Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Fidesz: az MTVA-hangfelvételek „vélt vagy valós eseményeket” igazolnak

Szabad Európa
-
 20.11.27 10:27Belföld

Az MTVA-s hangfelvételeken csak „szerkesztői vélemény” hangzik el, és azok „vélt vagy valós eseményeket” bizonyítanak – a fideszes delegáltak szerint ezért nem kell foglalkozni az általunk feltártakkal. Szerintük a Szabad Európa nem hiteles, mert nem azért van, hogy a kormányt támogassa.

Szél Bernadett feljelenti az MTVA-t

Feljelenti a közmédiát Szél Bernadett független parlamenti képviselő a nemrég a Szabad Európa portálon nemrég közölt Bende Balázs- és Németh Zsolt-féle hangfelvételek miatt, amelyekből kiderült: az ott dolgozóknak választási kampányban a kormányt kell támogatniuk, akinek pedig ez nem tetszik, az mehet. „Ebben az intézményben nem az…

Kérdezni akart a botrányos kiszivárgott MTV-s felvételről az MSZP-s felügyelőségi tag erre őt figyelmeztették (+videó)

Az MTV-t felügyeli egy úgynevezett Közszolgálati Közalapítvány az ide delegált tagoknak az a dolguk tehát, hogy kérdéseket tegyenek fel. Az MSZP-s kurátora M1-ről kiszivárgott hangfelvételekről kérdezte volna a Médiatanácsot, végül őt figyelmeztették, hogy pártpolitizál. Egyébként a testület arra jutott, hogy minden rendben van a köztévével- írja a

Feljelentést tesz az MTVA törvénysértő működését bemutató cikkeink nyomán Szél Bernadett

Az ellenzéki politikus különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt tesz feljelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

Feljelenti az MTVA-t Szél Bernadett

A képviselő szerint a kiszivárgott hangfelvételek bizonyítják, hogy a közmédia a kormányt szolgálja és politikai küldetést hajt végre.

Ujhelyi István egy uniós biztoshoz fordult az MTVA feletti kormánybefolyás miatt

Az MSZP európai parlamenti képviselője Vera Jourova értékekért és átláthatóságért felelős biztost kérdezte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap pártosságát bizonyító, lapunk által nyilvánosságra hozott hangfelvételek nyomán.

Paris Hilton nem öregszik, ragyogóan nézett ki MTV American Music Awards díjátadón

Paris Hilton ragyogóan nézett ki a díjátadón, és úgy tűnik 40 évesen egyáltalán nem öregszik, 15 évvel ezelőtt is épp ugyanúgy nézett ki.