Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Új funkcióval bővült az Mtva Archívum Fotótára

Médiapiac
-
  Ma 09:21 MédiaMTVA

Mostantól bárki lehet a több mint 275 ezer kép közösségi szerkesztője.

Volt MTVA-vezér vásárolta be magát az Index mögötti cégbe

Vaszily Miklós, a TV2 Csoport elnöke, az Echo TV és az MTVA volt vezérigazgatója 50 százalékos tulajdonrészt szerzett az Indamedia Csoportban. Ehhez a kiadóvállalathoz tartozik az Index.hu hirdetési felületeit kizárólagosan értékesítő Indamedia Sales Kft. is. Vaszily a KDNP-s Oltyán József tulajdonrészét vásárolta meg.

Hatezer műsort tesz közzé ingyenesen az Mtva

Fidelio
-
  20.03.30 09:50 FilmMTVARádió

A Nava, a Rádióarchívum és az M3 is ingyenessé tette tartalmainak egy részét, hogy komolyzene, hangoskönyvek, tévéfilmek és sorozatok által biztosítsák az igényes otthoni szórakozást.

Hatezer műsort tett ingyenesen hozzáférhetővé az MTVA

VG
-
  20.03.29 18:20 Média

A frissen megnyitott Rádióarchívum oldalán folyamatosan bővül a kínálat, nemcsak tanuláshoz kapcsolódó, hanem széleskörű szórakoztató tartalmak is rendelkezésre állnak.

6 ezer műsort tett ingyenesen hozzáférhetővé az MTVA

Librarius
-
  20.03.29 13:59 MédiaMTVARádió

A Nava (Nemzeti Audiovizuális Archívum), a Rádióarchívum és az m3.hu is ingyenessé tette tartalmainak egy részét, hogy a komolyzene, a különféle műsorok, a hangoskönyvek, a tévéfilmek és a sorozatok által az igényes szórakozás és a korosztálytól független tanulás élményét felkínálva támogassa a minőségi otthoni időtöltést – közölte az Mtva. A…

MTVA Rádióarchívum: komolyzenei koncertekből válogathatunk

Vaskarika
-
  20.03.29 00:10 Zene

Jó hír a komolyzene szerelmeseinek: az MTVA Rádióarchívumában mostantól kedvükre válogathatnak az elmúlt évek legsikeresebb klasszikuszenei koncertjeiből: többek között a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának és Énekkarának, a Concerto Budapestnek, az Orfeo Zenekar és Purcell Kórusnak vagy a MÁV Szimfonikus Zenekarnak a legszebb…

Komolyzenei koncertek az MTVA Rádióarchívumának kínálatában

hirado.hu
-
  20.03.28 14:34 Zene

A felvételeket a weboldal mellett akár mobilról, a háttérben is hallgathatják a komolyzene iránt érdeklődők.