Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 88 hír

Jó ütemben épül a MOL Campus

Az MOL Campus Budapest egyik leginnovatívabb és legzöldebb irodaépülete lesz, amely szervesen illeszkedik a megújuló Budapart-Kopaszi-gát látképébe, és Budapest egyik ikonikus épületévé válhat. Az irodaház építése során mind a LEED, mind a BREEAM minősítés megszerzése a cél, ezzel is bizonyítva az energiahatékony, környezettudatos és…

“Tisztul a Tisza!” – mondja Molnár Attila Dávid, a fő PET-kalóz

Famiily
-
  Ma 17:00 Életmód

A PET-kupa egy évtizede minden nyáron elrajtol a Tiszán, hogy a műanyagpalackokból összeállított hajók utasai egy héten át szedjék össze a hulladékot vízből és ártérről. Idén sem marad el az öko-buli.

Terv szerint halad a MOL Campus építésével a Market

Az új MOL-székház Budapest egyik leginnovatívabb és legzöldebb irodaépülete lesz, amely szervesen illeszkedik a megújuló Budapart-Kopaszi-gát látképébe.

Molnár Anikó 26 kilót fogyott, és céltudatosabb, mint valaha

Molnár Anikó 26 kilót fogyott, és céltudatosabb, mint valaha

Molnár Anikó elárulta, hogy mivel lehet őt meghódítani

Promotions
-
  Ma 13:50 Bulvár

Azoknak is van esélyük, akik nem tipikusan „szépfiúk”.

Látványosan alulteljesítő a Mol

VG
-
  Ma 13:00 Gazdaság

Az utóbbi hetekben a Mol-részvény alulteljesítő a szektortársaihoz képest.

Molnár Anikó 26 kilót fogyott, de párja nincs

Fantasztikus formában van Molnár Anikó, aki a karantén idején kipróbálta az online társkeresést, aztán két hét után történt valami.

A MOL Bajnokok Viadala győztesei nem kímélték egymást sem

MOLcsapat
-
  Ma 11:36 Gaming

Remek hangulatban, igazi versenyszellemmel és rengeteg nevetéssel ért véget a MOL karanténbajnoksága, ahol a MOL Csapat színe-java sorakozott fel. A győztesekkel beszélgettünk.

A játszótéren molesztálta a nőt a kaposvári férfi

Valószínűleg nem értette a „nem” szó jelentését a cseppet sem gáláns, ám legalább részeg „lovag”.

Fehérvári programok a hétvégére: Fezen kertnyitás, autósmozi Nagyvenyimen, Levendula Hétvégék Pázmándon és MOL…

fmc
-
  Ma 09:50 Kultúra

Ahogy egyre jobban belemászunk a nyárba, a hőmérséklet emelkedésével párhuzamosan egyre több szabadban megszervezett fehérvári és környéki programmal várják az embereket: a hétvégén többek között beülhettek a nagyvenyimi autósmoziba, tornázhattok Rubint Rékával, részt vehettek a Fezen kertnyitóján, netalántán belevethetitek…

„Elszámolással önmagamnak tartozom” – Molnár Gál Péter emlékiratairól

Mandiner
-
  Ma 08:40 Kultúra

A 2011-ben elhunyt, ellentmondásos megítélésű hazai kritikusdoyen, Molnár Gál Péter Coming outja felettébb érdekfeszítő szöveg: különlegességét az adja, hogy a Kádár-korszakot egyszerre láttatja felülnézetből, a káderdűlőn élő privilegizált újságíró szemszögéből, de oldalról, a homoszexuális szubkultúra és az ügynöklét margójáról…

Egyszerre szólták le Marko Nikolicsot és a Vidit

NB1
-
  Ma 08:37 Foci

Nem csitulnak a kedélyek.

Az OTP és a Mol húzta le a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 56,98 pontos, 0,15 százalékos csökkenéssel, 37 260,06 ponton zárt csütörtökön.

Molnár Lamos Krisztina: Ezek a betegek majd újra tanulnak mindent: ülni, járni, enni. Élni.

WMN
-
  Tegnap 19:30 Életmód

„Amikor aludni tudok végre, majdnem mindennap anyáról álmodom, és rég nem látott hozzátartozókról. Elmaradt születésnapokat ünneplünk ezekben a történetekben, eszünk és beszélgetünk. Nincs üzenet, csak együttlét, jelenlét van. Akárcsak a betegeim, én is alvás közben gyógyulok.”

Tőzsdezárás – Az OTP és a Mol húzta le a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 56,98 pontos, 0,15 százalékos csökkenéssel, 37 260,06 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 18 milliárd forint volt, a vezető részvények ára vegyesen változott, a Mol és az OTP gyengült, a Richter és a Magyar Telekom erősödött az előző napi záráshoz képest. Kababik József, az Erste…