Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 136 hír

Molnárgörények nyomában jártak a kutatók

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság megbízásából a Bükki Emlőstani Kutatócsoport Egyesület az idei évben molnárgörény-kutatást végzett a nemzeti park területén.

Nagy az egyetértés: a Mol hatalmas dobásra készül Horvátországban

Portfolio
-
  Ma 11:00 Gazdaság

A Mol bejelentette, hogy a horvát kormánnyal egyetértve 600 millió dollárt költ el az INA finomítóinak korszerűsítésére. Pénzügyileg nagyon hamar megtérülő beruházásról lenne szó, azonban az INA körüli bizonytalanságok már árnyalják a képet. Kicsit körüljártuk, hogy miről  is lenne szó.

Ha nyer, biztosan a második helyen telel a Mol Fehérvár

Feol
-
  Ma 10:00 Sport

Az év utolsó tétmérkőzésére készül a Joan Carillo vezette Mol Fehérvár FC a labdarúgó NB I-ben – a koronázóvárosiak a második pozícióból várhatják a Kisvárda elleni összecsapást.

Győzelemmel búcsúzott 2019-től a MOL-Pick Szeged

Tizenhárom góllal volt jobb a bajnoki címért a Veszprémmel versenyt futó Szeged vendégénél, az FTC-nél a férfi kézilabda NB I pénteki egyetlen mérkőzésén.

Beteg: halott nőt molesztált munka közben a rendőr, a testkamerája mindent felvett

Blikk
-
  Tegnap 17:17 Külföld

A halott nőt munka közben molesztálta az amerikai rendőr, aki azt hitte, kikapcsolta a testére rögzített kamerát, az viszont mindent rögzített. Ez okozta a rendőr vesztét.

Halott nőt molesztált munka közben egy rendőr

24
-
  Tegnap 14:58 Külföld

Az amerikai rendőrt a testére szerelt rendőrségi kamera buktatta le.

Egy lépéssel közelebb került a Mol legújabb kötvényének tőzsdei bevezetése

Portfolio
-
  Tegnap 13:11 Gazdaság

Tegnapelőtt a BÉT vezérigazgatója jóváhagyta a Mol Xbond elnevezésű multilaterális kereskedési rendszerbe történő regisztrációjához készített Információs Dokumentumot. Ma közzétette a Mol a jóváhagyott információs dokumentumot, mely a BÉT honlapján található.

Borzalom – Diákmunkára jelentkező kisfiúkat molesztált a mindszenti pedofil nyugdíjas: fogdosta őket, együtt zuhanyo…

Blikk
-
  Tegnap 11:48 Baleset-bűnügy

Szexuális erőszak bűntettében mondta ki első fokon bűnösnek a bíróság azt a 69 éves mindszenti férfit, aki diákmunkára jelentkező tizenéves fiúkat molesztált.

Az FTC lesz a MOL-Pick Szeged ellenfele a kupában

SzegedMa
-
  Tegnap 11:01 Sport

A fiúk elkerülték a nagy rivális Veszprémet.

Hazánk továbbra is partnerségre törekszik Moldovával

Hazánk továbbra is elkötelezett a Moldovai Köztársasággal való szakmai és üzleti kapcsolatok kiszélesítése mellett - jelentette ki Farkas Sándor miniszterhelyettes Zinaida Greceanîi, a moldáv parlament elnökével folytatott tárgyalások után december 12-én, Budapesten.

Kisfiúk molesztálásával vádolják a nevelőtanárt

NLC
-
  Tegnap 08:16 Baleset-bűnügy

Az ügyészség szerint a kollégiumi nevelőtanár 2015 és 2017 között zaklathatott általános iskolásokat egy speciális nevelési igényű gyerekekre szakosodott intézmény kollégiumában.

Ma évzáró bajnokiját játssza a MOL-PICK Szeged

Az év utolsó mérkőzése vár ma a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda csapatára. Juan Carlos Pastor tanítványai NB I-es bajnoki meccsen fogadják ma 16 órától a Ferencvárost, az újszegedi sportcsarnokban.

Egyre közelebb Londonhoz a volt Vidi-edző, távozhat a Real 60 milliós igazolása – külföldi körkép

Csakfoci
-
  Tegnap 07:39 Foci

A legfontosabb és legérdekesebb pénteki hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.

Carrillo a Vidiről: "Nem rúghatom rá az ajtót a csapatra" – szerinte ebben más edző, mint Nikolic

Csakfoci
-
  Tegnap 05:52 Foci

Joan Carrillo, a MOL Fehérvár FC régi-új vezetőedzője a molcsapat.hu-nak adott hosszabb nyilatkozatot visszatéréséről, feladatairól, Marko Nikolicról és a Ferencvárossal folytatott versenyfutásukról is. Ebből idézünk az alábbiakban.