő hatalmas lépését. Ezek a miniatűr eszközök segítenének felfedezni a Hold felszínét, kulcsfontosságú információkat gyűjteni…

DK: A tüzijáték árát költse a bajba jutott magyarokra!

Ez a lényeg
-
  Ma 16:12 Belföld

A Demokratikus Koalíció felszólította Orbánékat: csoportosítsák át az augusztus 20-i tűzijáték költségvetését a válságkezelésre, a rászorulókra.

Már kapható a magyar dinnye: erre számíthatunk a boltokban

Országszerte megkezdődött a dinnyeszüret, és a hazai görögdinnye még szeptemberben is elérhető lesz az üzletekben, piacokon. A legkeresettebbek a 4-8 kg közötti dinnyék, de igény van a nagyobbakra is, amiket a piacokon és üzletekben esetenként szeletelve, akár hűtve is kínálnak.

A Williams tesztpilótája még sehol nem tapasztalta a magyar motorsportban látottakat

Teol
-
  Ma 16:00 SportNissan

Roy Nissan szerint a magyar motorsport lüktet és él.

A magyarok 61%-a egy pártot szeretne

ma7.sk
-
  Ma 15:56 Határtalan

A Focus ügynökség közvélemény-kutatása szerint a szlovákiai magyarok egy pártban látnák legszívesebben a hazai érdekképviseletet.

Ukrajnai románok: a magyaroktól kellene példát venni az anyanyelvű oktatási jogok melletti kiállásban

A román államvezetésnek küldött levélben panaszolta be Ukrajnát Bukarestnél az Ukrajnai Románok Nemzeti Tanácsa az anyanyelvű oktatási jogok megsértése miatt.

Mesterséges intelligenciával szűri ki a koronavírusos fertőzötteket egy új magyar teszteszköz

Index
-
  Ma 15:54 Tudomány

A módszerrel akár 10 ezer tesztet is el lehet végezni naponta, és bármilyen vírusra alkalmazható.

Több mint négyezer milliárd forintnyi beruházás a magyar nagyvárosoknál

Varga Mihály: A kormány jövőre is folytatja a Modern Városok Programot.

Az 5 leggyakoribb tévedés, ami miatt nem váltanak bankszámlát a magyarok

Bankmonitor
-
  Ma 15:36 Gazdaság

A bankszámlával rendelkező magyarok alig 3%-a vált bankot évente, ami sokkal alacsonyabb arány, mint Nyugat-Európában, ahol egyébként a hitelkiváltás, vagyis a lakáshitelek és személyi kölcsönök olcsóbbra vagy biztonságosabbra cserélése is népszerűbb. Összegyűjtöttük, hogy a Bankmonitor.hu hitelszakértői milyen ellenérvekkel találkoznak…

Ennyire ijedt meg az EU a magyar "zsarolástól"

Napi
-
  Ma 15:35 Belföld

Nem szabad feláldozni a következő költségvetés jogállamisági védőrendszerét - mondta a Euronews kérdésére válaszolva Vera Jurova, az Európai Bizottság átláthatóságért és értékekért felelős alelnöke a magyar Országgyűlés keddi határozatával kapcsolatban. A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a bizottság már egyeztet a német elnökséggel a…

Hogy kerüljük el a dugókat hétvégenként az m7-esen? - a Magyar Közút tanácsai

Információk a forgalom alakulásáról, hogy jól választhassuk meg a balatoni utazás időpontját, tippek az útvonalválasztáshoz és javaslatok problémás helyzetek esetén.